Spolocny nakup streliva
No ja mám možnosť Barnauly po 35 centov a vidí sa mi to dosť, tak toto určite nie. Ale ďakujem za tip Roman...
Vojenske sice zdrazeli ale idu tak po 23 centov, preco nie tie? Nemas s nimi kde strielat? To je asi jediny dovod.
Ja by som sa pridal skor k spolocnemu nakupu komponentov (strely, zapalky, prach), v teme prebijanie nic nie je.
Ja by som sa pridal skor k spolocnemu nakupu komponentov (strely, zapalky, prach), v teme prebijanie nic nie je.
Kedorientacne zistis ceny za komponenty tak zistis ze to prebijat nevhces.
Myslel som 9 mm, sorry ze som to nedal jasne najavo. Jasne ze 7,62x39 sa neoplati prebijat. Zatial 
roman napísal:mozes skusit zeleny sport
http://www.zelenysport.cz/strelivo/7-62 ... 7-strelivo
46centov za kus
plus doprava, papiere....
Ta cena v ZS je moc premrstena. To sa radsej oplati kupit vojenske CIPaky za polovicu a idu tak isto presne a spolahlivo.
No ja s vojenskými nemám dobré skúsenosti čo sa týka presnosti. Takže z tohto dôvodu to chcem hlavne ako športové strelivo z 58-čky na 100 metrov.
Mne sa napriklad osvedcilo na mierenku z 58cky delaborovat niekolko vojenskych nabojov, povazit strely a rozdelit ich do skupin na tie ktore mali +- par gr rozdiel a ostatne. Potom som na vsetkych prevazil navazku prachu, tak aby bola vsade rovnaka a strely som nalisoval nazad. Presnost nabojov sa dost podstatne zlepsila. Bezproblemov sa da na 100 m udrzat 10tkovy kruh na stvorke terci(nekryte leziaca figura s kruhmi).Kyblik napísal:No ja s vojenskými nemám dobré skúsenosti čo sa týka presnosti. Takže z tohto dôvodu to chcem hlavne ako športové strelivo z 58-čky na 100 metrov.
Matrica na 7,62x39 sa da bezne kupit a ostatne komponenty pouzivam povodne.
organmiozujeme 9x19 mame uz nazbierane 6 tisic nejaky zaujemca?
Co je to za strelivo? Kde je miesto prevzatia. Cena? To vsetko pomoze pri rozhodovani a usetri ti cas pri posielani SS.
-
inspiring_albattani
Napíš prosím ťa info čo sa pýtal Steyr, pridal by som sa.
Taktiež prosím o info
SB cena vychadza na 14 15 centov, miesto Ba Trnava
Ja som nakoniec zohnal Barnauly 7,62x39 HP za 32 centov pri odbere 2000 ks.
to sú tie prebalené SB Police?klapek napísal:SB cena vychadza na 14 15 centov, miesto Ba Trnava
sú označené NON TOX a balené po 250ks?klapek napísal:SB cena vychadza na 14 15 centov, miesto Ba Trnava