WEBFORUM Cup

inspiring_ptolemy

Príspevok od používateľa inspiring_ptolemy »

Zdravím Vás, vidím že sa to tu pekne rozbehlo len dúfam že nezabudlo na to že WFC budú strieľať neregistrovaný a menej skúsený strelci takže budú potrebovať pomôcť a usmerniť. Taktiež je treba rátať s tým že sa streľby trošku predĺžia a na stage je potrebné aj rozhodovať a zapisovať takže tam bude musieť byť dostatočný počet skúsenejších strelcov. :( Čo sa týka nalepovania lepiek tak to už ovládam. :D :D
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ved to budu vsetko akcie level 1.kde mozu prist strielat aj neregistrovany :wink: Nejde tu o to aby sme za kazdu cenu vyhrali ale aby bola sranda,samozrejme bezpečnost,pohoda a dobra nalada,pritiahnut ludi a ukazat verejnosti ze nie vsetci co maju zbran su nebezpecny imbecily :wink: Na zaver porobit par fotiek videí a spomenut si ze nam bolo dobre.Dalej pri surfovani aby si clovek spomenul ze aj niekde mimo nasho regionu su spravny chalani :lol:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

To si pekne napísal !!!!!!!!!! :lol:
BALISTIK
moderátor

Dakujem,ved o to ide,nie sa hadat a pod.Tak ako werty ideš toho 25.4 do Ziliny,mozno by sme aj konečne pokope strielali :wink: V Sielnici nas rozhodili na oba konce :cry:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Toho 25.4. som uz pisal zalezi ci si to budem vediet vybavit v skole.
Uz sa tesim na spolocny suboj! :lol:
BALISTIK
moderátor

Nejak ti vrtam v hlave :twisted: chceš shoot off :?: ale ja som znamy aj Glockom fuul auto :twisted:
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

........kto z okolia BA idete do tej Ziliny?
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Skoda, ze 25.4 idem na opekacku, inak by som chcel ist. Radsej budem zenske nahanat, ako terce na stejdzi :lol:.
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

BALISTIK napísal:Ved to budu vsetko akcie level 1.kde mozu prist strielat aj neregistrovany :wink: Nejde tu o to aby sme za kazdu cenu vyhrali ale aby bola sranda,samozrejme bezpečnost,pohoda a dobra nalada,pritiahnut ludi a ukazat verejnosti ze nie vsetci co maju zbran su nebezpecny imbecily :wink: Na zaver porobit par fotiek videí a spomenut si ze nam bolo dobre.Dalej pri surfovani aby si clovek spomenul ze aj niekde mimo nasho regionu su spravny chalani :lol:
...moje slová vyriekol tento chlap svojimi ústami...

RisoP napísal:
"Predpokladaný termín pre 2. kolo SAOS (IDPSA) je sobota 23 al. 30. máj 2009"
Takže igoca prosím ťa zaraď tento termín.

O pár dní budem mať ďalšie termíny od ŠSK Artemis Zvolen, ktoré potom zaradíme.

Chlapi a čo vy ostatní???

Už sa nikto nenájde kto poriada nejaký pretek?
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

Chlapi a čo vy ostatní???
....my ostatni co sme z BA a okolia mozme zorganizovat akurat pretek"mierena strelba na 25 metrov"a nekdy i vic!!! :lol:
BALISTIK
moderátor

Ja som mal asi pisat basne :lol: aj elekron :twisted: rad cita moje dlhe pribehy :twisted:
inspiring_tereshkova

...niekto tu spomínal diplomy...nebol to BALISTIK?
BALISTIK
moderátor

o.k ja ich dam urobit,ved az na koniec ligy :wink: mozem dio Ziliny doniest ake robi,dalej dajte navrh co na nich ja mu zavolam :twisted:
inspiring_tereshkova

Super, ja som si len nevedel spomenúť, kto to presne bol. Ani ich nenos, dohodneme sa v ŽA...poet.
BALISTIK
moderátor

Ak nezabudnem donesiem iba ukazku,co som vyhral :wink: Idem na dva dni prec tak zajtra vecer sem mrknem,alebo ak sa dostanem ku netu pozrem co tu nove :lol:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"