Čo vydrží glock
-
inspiring_newton
-
inspiring_jang
chlapi
začinam uvažovať nad prehnanou reklamou glockov zahrabany v piesku,v ľade a blbe vyhovorky z prebijanych nabojov,prebijam rovnako pre čz 85 a pre glocky a pre pušku marlin m9 a manurhin mr 88,zatiaľ v teste je najslabší glock,ozaj od glocku by som to nečakal,hlavne ked bratom čechom uznavaju skoro všetky reklamacie.
takže gaston glock vydržal necelých 10 000 vystrelov .v reklame až 300000.
začinam uvažovať nad prehnanou reklamou glockov zahrabany v piesku,v ľade a blbe vyhovorky z prebijanych nabojov,prebijam rovnako pre čz 85 a pre glocky a pre pušku marlin m9 a manurhin mr 88,zatiaľ v teste je najslabší glock,ozaj od glocku by som to nečakal,hlavne ked bratom čechom uznavaju skoro všetky reklamacie.
takže gaston glock vydržal necelých 10 000 vystrelov .v reklame až 300000.
-
inspiring_jang
No ja neviem, podla mna je to vynikajuca zbran, ale co sa týka prebijancov - sice ich zere ako ziadna ina zbran, ale praskaju zavery a asi uz aj hlavne. A v poslednom obdobi registrujem zvyseny pocet nadavok na vypadavajuci vyvrt.
Zacinam mat pocit ze kvalita ide dole vodou
A to furt snivam o G21SF, no ale to kym ja na nu nasetrim (predpokladam tak 2-3 roky) tak sa hadam vsetko vykrystalizuje a budem sa vediet spravne rozhodnut
A to furt snivam o G21SF, no ale to kym ja na nu nasetrim (predpokladam tak 2-3 roky) tak sa hadam vsetko vykrystalizuje a budem sa vediet spravne rozhodnut
takze...chlapi.....podla mna je prebijanie o tom ze si kazdy nalaboruje taku municiu aka mu vyhovuje...to znamena na sport s omnoho mensim faktorom a teda slabsiu....logika hovori slabsi naboj mensie tlaky mensie sily mensie opotrebenie a uz vobec nie prasknutia!nejak mi unika tvrdenie o spatnej prebijanej municii...je to kravina len sa tak prasi....kto a naco by si robil spatne naboje ohrozujuce jeho zbran ba co viac jeho zdravie ci dokonca zivot???som zvedavy na dohru tohoto pripadu...v mojom okoli prebija kazdy kto striela dovod je jasny - okrem spomenuteho ekonomicky...nepoznam ziadnu poskodenu zbran
kamoš ma hradla ,tak že si každu varku prachu merame a aj prepočet faktoru ku hmotnosti strely,nikdy som nerobil tormentačne naboje posledne merania mam aj pc zaznamenane prebijam 9mm luger a 357/38 pri lugri ako som popisal použivam rovnaku municiu aj do čz a ostatnych zbrani ktore som uviedol vyššie.
aj keby si strielal dynamit nobel,tak ti napišu ,že stielaš prebijane,ľady sa hybu a vyjadrenie pošlu spolu s pištolou,tak ho s elektronom zavesime na net nech je pristupne verejnosti,taktiež trvam na vratení starej hlavne,aj znehodnotenej,chcem si na nu dat spracovať odbornu analyzu,len na škodu je,že som v auguste tohoto roku nevyužil ponuku jednej nem,eckej zbrojarskej firmy na odkupenie poruchaneho glocka,ponukali ešte aj ich IPSC pištoľ,/niekedy netreba byť verný značne ,ale viac sa pozrieť na seba/
-
inspiring_jang
Hunter, Jaro Kuracina sa vyjadril k zistitelnosti pouzivania prebijancov: http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... =2407#2407