Spolocny nakup streliva
-
inspiring_kare
ja by som si aj objednal, len len keby bola moznost to doviest do KE
skoda ze nieje
ak ste niekto z okolia ZA nahlaseny na spolocny nakup a mate zebezpeceny odber z BA do ZA prosim kontaktujte ma cez SS pridal by som sa
Budem mať možnosť prepravy zo Senca (BA) do Dobšinej. Keby sa niekomu hodilo. (prípdne po podobnej trase, cez Brezno.
-
inspiring_jennings
Páni, viem, že v podstate len nedávno sa realizoval nákup 7,62x39, nestihol som sa zapojiť vtedy a Amunex mi nedokáže povedať, kedy budú mať, tak sa spýtam, či sa nebude v nejakej blízkej dobe realizovať nákup tohto krmiva? Ďakujem za odpovede 
chopper911: ten nákup bol docela velky, videl som tie bedne, mnoho ludí sa zásobilo
-
inspiring_jennings
To Snoopee: To viem, ľutujem, že som sa vtedy nezásobil
Len neviem, či by za nákupnú sumu niekto z okolia TN jednu bedňu odpredal, preto som zvedavý, či sa v blízkej dobe nebude niečo realizovať 
Ak by sa niekto potreboval zbaviť lugrov z niektorého spol. nákupu a je z BA tak mi dajte prosím vedieť. Potreboval by som tisícku. Ďakujem
-
inspiring_bhabha
Pani nechysta sa niekto vo vacsom nakupit 7,62x54R sypane v bedni.Na Waffen maju celkom dobru cenu len sa mi tam neoplati ist pre jednu bednu.
pozeram ze na waffen vypredane, po com boli ?
-
inspiring_bhabha
Volal som tam vo stvrtok a vravel ze maju balene po 880 za 160€ +- uz si presne nepamatam ale dobra cena
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
Tiež by som sa rád pripojil... Ak by bol nákup lugerov, prípadne 7,62x54R, tak by som krabicu bral.
Rišo
Rišo
-
inspiring_liskov
len FYI , Amunex pride predavat na akciu LT o tyzden, privezu vselico , ale vacsie mnozstva si radsej objednajte vopred
Oslovil som Amunex dnes popoludni a o nicom nevedia... odpisal mi to ich konatel...