9mm Luger
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
inspiring_panini
Zoid, mne to pri 357 vychadza takto - ved skus ratat....zapalka 0,028 eura, strela 0,057 eura, prach 0,028 eura = 0,113 eura (nezapocitane prebijacske nacinie), ak ho zratam na 10 kilo prebitych mi to vychadza na cenu 0,146 eura. pri lugri je samzrejme podstatne nizsia cena strely a mnozstva prachu (radovo 3x menej ako do 357). uvadzam ceny za ktore komponenty kupujem ja. ak niekto strely odlieva, je este nizsie.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Prebijanie ma jednu nevyhodu a tou je vstupna investicia, ktora nikdy nekonci 
Mna doteraz stalo prebijanie cca 70 000Sk (vratane komponentov), takze musim strielat, aby sa mi vratilo
Ked si niekto za to kupi lugre i v tom najdrahsom obchode, tak stale moze strielat roky bez problemov, ale co ked nahodou urcite dojdu ?
Mna doteraz stalo prebijanie cca 70 000Sk (vratane komponentov), takze musim strielat, aby sa mi vratilo
Ked si niekto za to kupi lugre i v tom najdrahsom obchode, tak stale moze strielat roky bez problemov, ale co ked nahodou urcite dojdu ?
-
elegant_diffie
Caute ak by ste nahodou chceli vediet v Dubnici nad Vahom v ZVS sa zacali vyrabat nove naboje 9mm Luger 8,0g a 7,5g a daju sa kupovat aj komponenty strely a nabojnice prach Lovex a zapalky Ginex, CCI, FIOCCHI, NAboje predavaju 0,17 pri vacsiom odbere je zlava. Ja som si kupúil tie naboje 8,0g a ziaden problem celkom fajn.
-
friendly_wiles
No konecne nieco pozitivne. Lugeri som kupil vyskusal bez jedineho problemu. Aj predavac exkluzivnyeddie1975 napísal:Caute ak by ste nahodou chceli vediet v Dubnici nad Vahom v ZVS sa zacali vyrabat nove naboje 9mm Luger 8,0g a 7,5g a daju sa kupovat aj komponenty strely a nabojnice prach Lovex a zapalky Ginex, CCI, FIOCCHI, NAboje predavaju 0,17 pri vacsiom odbere je zlava. Ja som si kupúil tie naboje 8,0g a ziaden problem celkom fajn.