Heckler & Koch VP9
Diky, v nedeľu ak bude pekne tak bude mať premiéru.
Môjmu mazlíkovi prišiel darček z USA... https://www.truglo.com/firearms-handgun ... sights.asp Len sám sa do inštalácie nechcem púšťať, neviete mi niekoho doporučiť? V týždni som v BA, víkendy ZA...
Keď ju miluješ, nie je čo riešiť...
miro8:
V T&T zvyknú ochotne pomôcť.
Otázkou je, či budú mať správny 'udelátor' pre danú zbraň/mieridlá, radšej si tam vopred zavolaj.
V T&T zvyknú ochotne pomôcť.
Otázkou je, či budú mať správny 'udelátor' pre danú zbraň/mieridlá, radšej si tam vopred zavolaj.
Ďakujem za info...
...Takže bohužiaľ, nepochodil som... Kvôli úchytu na zadnej časti záveru, sa záver nedá upnúť do montážnej sady, ktorú majú k dispozícii. A úchyt sa dá vybrať až po vylisovaní cieľnika... Keby to bola P30-ka, ktorá má identické mieridlá, nebol by problém... Ale mal si pravdu - naozaj ochotný prístup...
...Takže bohužiaľ, nepochodil som... Kvôli úchytu na zadnej časti záveru, sa záver nedá upnúť do montážnej sady, ktorú majú k dispozícii. A úchyt sa dá vybrať až po vylisovaní cieľnika... Keby to bola P30-ka, ktorá má identické mieridlá, nebol by problém... Ale mal si pravdu - naozaj ochotný prístup...
kladivko to isti
ani HK nerobi ziadne original udelatko na SFP9 kvoli usiam.
ani HK nerobi ziadne original udelatko na SFP9 kvoli usiam.
Takže nové mieridlá Truglo TFX v pondelok nahodené, dnes odskúšané na strelnici a sú fakt parádne... Len si na ne zvyknúť. Pri mierení naučenom s pôvodnými, mi na 15 m všetko ide nižšie - zrejme trošku vyššia muška. Takže znova sa učiť...
Tak už ju mám doma aj ja, konečne
btw: mali ste v kufríku ládovač?
btw: mali ste v kufríku ládovač?
Nie nebol tam, hoci je tam naň miesto... Po malej úprave výplne kufríka priestor vyplnil tento: http://www.zahal.org/products/universal ... der-uplula
Ten vyzerá dobre, objednal si z tej stránky, alebo sa to dá kúpiť niekde u nás?
Hornet, tento UpLula je naozaj výborný a kúpiť sa dá aj u nás. Cenu rátaj do 40 éčiek. Ja som ho bral na dobierku z nejakého puškárstva kdesi v Rimavskej Sobote, či kde. Bol tam dokonca ešte o čosi lacnejší (nejakých 30 - 35 ojro), ale hlavne, mali perfektný prístup. Jeden telefonát, v ktorom som si overil dostupnosť, špecifikoval kaliber, nadiktoval adresu a bolo...
Niekedy ho maval v barlove v roznave
Dik, objednané.