Navrh novely #3

Používateľov profilový obrázok
peter9898
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

Ja ked som pisal DL spravu na FB, ze ci teraz ak sa prijme ta novela, z eci budem musiet ist o5 na p.testy. On mi odpisal, ze nevidi dovod preco by som mal psychotesty opakovat ak som ich robil v novembry 2010.

Uz som to tu dal ale este raz. Toto som dostal od DL.

Kód: Vybrať všetko

Dakujem za vasu spravu a vas podnet. Nasim zamerom je naozaj len chranit ludske zivoty. Mimochodom, ak ste spravili psychotesty v novembri nevdiim dovod na ich opakovanie v tomto roku.

Prajem vsetko dobre.

DL
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

pockaj si na zbierku zakonv kde bude nvela cierna na bielom ak tam bude vinimka nemusis ak nebude tak musis ...na nejaku odpoved na FB by som sa nespoliehal ..... ani nevies kto to dpisoval a kaprohub je taky pravnik ze az ...... :?

inak udivuje ma ze tam nema PS: Volte nas aj nabuduce , plnime vase ocakavania ! :evil:
peter9898
prispievateľ

Ale ved tam bolo odhlasovane, ze aspon raz za zivot ... a nie ze aspon raz za zivot ale pocita sa od ucinnosti :D snad nebudem musiet znova :S

inak mas pravdu takej odpovedi sa neda verit
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ano raz za "zivot" ale zalezat bude od kedy ti ho "posranci" zacnu ratat ci od vydania ZP alebo platnosti zakona ....... ja skor ratam ze to 2he ale ako tu uz bolo viackrat pisane vyjde "original" zakon a budeme mudrejsi co sa tyka vecsiny foristou tak to bude periodicke opaovanie :shock:
lenochod
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa lenochod »

Stale vychadzam z toho, ze zakon nemoze platit dozadu, takze ti, co uz ZP maju, na testy nepojdu. Avsak platnost preukazu je limitovana a pri obnovovani sa musi znova plne dokazovat sposobilost, cize to pride tam. U privilegovanych skupin ako D(delirium) potom vzdy pri obnovovani len ukaze ten papier(pokial z neho dovtedy nevypali lipsicovicu), skupiny, ktore vrchnost nema rada, budu musiet cvoktesty opakovat.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa miro285 »

No veď tak to aj bude nie? Že psychotest u súčasných držiteľov až pri jeho predlžovaní, kto má dlhú, tak do apríla budúceho roku. Či?
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 8 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Psychotesty som uz absolvoval dva krat,raz oficialne na zbran,ale platnost skoncila,druhe vlani v Kosiciach ako vodič.Budu mi platit tie co su, aj ked ako vodič este 4-roky platne :roll:
inspiring_goldstine

Príspevok od používateľa inspiring_goldstine »

Mimochodom, vie niekto ako tie testy vyzeraju? ako to funguje, aky je priebeh... Keby sa k nim niekto dostal bolo by dobre ich zverejnit, nie...
BALISTIK
moderátor

Ked som robil testy na zbran vo Vojenskej nemocnici a dalsie ako vodič,boli totozne iba vodici mali niečo viac,ako skuska reakcií.
peter9898
prispievateľ

Myslis vojensku nemocnicu v KE?
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Vilkos napísal:Mimochodom, vie niekto ako tie testy vyzeraju? ako to funguje, aky je priebeh...
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=4042
BALISTIK
moderátor

Peter-ano vojensku letecku Kosice :wink:
peter9898
prispievateľ

Tam si robil uplne hore u tej leteckej psychologicky ?
Ta sa nebabre...Riadna sv*na to je :D
Rasto
expert
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Myslite tu nervacku
Nahukala na nas, ze si z toho nemame robit srandu, ze to je vazna vec :-)
I ked to iste sa ma spytal i psycholog pri osobnom pohovore po zhliadnuti skice zeny a muza :lol:
BALISTIK
moderátor

Ano na samom vrchu,aj by som napisal jej meno ,ale nejdem provokovať :twisted: vo vsetkom som bol priemerny len v reakciach nad priemerny,aj mi graf rekcii ukazovala :wink:
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"