Závady zbraní Glock.

Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

No skusim konkretnejsie, strielam strielam ci uz ked je poloprazdny zasobnik alebo plny. Obcas to klasicky nevyhodi a nabojnica ostane zaseknuta v zavere, alebo minule to bolo tak ze akoby chcelo natiahnut 2 naboje naraz, sam som kukal jak puk, jeden bol uz z casti v komore do polky zasunuty a druhy nevystreleny zas zaseknuty v zavere... konkretne som vtedy strielal Geco.. trochu som z toho skepticky co sa tyka glocku, uvazujem nad hecklerom P30 :/ ale zas Glock sa mi vyzorovo dost paci... vec je ale ta ze chcem spolahlivu zbran. ( vsak asi ako kazdy )
Btw. je novy, vystrielanych asi 1500- 2000 n. Olejovat neolejujem, kazdy mi hovori nieco ine, akorat nastriekam silikonovym olejom pred cistenim nech ide lahsie karbon dole.
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

Ak si menil zachyt zaveru pozri ci pierko je pod tym capom, ak je nad capom tak sa ti bude zasekavat. Plastova zbran potrebuje silnejsi uchop, pokial je cajickovy tak sa tiez bude zasekavat...A este pozri ci nie je poskodeny vytahovac nabojnic, ci nie je z neho odstrbene a tak...ak si ju kupoval starsiu, tak predchadzajuci majitel mohol strielat lacne ocelove naboje-nabojnice a tam mohlo dojst poskodeniu-otupeniu vytahovaca...
Ked je vsetko v poriadku a je nova tak ju reklamuj...Glock predsa neseka...
Ale ked sa ti zasekava 1x zo 150 tak to bude najskor uchopom... :wink:
Ja som
častý prispievateľ

prekontrolujem, vyskusam, dam feedback.
Ďakujem ;)
MASH4077
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 4 months

Príspevok od používateľa MASH4077 »

najskôr "okúsaný" vyťahovač...ako písal kuro...
prípadne dobre "vykúpať a rozchodiť" po nejakom outdoor teste...

so 17kou (ktorú keď som kupoval, záver kvičal ako sviňa na zabíjačke :D ) sme si po terapii celkom sadli :wink:
a pani 31tka (first owner) je proste milášik :wink:
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

Ja som tiež minulý týždeň odchádzal zo strelnice s mojím Glockom 19 trochu nasratý, lebo mi z nejakých 250 nábojov asi 3-4 krát zasekol alebo nedosunul náboj úplne do komory, ale nedal som sa - po streľbe som ho pekne vyčistil (ako vždy) a trošičku kvapol zbrojný olej Beretta (ja viem, že Beretta olej a Glock je trochu blbá kombinácia :wink: :lol: ) na kolajničky rámu a včera keď som bol na strelnici padlo 250 rán bez zádržky a odchádzal som spokojný ako od frajerky po dobrej noci 8) . Čiže rozhodne Glock nie je jednou zo zbraní čo máva technické problémy, ale nie je skrátka DOKONALÁ - taká zbraň neexistuje. Mne osobne stačí, že Glocky používa asi väčšina policajných zborov v USA a ja neviem kde ešte na svete aké ozbrojené zložky, čiže asi to nebudú nejaké "nepodarky" :wink: 8)
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Glock je u mna zbran cislo 1,pokial sa jedna o sluzbu,nasadenie,alebo univerzalna zbran :!: Mal som ho padlo okolo 10tis ran :twisted:
eager_torvalds

Príspevok od používateľa eager_torvalds »

no bol som si dneska zastrielat s G17 a som dost nasrany kurevsky vela nabojov sa mi zaseklo a navise po poslednom naboji mi vobec nezostaval zaver vonku takze som stale cvakal naprazno...neviem co by to mohlo robit stalo sa to uz niekomu?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

co myslis tym "naboje sa zasekli" ??
a co tym "neostaval zaver vonku" ??

ak tym zaverom myslis to, ze po dostrielani nabojov neostal zaver vzadu , tak je to na 99% sposobene nespravnym drzanim zbrane, skratka si palcom pridrzas zachyt zaveru, mne sa to stavalo prveho pol roka tiez
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Kupte si Glock 26 s dvojitou pruzinou a ak vam bude sekat tak ste uz naozaj lavi, lebo z mojho strielalo tolko prvostrelcov a vsetko bolo OK.
Na moj byvaly Glock 26 jednoducho nemozem povedat zle slovo co sa tyka spolahlivosti a to som ho isto nesetril.
Ladoval som ho prevazne len ARES prebijancami. Co neodpalilo na prvy raz, tak uz neodpalilo vobec. A ake spatne a krive nabojnice to dokazalo vystrelit a vyhodit, az sa mi slzy do oci tlacia :-)
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 30 Mar 2010, 21:13, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

to snad nebolo nutne osatatne odpovede na problem so zachytom mazat, nie? sa to nedalo presunut?

dalsi problem okrem palca na zachyte moze byt slaba pruzina v zasobniku, ako som uz raz napisal.
Ja som
častý prispievateľ

edit
Naposledy upravil/-a Ja som v 04 Feb 2011, 19:45, upravené celkom 1 krát.
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Skus zacat pevnym uchopom :wink:
MRBLUE
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Tak ako BKSL odporuca G26,ja odporucam G34. Ako som uz v inych vlaknach pisal,mam dojem ze tieto predlzene Glocky su kvalitnejsie,ako ostatne. Bohuzial,ako rastie obluba Glockov,asi uz u Gastona nedbaju az tak velmi na kvalitu,ako pred par rokmi. V poslednom obdobi sa zacinaju bezne objavovat staznosti na Glocky,co v minulosti bolo velmi ojedinele... Ale nech je to akokolvek,aj tak by som si do "boja" vybral Glock 34. Napriek tomu ze mi uz cez ruky preslo mnoho kratkych zbrani v roznych kalibroch,ziadna ma nepresvedcila viac ako G34ka.
MASH4077
prispievateľ

úchop je na "valagu", keď zbraň je zasvinená a zásobníky unavené, resp. dlhodobo napáskované...
MASH4077
prispievateľ

MRBLUE napísal:Tak ako BKSL odporuca G26,ja odporucam G34. Ako som uz v inych vlaknach pisal,mam dojem ze tieto predlzene Glocky su kvalitnejsie,ako ostatne. Bohuzial,ako rastie obluba Glockov,asi uz u Gastona nedbaju az tak velmi na kvalitu,ako pred par rokmi. V poslednom obdobi sa zacinaju bezne objavovat staznosti na Glocky,co v minulosti bolo velmi ojedinele... Ale nech je to akokolvek,aj tak by som si do "boja" vybral Glock 34. Napriek tomu ze mi uz cez ruky preslo mnoho kratkych zbrani v roznych kalibroch,ziadna ma nepresvedcila viac ako G34ka.
samozrejme, keď Glock "seká" napr.19 a 17 na množstvo... a "špeciálom sa má čas venovať" ...
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"