2 súťaž na Horárni v Novom Tekove 13.septembra 09
-
inspiring_wu
noacoaka nechaj na pokoji, ten má dovolenku a na lazoch nemajú interfernet, aj to vedro, čo si doniesol z práce sa mu už minulo, tak sa psychicky pripravuje
mimochodom, alex sa rozhodol znova eliminovať svojich najväčších konkurentov a mne s noacoakom pridelil rozhodovanie jedného stage. to sú ale nešportové zbrane 
takže chlapi, stage sú postavené, prematch skončený a zajtra sa na vás všetkých veľmi tešíme. Ak nás chce doma niekto vyrobiť, tak mu doporučujeme aby sa naozaj dobre pripravil.
BALISTIK, nezabudni zajtra ideš ľavou rukou. Dnes mi celkom dobre išlo takže sa budeš musieť s tou ľavou rukou riadne snažiť, ale veď ty si pán strelec. V každom prípade dávam do pľacu 100 €. Dúfam že ti táto motivácia postačuje, aspoň si ľahko zarobíš na strelivo. Alebo si sa už zľakol?

BALISTIK, nezabudni zajtra ideš ľavou rukou. Dnes mi celkom dobre išlo takže sa budeš musieť s tou ľavou rukou riadne snažiť, ale veď ty si pán strelec. V každom prípade dávam do pľacu 100 €. Dúfam že ti táto motivácia postačuje, aspoň si ľahko zarobíš na strelivo. Alebo si sa už zľakol?
-
inspiring_bassi
-
inspiring_bassi
Za naš team Turčianske Teplice sa chcem aj ja podakovat za pekne straveny den v spolocnosti dobrych priatelov,strelcov.Podakovanie patri usporiadatelom,wertymu,glockovi 34-mozno uz k-100
,miraclesovi,bb-pudingu s baletkou vsetkym co sa starali o pekny priebeh.Dalej nasej super partii Benovi,crocopovi,Durimu,co ma hanli do predu.Dalej šaman strunka,dlhy lauf ma prekvapil ako dokazal menit zbrane,ked videl Jarka Kuracinu k-100 inac CZ
parkuriky boli pekne ale priznam sa ze nasej partii moc nesedeli lebo sa malo kropilo,ale viac mierilo
ale nakoniec sme to dobojovali.Gratulujem vitazovi Dusanovi a Ivanovi,este raz vdaka chlapi pekny den
PS-rob999 ta slaba ruka snad na buduce,ale je v tebe nadejny strelec 
-
inspiring_liskov
co dodat ??
parkury pjekne , pocasie perfektne, vyhlad na kominy neopakovatelny, obed opulentny a coraz vyssia ucast krajsej casti populacie (a tym tentokrat nemyslim seba)
no dobre bolo
Igoca je hotovy kuzelnik Houdini ako stihal prehadzovat kvery podla toho kto sa dival
Rasto ma dobre naslapnute (na spojara mu to celkom ide)
BA TEam aka "Presporske laufy" kopec srandy ako vzdy ,zadrzky zmatky a komedia ako vzdy:)
a ja som si na stage 2 vyskusal ako sa da vynulovat skore, sice som s miniglockom dokopy nic netrafil, ale bolo to kua rychlo
parkury pjekne , pocasie perfektne, vyhlad na kominy neopakovatelny, obed opulentny a coraz vyssia ucast krajsej casti populacie (a tym tentokrat nemyslim seba)
no dobre bolo
Igoca je hotovy kuzelnik Houdini ako stihal prehadzovat kvery podla toho kto sa dival
Rasto ma dobre naslapnute (na spojara mu to celkom ide)
BA TEam aka "Presporske laufy" kopec srandy ako vzdy ,zadrzky zmatky a komedia ako vzdy:)
a ja som si na stage 2 vyskusal ako sa da vynulovat skore, sice som s miniglockom dokopy nic netrafil, ale bolo to kua rychlo
-
inspiring_hermann
Páni výsledky su na stránke http://www.wertysk.estranky.sk
Som rád, že sme sa zišli v takom peknom počte. Dúfam, že ste prežili pekný deň a, že sa čoskoro stretneme v takomto počte ale niekde inde aby som si aj ja zastrielal.
Gratulujem výťazom a prajem pekný zvyšok víkendu.
Som rád, že sme sa zišli v takom peknom počte. Dúfam, že ste prežili pekný deň a, že sa čoskoro stretneme v takomto počte ale niekde inde aby som si aj ja zastrielal.
Gratulujem výťazom a prajem pekný zvyšok víkendu.