Bathory Cup - Extraliga SADS Dátum: 13.04.2013
tak dnes sidce prsalo, ale Eric Grauffel bol fakt namakany. Stage kde som bol ja, tj. vyklopky strelil v openackom case, fakt parada.
A inak ak volakdo postavite 12 stagovy dobry pretek za 45 euro v okruhu do +-250 km od Piestan, isto tam pridem. Namakali sme sa ako kone, teraz som prisiel domov, rozoberat to po sutazi, ked si z celeho dna uz unaveny, je najdeb...sia praca.
A inak ak volakdo postavite 12 stagovy dobry pretek za 45 euro v okruhu do +-250 km od Piestan, isto tam pridem. Namakali sme sa ako kone, teraz som prisiel domov, rozoberat to po sutazi, ked si z celeho dna uz unaveny, je najdeb...sia praca.
Ale stalo to za to!!! Unaveny som ako cap, keby mi niekto povedal, ze sa zajtra stretneme na strelnici, tak mu naplatim drzku 
Tolko IPSC majstrov sveta na jednom mieste na slovensku v zivote neuvidite!
Osobny vysledok mohol byt lepsi, keby som tam nedrel a nerozhodoval, ale osobne ma milo prekvapil
PS mi sme si podali ruky neviem kolko krat, ale som sa s tym nesral a odfotil som sa s nim (uz som osprchovany
)
Tolko IPSC majstrov sveta na jednom mieste na slovensku v zivote neuvidite!
Osobny vysledok mohol byt lepsi, keby som tam nedrel a nerozhodoval, ale osobne ma milo prekvapil
PS mi sme si podali ruky neviem kolko krat, ale som sa s tym nesral a odfotil som sa s nim (uz som osprchovany
-
inspiring_tereshkova
Chcem sa touto cestou poďakovať vám všetkým za účasť na preteku a sponzorom, RO a našim členom za jeho bezpečný chod a prácu ktorú odviedli, i keď počasie bolo naozaj "aprílové". Či už strelci alebo organizačný team - nefunguje to každé samostatne, ale len ich zosúladením. Ešte raz všetkým veľká vďaka a vďaka aj za vaše uznania a objektívnu kritiku.
Či by u nás bolo 30 alebo 130 strelcov, určite je každému jasné, že nevyhovieme všetkým. Stage staviame s ohľadom na možnosti strelnice a vždy sa nájde niekto, komu nebudú vyhovovať stredné vzdialenosti terčov a zasa naopak, na inom preteku nebudú inému vyhovovať dlhé vzdialenosti terčov.
22buco - v pohode.
Či by u nás bolo 30 alebo 130 strelcov, určite je každému jasné, že nevyhovieme všetkým. Stage staviame s ohľadom na možnosti strelnice a vždy sa nájde niekto, komu nebudú vyhovovať stredné vzdialenosti terčov a zasa naopak, na inom preteku nebudú inému vyhovovať dlhé vzdialenosti terčov.
22buco - v pohode.
-
inspiring_liskov
Pekný výsledok Rasťo !Gratulujem.
-
inspiring_jennings
Takisto sa chcem pripojiť k chvále pretekov, ďakujem za možnosť zúčastniť sa, v pozícii lepiča, bol to naozaj skvelý zážitok, vidieť výborných strelcov a spoznať skvelých ľudí. Trochu ma mrzí, že som musel odísť ešte pred balením stage-ov, keďže sme však boli grupa štyroch ľudí, ktorí museli ísť domov, nemal som na výber, nabudúce už hádam pomôžem, ak sa zadarí.
Ešte osobne sa chcem poďakovať cubitkovi za nové poznatky a za výuku v oblasti súťaže a prajem mu veľa zdaru na jeho ďalšej súťaži
On vie, o čom sme sa bavili 
Ešte osobne sa chcem poďakovať cubitkovi za nové poznatky a za výuku v oblasti súťaže a prajem mu veľa zdaru na jeho ďalšej súťaži
-
inspiring_tereshkova
Z pohľadu organizátora som mal dobrý pocit, i keď si myslím, že to mohlo byť ešte lepšie...no, stále je čo vylepšovať a tu je zopár mailov:
"Určitě i za celý náš tým Alfa Ostrava tímto díky za skvělý závod, moc jsme si to užili a příště určitě přijedeme znovu.
S pozdravem Jirka Kaluža"
hodně vysoko.
díky, IPSC Ametyst .55"
Míra Malach"
Region
svk 66
cze 53
fra 1
pol 16
rus 1
hun 1
cro 2
Sum: 140
Rasto - ok, priprav a pošli mi 5 stage na pretek 11.05.2013 lvl I, do 25.04.2013 - no problem, tie tvoje posledné boli super
PS: Ak by niekomu chýbali vymeniteľné sklíčka do okuliarov (našli sa pri balení stage) ozvite sa.
"Určitě i za celý náš tým Alfa Ostrava tímto díky za skvělý závod, moc jsme si to užili a příště určitě přijedeme znovu.
S pozdravem Jirka Kaluža"
hodně vysoko.
díky, IPSC Ametyst .55"
Míra Malach"
Region
svk 66
cze 53
fra 1
pol 16
rus 1
hun 1
cro 2
Sum: 140
Rasto - ok, priprav a pošli mi 5 stage na pretek 11.05.2013 lvl I, do 25.04.2013 - no problem, tie tvoje posledné boli super
PS: Ak by niekomu chýbali vymeniteľné sklíčka do okuliarov (našli sa pri balení stage) ozvite sa.
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
- Kontaktovať používateľa:
-
inspiring_tereshkova
Sľúbil som, že sa ozvem...takže výsledok je:glock34 napísal: Touto cestou každému, kto si prečíta túto správu, PONÚKAM možnosť usporiadania preteku IPSC na strelnici v Čachticiach. Navrhni jeho názov, termín, cenovú kalkuláciu preteku a potom sa obráť na mňa a určite sa dohodneme. Budem uprednostňovať tých záujemcov, ktorím nevyhovuje súčasná výška štartovného. Tí čo sa cítia chudobní mi môžu poslať mail na: skptn@skptn.sk s telef. číslom, uvedenými podkladmi a já im zavolám (aby si nemínali kredit) a dohodneme stretnutie.
0