Glock 20, 10mm auto
-
inspiring_swanson
-
jurokraken
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 13 years 1 month
-
jurokraken
- občasný prispievateľ
-
jurokraken
- občasný prispievateľ
-
outdoorman
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 2 months
Prvi Partizan udáva rýchlosť a energiu meranú zo 150 mm hlavne, preto je z G20 a z G29 oveľa, oveľa, oveľa nižšia.
Zvažujem možnosť delaborovať 10mm auto Hornady a miesto jej expanznej strely z dutinou tam prebiť strelu zo 4OSW Guard Dog. A bola by fajn aj energia aj strela (však by to bol aj drahý náboj).
Zvažujem možnosť delaborovať 10mm auto Hornady a miesto jej expanznej strely z dutinou tam prebiť strelu zo 4OSW Guard Dog. A bola by fajn aj energia aj strela (však by to bol aj drahý náboj).
"Príloha č. 6
k zákonu č. 190/2003 Z. z.
Druhy zbrane, hlavné časti zbrane, súčasti zbrane, druhy streliva,
komponenty streliva, druhy striel
...
D. Druhy streliva
c) prebíjané strelivo je laborované strelivo pre vlastnú potrebu na športové alebo poľovné účely za použitia príslušnej technológie, pri ktorom sa používajú nové alebo už použité komponenty, "
k zákonu č. 190/2003 Z. z.
Druhy zbrane, hlavné časti zbrane, súčasti zbrane, druhy streliva,
komponenty streliva, druhy striel
...
D. Druhy streliva
c) prebíjané strelivo je laborované strelivo pre vlastnú potrebu na športové alebo poľovné účely za použitia príslušnej technológie, pri ktorom sa používajú nové alebo už použité komponenty, "
-
friendly_mestorf
možno by sa to dalo riešiť cez nejakého dovozcu zbraní a munície ktorý ma na to v amerike exportnú licenciu ale to by musela byť asi väčšia objednávka, tiež mám G20 a skúšam do nej zohnať hlaveň LoneWolf LWD Barrel M/20T 10mm Tactical Length 5.15" alebo extrémnu LoneWolf LWD Barrel M/20L 10mm 6,02"
ktorá je dlhšia o 3,6cm od tej originalnej a keď som kontaktoval výrobcu tak ma odkázal na exportérov z licenciou napr. http://www.hurricanebutterflyresearch.com/ alebo nemčursku firmu http://www.rbf-customhandguns.com/index.php No ostáva ešte zohnať nejakého ochotného so zbrojnou licenciou a viacej záujemcov o celoplášťové plnohodnotné strelivo 10 mm AUTO.
-
jurokraken
- občasný prispievateľ
-
friendly_mestorf
Cenu nábojov ti nepoviem checkni http://www.underwoodammo.com/10mmauto.aspx no keď tak dohodnúť jedine s nejakým tým exportérom čo som písal že koľko za koľko , tak že vieš treba zavolať a oprášiť angličtinu momentálne nemám toľko času tak že to nejako expresne neriešim. Inak čo sa týka tej hlavne tu treba nielen že prihlásiť ale aj nákupné povolenie a keď sa to sem nebude dostať cez niekoho so zbrojnou licenciu tak aj zbrojný sprievodný list a ísť si preto do nemecka alebo holandska ale to ti presne povedia na oddelení evidencie , keby si skôr vedel niečo nové to daj mi vedeť tiež by som sa pripojil k nejakej hromadnej objednávke a ked budem mat nove niečo ja tak dám vedeť. 
-
inspiring_ganguly