V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
-
inspiring_boyd
Čím to asi bude?
Zmenila sa téma.
Vždy to tak je. Aby bola senzácia niečo sa vyhľadá, ide sa po tom, postupne to utichá a potom príde nová téma. Príklad opitý policajti za volantom, to bola bublina, vtáčia chrípka, nedávno streľba, teraz prideľovanie bytov. Na rade je vtáčia chrípka opäť. A mnoho bublín, medzi tým si nepamätám (radšej).
Taký je kolobeh zasratých komerčných médií.
Zmenila sa téma.
Vždy to tak je. Aby bola senzácia niečo sa vyhľadá, ide sa po tom, postupne to utichá a potom príde nová téma. Príklad opitý policajti za volantom, to bola bublina, vtáčia chrípka, nedávno streľba, teraz prideľovanie bytov. Na rade je vtáčia chrípka opäť. A mnoho bublín, medzi tým si nepamätám (radšej).
Taký je kolobeh zasratých komerčných médií.
-
inspiring_boyd
ono ide aj o to ze ked bola strelba v DNV tak sa strelba ako taka dostala do povedomia verejnosti a aj tych ktorych nasledne za strelbu zadrzali v nasledujucich dnocch.
Skratka boli plne noviny strelby v DNV => ovplyvnilo to ludi aby strielali (aspon podvedome).
je to ako ked hodite do jazera kamen, spravi vlny a tie potom zaniknu....
Skratka boli plne noviny strelby v DNV => ovplyvnilo to ludi aby strielali (aspon podvedome).
je to ako ked hodite do jazera kamen, spravi vlny a tie potom zaniknu....
-
inspiring_shamir
ked som toto zazrel v telke skoro som "umrel"
http://www.pluska.sk/slovensko/krimi/to ... arman.html
je toto normalne?,alebo je to len biznis? alebo takto si chcu urcite kruhy naklonit verejnost pre jednu vysetrovaciu verziu?
nezda sa mi to normalnee. Nic by som nehovoril keby to sfilmovali tak o 5 az 7 rokov.
http://www.pluska.sk/slovensko/krimi/to ... arman.html
je toto normalne?,alebo je to len biznis? alebo takto si chcu urcite kruhy naklonit verejnost pre jednu vysetrovaciu verziu?
nezda sa mi to normalnee. Nic by som nehovoril keby to sfilmovali tak o 5 az 7 rokov.
Naposledy upravil/-a inspiring_shamir v 29 Nov 2010, 23:07, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_boyd
Nerozmýšlal si že by si si spravil svoju tému? Tam by si mohol písať "čokoľvek" zrejme bez cenzúry. Ale predpokladám, že názov by nesmel byť "polícia na slovensku" lebo ťa zmáznu skôr by som volil "čo zažívam na slovensku" alebo pod.. Neber to ako urážku. Mne nevadí, že tú píšeš.Peter Bezo napísal:To bol Harman dosť ťažko, vonku vystrelil 4x vatane seba. Trafil policajta a ten vypovedal, že po ňom vystrelil najmenej 3x. Takže VŠETKÝCH vonku picli policajti. Ale toto tí zmrdi nikdy nepriznajú. Aj správu z balistického skúmania mi oficiálne odmietli dať, lebo vraj nie som účastníkom konania. Už len toto riadne smrdí.
Ešte by ma zaujímalo, či si nezamestnaný keď máš čas na takéto voloviny ako pýtať balistické správy?