Glock 26

blissful_wozniak

Príspevok od používateľa blissful_wozniak »

Tak to je masaker. Chudák zásobník. :shock:
inspiring_jones

Príspevok od používateľa inspiring_jones »

Skôr obriezka.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Pri mini zbraniach ako mam je najdolezitejsi dobry uchop, vsetko co ho zlepsi je vitane :-)
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 09 Máj 2014, 12:03, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Včera som ho videl na strelnici T&T v Dúbravke za 580€, v Hermese stoji rovnako. Myslím, že predajna v Novom Meste nad Váhom ich mala za 545€, ale keď si zrátaš náklady na cestu ... 497€ v BW arms v Skalici pre príslušníkov OZ, 577€ pre bežného občana.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

.... alebo pockat az mi dorazi o 2-3 tyzdne objednany Walther PPS a moja rocna G26-ka bude v inzercii :)
elegant_johnson

Príspevok od používateľa elegant_johnson »

písal som si s jedným pánom s Nového mesta nad Váhom, pre OZ glock za 470,-€.. ale treba to overiť..
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Hmm,preco maju byt zvyhodneni policajti pri kupe Glocka pred beznym obcanom? Neprizmuria potom oci pri pripadnych prehreskoch predajcu?
inspiring_kepler

Obchodna politika Glock-u. Ta zlava je za reklamu, ktoru clen OZ urobi medzi svojimi kolegami z OZ u ktorych je aj najvacsia sanca, ze si zbran - glock kupia. Ale ete vacsia sanca je, ze budu podvedome pretlacat do vyzbroje OZ SR prave Glock a to je hlavny ucel :-)
inspiring_kepler

Tango a nemate vy nahodou Glock 17 a HK MP5 ako sluzobne zbrane :-)
A nie je to nahodou spicka vo svojom obore. Korupcia nepredava zle veci ale predava dobre veci ale predrazene a to je rozdiel :-)

Ak chces poradit, napis na: fico@strana-smer.sk :-)
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

BKSL, tvoje mentálne pochody ma občas vedia celkom dobre pobaviť. Len si nie som istý, či ich naozaj myslíš ako žart. 8)
inspiring_kepler

tango CZ75D hadam nie su take shity ci su ?

Ale s tymi blbostami co sa nakupia len tak, aby boli niekde "preliate" peniaze mas pravdu. Nie su to sice velke "palky" ale predsa.

Osobne si ale myslim, ze ked ide uz o velke baliky penazi tak uz sa shity za drahe peniaze nenakupuju, lebo to by dotycni mali problem "ukorculovat", shit a este taky drahy :-)

A k tym mojim zalozkam: tango zisti a potom mi napis, nech viem na com som :-)
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 15 Jún 2010, 18:00, upravené celkom 1 krát.
inspiring_roentgen

Príspevok od používateľa inspiring_roentgen »

tak v niecom pravdu ma
kedze prislusnici PZ mozu nosit v sluzbe aj sukromnu zbran, tym padom je to pre glock reklama
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Hmm,pokial nenosia Glocka prislusnici specialnych zloziek,ale radovi policajti,neviem ci to je nejaka velka reklama. Co som videl vykony par radovych policajtov na strelniciach,skor to ludi odradi. :) Nechcem sa tym nejako dotknut beznych policajtov,ktori maju vztah k zbraniam a strielaniu sa venuju aj vo volnom case,ale to je male percento. Strelecka zrucnost vacsiny policajtov je podpriemerna. A bohuzial sa to zvadza na vselico mozne,hlavne na zle zbrane a zle strelivo. :) Ale hlavne je to o mnozstve a kvalite streleckeho treningu.
inspiring_roentgen

Príspevok od používateľa inspiring_roentgen »

Je uplne jedno ako ten policajt striela.
Visi to na opasku = robi reklamu. :wink:
Tak ako ty robis reklamu tescu ked si odtial nesies nakup v ich igelitke. :twisted:

A imo, policajt ktoremu nezalezi na jeho streleckych schopnostiach, si asi nebude kupovat za svoje peniaze zbran, ktoru bude nosit do sluzby.
Takze pravdepodobne policajt bez vztahu k zbraniam bude robit reklamu len beznej sluzobnej zbrani a je pravdepodobne, ze ten co ma v puzdre nieco ine ma asi k strelbe vztah.
Ale mozem sa mylit.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"