Zastrelili Dr.Ernesta Valka

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

niko napísal:Bola to jeho zbran. Dal si ju tam, aby ju mal po ruke. Kto ino by mu jeho vlastnu zbran vopchal do jeho gaucu ? To mi fakt vysvetli tvoju teoriu. :lol: Myslis, ze mu ju vrah skryl do gaucu lebo co ? :roll:
Ospravedlnujem sa. Na jednej internetovej stranke som sa docital, ze to bola vrazedna zbran. Ale nebola
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

wins: súhlasím s tebou. V súčasnosti stretávam kolegov z rôznych stupnov PZ a to, čo počúvam- ako funguje nové vedenie PZ- tak nadobúdam pocit, že DL bude musieť urobiť čoskoro radikálny zásah ak nechce riskovať rôzne škandály.

Každopádne nebudem klamať , ak tu napíšem, že po volbách panuje väčšie rozčarovanie z novovymenovaných funkcionárov ako z osoby DL.

O tom, že si to už nahlas hovoria poslanci NR SR väčšiny strán už ani nehovorím...
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ale osoba DL je priamo zodpovedna za to co sa v PZ deje

on si vybral prezidenta, on sa rad ukazuje pri kazdom prde v TV, on je tam sef...
inspiring_robinson

Príspevok od používateľa inspiring_robinson »

...veď Peťo netvrdí iné...
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ryba smrdi od hlavy a v Shitovom podani to ma grady 8)
Tiez mam rovnake info.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak ale poznate to voda sa kaze a vino sa pije .............v politike to plati na 100% ! a to je ten problem pokial bude koalicia bude lishit ...pokial bude lishit bude spisiak atd. atd .......... zacarovany kruh a nejake skandaly ... no je tam toho tie boli budu aj su ...sak to patri k slovenskemu koloritu

a to ma zacina na tomto state sjat cim dalej tym viac :evil:
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 9 months

Príspevok od používateľa skemro »

staci ak sa clovek pozrie len na to kolko ludi odchadza po novom roku od policie v BA.
A rozhodne to nieje len chvoli vysluhovemu,vecsina to ma k nemu este daleko.
Ty co vedeli makat su trestany a jeho znamy+neschopny su dosadzovany na posty :roll:
peterson
expert

skemro: píšeš mi z duše.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Zase netvárme sa, že posledných dvadsať rokov sa rozdeľovanie funkcií v PZ SR riadi aj niečím iným ako kamarátstvami.
:roll:
Mňa skôr znepokojuje, že médiá mlčia, policajné odbory mlčia, samotní policajti mlčia. Odbory aj radoví policajti sa vedia búriť, keď im ide o peniaze, ale keď ide o stavovskú česť... nula bodov.
skemro
častý prispievateľ

peterson mne vrav zopar chalanou z PMJ z Ba odchadza, lebo boli buzerovany ze za Kalinaka mali velku uspesnost a zatknuti.
Chce sa mi zvracat. no uz radsej koncim sme tu moc mimo temu.
skemro
častý prispievateľ

to. Peter Bezo, u PMJ mali chlapci skorej viac zatknuti za kradeze a drogy nez za slobodu slova.
Je zaujimave, ze stale nadavame na policajtou a pritom ked nam ukradnu veci z auta, volame ich ako prvych.
A ked nam (obcas sa aj to stava) veci prinesu, lebo si vsimnu fetacika,tak im ani podakovat nevieme :?
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Akira »

skemro,otazne je,ci ich volas preto aby vypatrali pachatela a veci Ti vratili,alebo ich volas kvoli poistnej udalosti.skor to druhe
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

skemro a koho mame volat ineho ? Ludia nenadavaju nato, ze si policajti robia svoju pracu, ale nato ako si robia svoju pracu. No aby som bol objektivny, kvoli par policajtom, ktori si myslia, ze su majstri sveta sa nadava na cely zbor. To mas jak s ucitelmi, lekarmi, danovakmi, uradnikmi atd atd.
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

A kto by kontroloval opodstatnenost NO? :) Kto by bol slaby,ten by bol vinny. Takemu zriadeniu sa vravi anarchia.
peterson
expert

Myslím, že téma je vyčerpaná, Valko už pochovaný. Komentáre už aj tak sklzávajú daleko od misy.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"