[LOS-SK] Los Maraton, 15.10.2016, RDA Cachtice
Ohľadne pušky a brokne - strelec si nesie streliva koľko chce ale minimálne 20/10 alebo si berie presne 20/10?
presne 20/10, musi strielat presne, inak sa prebehne 
ahoj, dve otazky
ak presne 20/10, nesedi mi to co si pisal predtym
na puske ak mam 30 ranovy zasobnik, mozem napaskovat len 20ks ?
ak mam na opasku nosic na 7 brokovych, mozem v nom mat len 5 ks na dobitie brokovnice ? Vo vrecku nesmiem mat dalsie ?
dalsia otazka je ohladom dopaskovania
zbran z ruky pri dopaskovani odlozim na stolik alebo zapuzdrujem ? Ak zapuzdrujem a mam appendix a teda kondiciu 2, musim vybit ?
dakujem za upresnenia
ak presne 20/10, nesedi mi to co si pisal predtym
ak sa pravidla zmenili, potom mam dve otazkytelra napísal:Zasobnik na pusku nie je povinny, je to 20 ran. Ak chces, kludne maj zasobniky 2-3, vyskusaj si prebijanie, nosenie, tvoja nevyhoda z hladiska hodnotenia.
Brokovnica: Situacia je 10 ranova, naboje budes mat so sebou, sposob (nosice, vrecka, atd) lubovolny. Pocitat s tym ze brokovnica je v strede, takze bud stravis cas s tym ze odopins napr. nosice, alebo to budes vlacit so sebou
na puske ak mam 30 ranovy zasobnik, mozem napaskovat len 20ks ?
ak mam na opasku nosic na 7 brokovych, mozem v nom mat len 5 ks na dobitie brokovnice ? Vo vrecku nesmiem mat dalsie ?
dalsia otazka je ohladom dopaskovania
zbran z ruky pri dopaskovani odlozim na stolik alebo zapuzdrujem ? Ak zapuzdrujem a mam appendix a teda kondiciu 2, musim vybit ?
dakujem za upresnenia
Puska: tym som myslel ze ak niekomu nejde o umiestnenie ale zabavu kludne moze mat 4 puskove zasobniky napr po 5 nabojoch a bavit sa filmovym stylom.
Pre pumpu to nema zmysel tam je 10 ran. Ak nemas teda ak nemas nejaku so zasobnikom
Pri paskovani bude zbran polozena na stole bezpecnym smerom.
Pre pumpu to nema zmysel tam je 10 ran. Ak nemas teda ak nemas nejaku so zasobnikom
Pri paskovani bude zbran polozena na stole bezpecnym smerom.
Páskovanie bude povinné alebo môžem mat napáskované zásobníky v potrebnom množstve v nosičoch?
Paskovanie --nebude-- povinne. (videli ste niekde ako John Wick paskuje?)
Pozor na skryte nosenie a vystroj podla pravidiel LOS-SK.
Pozor na skryte nosenie a vystroj podla pravidiel LOS-SK.
Ale John Smith (Last man standing) paskoval a tak ze vela vela zasobnikov.
Je to blázon, hoďte na neho sieť
Snáď nechceš, aby sme o siedmej ráno takéto rébusy riešili, veď to ja ešte ani poriadne zobudený nebudem
Snáď nechceš, aby sme o siedmej ráno takéto rébusy riešili, veď to ja ešte ani poriadne zobudený nebudem
Pani a damy. Tak som sedel a rozmyslal. Ak beriete vlastne dlhe a brokne, doneste si dostatok streliva.... v piatok na preshoote sa uvidi ako to bude. Su to zaujimave ohlasy... shooter oriented service 
Technicke problemy s odregistrovanim. Netusim ako a preco.
jedno miesto volne squad #5. Registracia cez mail. Prvy bere. Budem informovat o tom kto. Ak si niekto rozmyslel a nepride ocakavam mail. Vdaka
Mail lossk.vladoz@gmail.com
Mail lossk.vladoz@gmail.com
-
friendly_heyrovsky
Paráda bolo to živé psycho!!!!!
Česť a sláva porazenym
Česť a sláva porazenym
Vdaka vsetkym organizatorom za super akciu. Dufam, ze nieco podobne bude pravidelne aspon raz do roka, taky riadny LOS-acky 3-gun (este ze sa nehadzalo granatom, ale nejaku ostrelovacku na Maratone 2…
) A dufam, ze nabuduce budem mat aspon nejaku kondicku, ziadna sranda obehat tych 7 stagov pre mna 
Pocasie ste zas vybavili luxusne…
Pocasie ste zas vybavili luxusne…
vdaka za organizaciu.
bolo to fakt super. velmi sa mi to pacilo a bavilo ma to.
za mna najlepsi los.
k tomu pekne tricko a tombola ktore fakt potesili.
a ako ceresnika k tomu pekne pocasie.
fakt parada,klobuk dole. dakujem
bolo to fakt super. velmi sa mi to pacilo a bavilo ma to.
za mna najlepsi los.
k tomu pekne tricko a tombola ktore fakt potesili.
a ako ceresnika k tomu pekne pocasie.
fakt parada,klobuk dole. dakujem
perfektne!!! velka vdaka organizatorom, museli sa tam poriadne narobit a nabehat... 
moje video z celovky: https://youtu.be/dO1krhV-2sk
moje video z celovky: https://youtu.be/dO1krhV-2sk