Glock 22

inspiring_rosalind

Príspevok od používateľa inspiring_rosalind »

pre zaujimavost:

http://www.thefiringline.com/forums/att ... 1198545208

teraz fakt nechapem ako to je s prieraznostou :-(
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Čo ťa prekvapilo? Štyridsiatka má vo všeobecnosti dobrú prieraznosť, dokonca aj proti nepriestreľným vestám celkom ujde (viď minuloročný policajný test popísaný aj v Střeleckej revue). Inak, len podotknem, že na tom obrázku sú všetko expanzné strely, čiže FMJ by dali iný výsledok.
inspiring_rosalind

pre 40SW asi G23 nie je vhodna volba podla diskusii na nete. Ma niekto skusenosti s tym? Vdaka
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Tibor13, nemam s tym skusenosti ale prave G23 je vo vyzbroji agentov FBI ako hlavna zbran. A myslim ze keby to bola zla volba pre Glock tak asi by ju nemali... Ale hovorim, nemam s nou skusenosti aj ked je to velky sympatak...
Jack
moderátor

Tibor13, podľa mnohých "diskusných expertov" ani samotný náboj .40SW nie je vhodná voľba. Dôvody na toto tvrdenie si vždy nájdu. Ja som s G23 nemal dočinenia, ale domnievam sa, že to bude úplne v pohode. Jeden z dôvodov ti napísal už Kuro.
Ja môžem z kompaktov v kalibri .40 SW po veľmi stručnej skúsenosti hodnotiť akurát HK USP Compact a to je podľa môjho subjektívneho pocitu lahoda, snáď príjemnejšia na streľbu ako v 9mm Luger.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Jack kaliber .40 SW je na civilnu obranu vhodnejsi ako 9 Luger ale ta cena :-(
Ja kupujem 9 Browning po 20 centov do LCP a je mi do placu po kazdej rane, ktorou netrafim :-)
inspiring_bose

..pokial ide o obranu tak na cenu patrona nepozeram, keby som pozeral , tak by som sa branil 22LR... Ked zoberiem ze CCI 40SW ja kupujem po 0,29 € tak to nieje az take hrozne... A pri pripadnej obrane 40SW velmi ucinna. :wink:
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Ide ale aj o trening a ten sa moze predrazit.Pokial neriesis peniaze neni o com.Pre mna ma 40S&W 1 nevyhodu a to je cena.
Jack
moderátor

Kuro159, ak to nie je tajné, kde ich berieš po 0,29? S akou strelou a akou hilznou?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ARES, najhorsia cena je 0.2987E za kus... to je za novy, prebijance za 0.25E (maloobchod vr DPH)
inspiring_bose

Jack odpoved mas v PM... :wink:
inspiring_bose

Maros15, samozrejme oproti 9x19 je cena 0,29€ vela. Ked sa daju zohnat neprebijance 9x19 na trening za 0,13€. Nie som milionar, ale zo zbranami som sa vysantil v mladosti s 9x19 a teraz sa uz len udrziavam a celkom mi to vyhovuje. Ale aj tak poskulujem na santenie po nejakej devine...bo by som chcel tomu strielaniu dat nejaky smrc a rozmyslam silno ze sa pichnem do nejakeho klubu, kde mozem sutazit... :wink: Ale na obranu na cenu nehladim. :shock:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

tak som si dnes dal zo 5 zasobnikov z Kurovej G22 a musim priznat ze ked to porovnam s G27...no nebe a dudy :)
Rana o poznanie silnejsia oproti 9L ale velmi dobre udrzatelna.

Pre tych co vedia pohodlne nosit full-size Glocka je to vynikajuca volba na obranu
inspiring_rosalind

tak nakoniec som si kupil G23 :-) Vdaka za odpovede
Jack
moderátor

Tak nech slúži a nosí kopu radosti! :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"