Ospravedlnujem sa. Na jednej internetovej stranke som sa docital, ze to bola vrazedna zbran. Ale nebolaniko napísal:Bola to jeho zbran. Dal si ju tam, aby ju mal po ruke. Kto ino by mu jeho vlastnu zbran vopchal do jeho gaucu ? To mi fakt vysvetli tvoju teoriu.Myslis, ze mu ju vrah skryl do gaucu lebo co ?
Zastrelili Dr.Ernesta Valka
-
inspiring_payne
wins: súhlasím s tebou. V súčasnosti stretávam kolegov z rôznych stupnov PZ a to, čo počúvam- ako funguje nové vedenie PZ- tak nadobúdam pocit, že DL bude musieť urobiť čoskoro radikálny zásah ak nechce riskovať rôzne škandály.
Každopádne nebudem klamať , ak tu napíšem, že po volbách panuje väčšie rozčarovanie z novovymenovaných funkcionárov ako z osoby DL.
O tom, že si to už nahlas hovoria poslanci NR SR väčšiny strán už ani nehovorím...
Každopádne nebudem klamať , ak tu napíšem, že po volbách panuje väčšie rozčarovanie z novovymenovaných funkcionárov ako z osoby DL.
O tom, že si to už nahlas hovoria poslanci NR SR väčšiny strán už ani nehovorím...
-
inspiring_boyd
tak ale poznate to voda sa kaze a vino sa pije .............v politike to plati na 100% ! a to je ten problem pokial bude koalicia bude lishit ...pokial bude lishit bude spisiak atd. atd .......... zacarovany kruh a nejake skandaly ... no je tam toho tie boli budu aj su ...sak to patri k slovenskemu koloritu
a to ma zacina na tomto state sjat cim dalej tym viac
a to ma zacina na tomto state sjat cim dalej tym viac
Zase netvárme sa, že posledných dvadsať rokov sa rozdeľovanie funkcií v PZ SR riadi aj niečím iným ako kamarátstvami.
Mňa skôr znepokojuje, že médiá mlčia, policajné odbory mlčia, samotní policajti mlčia. Odbory aj radoví policajti sa vedia búriť, keď im ide o peniaze, ale keď ide o stavovskú česť... nula bodov.
Mňa skôr znepokojuje, že médiá mlčia, policajné odbory mlčia, samotní policajti mlčia. Odbory aj radoví policajti sa vedia búriť, keď im ide o peniaze, ale keď ide o stavovskú česť... nula bodov.
to. Peter Bezo, u PMJ mali chlapci skorej viac zatknuti za kradeze a drogy nez za slobodu slova.
Je zaujimave, ze stale nadavame na policajtou a pritom ked nam ukradnu veci z auta, volame ich ako prvych.
A ked nam (obcas sa aj to stava) veci prinesu, lebo si vsimnu fetacika,tak im ani podakovat nevieme
Je zaujimave, ze stale nadavame na policajtou a pritom ked nam ukradnu veci z auta, volame ich ako prvych.
A ked nam (obcas sa aj to stava) veci prinesu, lebo si vsimnu fetacika,tak im ani podakovat nevieme