V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

ano ...uz si nepripadam jak na divokom zapade ...ktor tu vytvarali nase media ........cim to asi tak bude ? :shock:
dufi
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa dufi »

Asi to bude tým, že sme na divokom východe. :?
Používateľov profilový obrázok
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Čím to asi bude?
Zmenila sa téma.
Vždy to tak je. Aby bola senzácia niečo sa vyhľadá, ide sa po tom, postupne to utichá a potom príde nová téma. Príklad opitý policajti za volantom, to bola bublina, vtáčia chrípka, nedávno streľba, teraz prideľovanie bytov. Na rade je vtáčia chrípka opäť. A mnoho bublín, medzi tým si nepamätám (radšej).
Taký je kolobeh zasratých komerčných médií.
inspiring_boyd

to uplne chapem vsetko ma svoj "cyklus" ale ked bola strelba tema No 1 tak sa strielalo skoro kazdy den a zrazu ......... nic ani plynovky ani praky jednoducho nic .......

:shock:
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa aris »

je to svinstvo
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

ono ide aj o to ze ked bola strelba v DNV tak sa strelba ako taka dostala do povedomia verejnosti a aj tych ktorych nasledne za strelbu zadrzali v nasledujucich dnocch.
Skratka boli plne noviny strelby v DNV => ovplyvnilo to ludi aby strielali (aspon podvedome).
je to ako ked hodite do jazera kamen, spravi vlny a tie potom zaniknu....
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

ked som toto zazrel v telke skoro som "umrel"

http://www.pluska.sk/slovensko/krimi/to ... arman.html

je toto normalne?,alebo je to len biznis? alebo takto si chcu urcite kruhy naklonit verejnost pre jednu vysetrovaciu verziu?

nezda sa mi to normalnee. Nic by som nehovoril keby to sfilmovali tak o 5 az 7 rokov.
Naposledy upravil/-a inspiring_shamir v 29 Nov 2010, 23:07, upravené celkom 1 krát.
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa aris »

ja ja ja uz nenachadzam slov :twisted:
polucias
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

teším sa na to ako tam stvárnia políciu, jej chovanie a dokonale zvládnutú situáciu, hlavne tých prvých hliadok ktoré tam dorazili,,,
nejaká ofiko správa už vôbec existuje o tomto prípade? ak bola asi som ju nezachytil
inspiring_boyd

hmmm mna by vazne zaujimalo ci strielal aj hore ... teda ci trafil tu "pani" na balkone ... vid predposledne foto.
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Typujem, že v pripravovanom "diele" sa vystrieľa viac nábojov ako v Terminátorovi 2... a všetko budú isté zásahy (na rozdiel od T2).
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

co takto nakontaktovat filmovy stab a dat im nejake vhodne info ?
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Pani, uz je nejaka predbezna sprava z vysetrovania?

Zda sa mi ze preslo uz dost casu na to, aby boli zverejnene aspon nejake informacie...
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Peter Bezo napísal:To bol Harman dosť ťažko, vonku vystrelil 4x vatane seba. Trafil policajta a ten vypovedal, že po ňom vystrelil najmenej 3x. Takže VŠETKÝCH vonku picli policajti. Ale toto tí zmrdi nikdy nepriznajú. Aj správu z balistického skúmania mi oficiálne odmietli dať, lebo vraj nie som účastníkom konania. Už len toto riadne smrdí.
Nerozmýšlal si že by si si spravil svoju tému? Tam by si mohol písať "čokoľvek" zrejme bez cenzúry. Ale predpokladám, že názov by nesmel byť "polícia na slovensku" lebo ťa zmáznu skôr by som volil "čo zažívam na slovensku" alebo pod.. Neber to ako urážku. Mne nevadí, že tú píšeš.

Ešte by ma zaujímalo, či si nezamestnaný keď máš čas na takéto voloviny ako pýtať balistické správy?
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

No ja som pocul z "dobre overeneho zdroja" (jedna babka povedala :lol: ), ze vraj bolo v ten den vystrelenych dokopy ca. 300 nabojov. Taktiez, ze policajti vystreleli urcite viac ako tych 14 nabojov co Lipsic stale opakoval. Vraj take nieco ma byt v tej balistickej sprave PZ.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"