Strelivo 22LR
-
friendly_brahmagupta
Chlapci asi vsetci tarme, pridte do Levic 13.12.2009 uvidime .Viac nemienim diskutovat len pri osobnom rozstrele alebo na sutazi.
BARAK, kto tu podľa teba zbytočne tára? Zatiaľ si tu len ty za neveriaceho Tomáša. Takto nás do Levíc nenalákaš.
Tunajší prispievatelia sú ľudia, ktorí sa poznajú a absolvovali spolu už "zopár" strelieb a nedovolili by si blafovať a klamať, ako to tu prezentuješ ty.
Ja by som ťa zase rád pozval s tvojou puškou k nám do BA na budúci rok, keď sa bude strielať nejaký pretek z malorážiek na 50 m a garantujem ti, že ti nepomôže ani tvoj ďalekohľad na puške a porazí ťa minimálne 50% súťažiacich, ktorí budú strielať len s dioptrom. Nesnaž sa tu nasilu presadiť svoj názor, lebo tým naserieš dosť veľa ľudí.
Tunajší prispievatelia sú ľudia, ktorí sa poznajú a absolvovali spolu už "zopár" strelieb a nedovolili by si blafovať a klamať, ako to tu prezentuješ ty.
Ja by som ťa zase rád pozval s tvojou puškou k nám do BA na budúci rok, keď sa bude strielať nejaký pretek z malorážiek na 50 m a garantujem ti, že ti nepomôže ani tvoj ďalekohľad na puške a porazí ťa minimálne 50% súťažiacich, ktorí budú strielať len s dioptrom. Nesnaž sa tu nasilu presadiť svoj názor, lebo tým naserieš dosť veľa ľudí.
-
friendly_brahmagupta
je jedno kolko beres hned od prvej krabicky, bol som kuk v pezinku a tam mali krabicku s&b standard za 3,5€ co je oproti 2.2€ pekny rozdiel a ja ze na dedine budu mat lacnejsieRasto napísal:Dakujem za info o S&B cena slusna pri akom odbere?
Ja ked som skusal (30rocne) vo Waltherovi, tak mi neodpalovalo tak 1 z 10tich ;-(
Mozete prist i tu:
http://slukari.webovastranka.sk/wiki/17 ... 9.12._2009
PROPOZÍCIE
Strelecký pretek v malokalibrovej odstreľovačke
Sniper klub „Slukári"
Dátum konania: 19.12. 2009
Miesto konania: Prešov, strelnica pod Bikošom
Usporiadateľ: Sniper klub „Slukári"
Prvý Prešovský športový strelecký klub,
Druh súťaže: Súťaž jednotlivcov v streľbe z pušky 22.LR - imitovanie práce odstreľovača
Zbrane: Vlastné, kaliber iba 22 LR bez obmedzenia hmotnosti, doplnkov (mimo zákonom zakázaných). Pretekár si vybavenie nesie so sebou.
Spotreba munície: cca 78 ks
Štartovné: 5€
Orientačný súpis disciplín:
•50 m sed, z poza stola BENCHREST, nástrel 5+ 25 rán /10 minút ( Zásah v bielom 10 bodov, v čiernom 1 bod)
terč tu
•25 m; RUKOJEMNÍCKA DRÁMA, 1x nástrel, horný rad v stoji s oporou, dolný v kľaku s poza stola s oporou, 9 rán/5 minút (hodnotenie konkrétnou bodovou hodnotou, pri zásahu rukojemníka mínusové body.)
terč tu
•40 m stoj, 5x BROKOVÁ NÁBOJNICA 2,5 minúty (hodnotenie: zásah 10 bodov)
•25 m stoj; NEKRYTO LEŽIACA FIGÚRA, 5 rán /2,5 minúty (hodnotenie konkrétnou bodovou hodnotou)
terč tu
•30 m sed zo zákrytu; KOLEČKA, 15 rán /4 minúty hodnotenie konkrétnou bodovou hodnotou)
terč tu
•50 metrov sed, FIGÚRY A KRUHY ,12 rán/2,5 minúty
terč tu
•72 m sed , Broková nábojnica „ Červeni mrak" , 1rana/1minúta
Doporučuje sa pozorovací ďalekohľad.
Protest: Písomnou formou s vkladom 10 € do 15 minút od zverejnenia výsledkovej listiny. V prípade oprávneného protestu, vklad bude vrátený.
Ochrana sluchu povinná, ochrana zraku doporučená!
Časový plán:
Prezentácia: 8 00 - 8 45
Nástup, poučenie: 9 00
Začiatok súťaže: 9 20
Ceny: Traja najlepší budú odmenení diplomami
Účasť v súťaži: Na vlastné náklady. Účastník zodpovedá za prípadnú ním spôsobenú škodu
na zdraví a majetku.
Tešíme sa na Vašu účasť!
Za organizačný team: Petrásek Juraj
http://slukari.webovastranka.sk/wiki/17 ... 9.12._2009
PROPOZÍCIE
Strelecký pretek v malokalibrovej odstreľovačke
Sniper klub „Slukári"
Dátum konania: 19.12. 2009
Miesto konania: Prešov, strelnica pod Bikošom
Usporiadateľ: Sniper klub „Slukári"
Prvý Prešovský športový strelecký klub,
Druh súťaže: Súťaž jednotlivcov v streľbe z pušky 22.LR - imitovanie práce odstreľovača
Zbrane: Vlastné, kaliber iba 22 LR bez obmedzenia hmotnosti, doplnkov (mimo zákonom zakázaných). Pretekár si vybavenie nesie so sebou.
Spotreba munície: cca 78 ks
Štartovné: 5€
Orientačný súpis disciplín:
•50 m sed, z poza stola BENCHREST, nástrel 5+ 25 rán /10 minút ( Zásah v bielom 10 bodov, v čiernom 1 bod)
terč tu
•25 m; RUKOJEMNÍCKA DRÁMA, 1x nástrel, horný rad v stoji s oporou, dolný v kľaku s poza stola s oporou, 9 rán/5 minút (hodnotenie konkrétnou bodovou hodnotou, pri zásahu rukojemníka mínusové body.)
terč tu
•40 m stoj, 5x BROKOVÁ NÁBOJNICA 2,5 minúty (hodnotenie: zásah 10 bodov)
•25 m stoj; NEKRYTO LEŽIACA FIGÚRA, 5 rán /2,5 minúty (hodnotenie konkrétnou bodovou hodnotou)
terč tu
•30 m sed zo zákrytu; KOLEČKA, 15 rán /4 minúty hodnotenie konkrétnou bodovou hodnotou)
terč tu
•50 metrov sed, FIGÚRY A KRUHY ,12 rán/2,5 minúty
terč tu
•72 m sed , Broková nábojnica „ Červeni mrak" , 1rana/1minúta
Doporučuje sa pozorovací ďalekohľad.
Protest: Písomnou formou s vkladom 10 € do 15 minút od zverejnenia výsledkovej listiny. V prípade oprávneného protestu, vklad bude vrátený.
Ochrana sluchu povinná, ochrana zraku doporučená!
Časový plán:
Prezentácia: 8 00 - 8 45
Nástup, poučenie: 9 00
Začiatok súťaže: 9 20
Ceny: Traja najlepší budú odmenení diplomami
Účasť v súťaži: Na vlastné náklady. Účastník zodpovedá za prípadnú ním spôsobenú škodu
na zdraví a majetku.
Tešíme sa na Vašu účasť!
Za organizačný team: Petrásek Juraj
Vyzera to zaujimavo, len trosku daleko 
Mam par otazok ku propoziciam:
1.BENCHREST myslene opora pusky v predu i v zadu?
2.v stoji s oporou- polovnicka s rukou na ukotvenej ci pohyblivej tycke?
3.BROKOVÁ NÁBOJNICA po leziacky ci postavena?
4.sed zo zákrytu, to si vobec neviem predstavit
5. 50 metrov sed, FIGÚRY A KRUH - volny posed s oporou telo?
6. 72 m sed , Broková nábojnica „ Červeni mrak - to iste ako v pripade otazky c.3
Nemenej dolezity fakt format vytlacenych tercov???
Nie je zakazane aretacne oblecenie, popruh, poloautomaticka puska?
Na 50% sa ukazem.
Mam par otazok ku propoziciam:
1.BENCHREST myslene opora pusky v predu i v zadu?
2.v stoji s oporou- polovnicka s rukou na ukotvenej ci pohyblivej tycke?
3.BROKOVÁ NÁBOJNICA po leziacky ci postavena?
4.sed zo zákrytu, to si vobec neviem predstavit
5. 50 metrov sed, FIGÚRY A KRUH - volny posed s oporou telo?
6. 72 m sed , Broková nábojnica „ Červeni mrak - to iste ako v pripade otazky c.3
Nemenej dolezity fakt format vytlacenych tercov???
Nie je zakazane aretacne oblecenie, popruh, poloautomaticka puska?
Na 50% sa ukazem.
Jsem z L.Mikulasa ale bol som na sutazi dvakrat a vzdy byli trochu zmené pravidla ale mozem odpovedat:
1, Dovolovali oporu vzadu i vpredu
2, Zadna tycka. Vstoje bez pomocok ruka mohla bit v akejkolvek polohe.
3, Brok. nabojnica postavená na zápalce
4 Sed zo zákrytu hovoria tomoto: Sed a podoprit pusku mozes o co chces, najviacej sa podpieralo o pneumatiky
5, Ano ako pises
6, To neviem daco nove
1, Dovolovali oporu vzadu i vpredu
2, Zadna tycka. Vstoje bez pomocok ruka mohla bit v akejkolvek polohe.
3, Brok. nabojnica postavená na zápalce
4 Sed zo zákrytu hovoria tomoto: Sed a podoprit pusku mozes o co chces, najviacej sa podpieralo o pneumatiky
5, Ano ako pises
6, To neviem daco nove
No pokial nie su urcene pevne pravidla, ako napr v cechach tak to musi vyzerat. Domaci tam pridu na predpripravene státia, ked spravis nieco co sa im nebude pacit a nebude to vyslovene zakazane, budu protesty vlastnym rozhodcom i bez pisania a platenia ....
Naozaj je to na uvazenie ci ist, alebo neist.
PSnejde niekto z okolia Trencina?
Naozaj je to na uvazenie ci ist, alebo neist.
PSnejde niekto z okolia Trencina?