Sa vz. 58
pinoccio - mne AFG na FABe pri vymene zasobniku vobec nezavadzia. ide vsak o kopiu AFG a neviem do akej miery sudruhovia z ciny kopirovali a do akej sa len volne inspirovali takze to kludne moze byt aj nieco medzi AFG1 a AFG2. pred kupou si AFG radsej niekde vyskusaj, mohlo by ti tazko nesadnut. nie kazdemu vyhovuje.
agger - skusmo som osadil podvesnu pistolovu baterku. nejaky noname od Rasta. planujem surefire.
agger - skusmo som osadil podvesnu pistolovu baterku. nejaky noname od Rasta. planujem surefire.
-
inspiring_boyd
no ked sa tu rozoberali rozne pazby .... vdaka Rudovmu linku som nasiel takyto "prototyp .... a kedze nieje nejako "ohrkany" jednu som si objednal 
http://rozpad.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=2190
dufam ze ma bratia cesi za to "nezabiju"
http://rozpad.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=2190
dufam ze ma bratia cesi za to "nezabiju"
-
friendly_bouman
keďže som sa nikde inde nedopracoval k odpovedi, chcem poprosiť kohokoľvek z vás, kto má po ruke "V" verziu aby mi poskytol jeden údaj - a to je celková dĺžka kosy so sklopenou pažbou. Našiel som vak, ktorý sa mi pozdáva a chcel by som ho využívať aj na prepravu tohto "náradia" na strelnicu. Vopred ďakujem ochotnému členovi...
-
inspiring_austin
-
inspiring_austin
kazdopadne, pokial to nebude kovane z jedneho kusu, tak sa to lamat bude. ako som ale minule videl chalanov na obyc. klubovke strielat zo standard. sapikmi, tak som si povedal, ze koncim s tuningom. nakoniec privyknut si na vselijake fajnove panske ficury a potom v sudny den dostat do ruk standard...
Inak tam nejde ani o to, ze by sa to zlomilo/ohlo. Problem je, ze ked vypustas zachyt tou predlzenou ficurou, zaver sa priamo opiera o kolik zachytu a je nan tlaceny pruzinou + ty ho stlacas dole. Aj ked sa to nezda, vzdy z neho trosicka odsmirgluje. Nakoniec uz je z neho odsmirglovane tolko, ze nedokaze zachytii zaver bez opory zasobnika. Nepomohli ani hratky s pruzinkou.
k tuneniu : no tak prave preto treba mat sapiky 2. Jeden vytuneny a jeden klasicky v dreve, aby si sa uistil, ze este stale neznasas klasicke platkove mieridla na puske
Stare dobre NATO a ich dioptre.
k tuneniu : no tak prave preto treba mat sapiky 2. Jeden vytuneny a jeden klasicky v dreve, aby si sa uistil, ze este stale neznasas klasicke platkove mieridla na puske
Stare dobre NATO a ich dioptre.
-
inspiring_austin
aha, tak uz viem. nosic zavornika spravi skosenie na koliku zachytu. ale to by som vedel riesit, len sa mi to tu nechce vytrubovat do eteru, bo co potom budu puskari opravovat?
klasicke otvorene mieridla? nevidim v tom problem.
sranda, ze prave na diopter si stazovali ked mali an94 na testovani na polygone: strbina sa mala tendenciu sa ucpavat necistotami
edit: paka na lavo by nevyriesila problem prebijania?
klasicke otvorene mieridla? nevidim v tom problem.
sranda, ze prave na diopter si stazovali ked mali an94 na testovani na polygone: strbina sa mala tendenciu sa ucpavat necistotami
edit: paka na lavo by nevyriesila problem prebijania?
Tak kazdy mame iny zrak, mojmu proste klasicke mieridla nad 50m nevyhovuju. Dokazem s nimi nastrielat, ale s dioptrom som ovela rychlejsi a presnejsi. Co sa tyka necistot... diopter by mal byt zboku chraneny nejakymi kovovymi platkami, neviem ci to tam sudruhovia mali. V najhorsom pripade tu dierku prefuknes.
... ale je to dle vkusu kazdeho soudruha.
... ale je to dle vkusu kazdeho soudruha.