K100 pre zaciatocnika .

Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

cenz.
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 02 Aug 2011, 18:37, upravené celkom 1 krát.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Turbi siroka komora u pistole nesposobuje az taku galibu.
Moje TSko ma komoru ako Dolly Buster :lol: a kam namieris tam to ide.
CO nezozerie G IV to davam do G III a co ani on to odpali moja CZ.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Dolly musí mať také vôle, že tam možeš gumáky oplachovať :lol:
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

...
Naposledy upravil/-a gewehr v 28 Aug 2011, 21:59, upravené celkom 1 krát.
boris
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

ako vravim. prve serie A az C (+cast D) mali cielene nizke vole. kedze slovac somrala, padlo rozhodnutie vole zvacsit ako je to u vacsiny sluzobnych zbrani. kacenka nie je primarne sportova zbran, aspon nie standardne seriove kusy.
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us

je takyto rysavec na hlavni k100 normal? zbran poctivo cistena, po troch dnoch na chate..[/img]
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

ta hlaven nemohla byt namazana ked takto chytila hrdzu , ak to mas vlhke a nemazane tak to moze chytit hrdzu za par hodin , alebo oslov GP a kup si nerezovu hlaven , kazdopadne kludne tu hrdzu ocisti alebo aj olesti nemas tam co pokazit

PS : kupite si nove auto a po najblizsom umyti su brzdove kotuce hrdzave za par minut , to sa chcete tiez pytat ci je to normalne ? :lol: :lol:
dirty.harry
častý prispievateľ

hlaven bola namazana
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Kedy si vedel kolko % vody obsahuje Brunox tak ho zahodis :) na konzervaciu treba pouzit olej z vacsou hustotou , najlepsie olej na baze CLP napr. Break Free - ja ho pouzivam a nemam problem z hrdzou ani na puske z roku 1970 , alebo aspon Konkor , ak chces natom setrit tak motorovy olej, ale proste nie riedke ,,oleje,, tipu WD 40

polopatisticky , ten Brunox a pod. super speciality sa ti odparia z povrchu za par minut takze tam nemas ziadnu ochranu :lol:
Osveta na SK co sa tyka udrzby zbrani ci uz cistenia alebo mazania je bohuzial na velmi nizkej urovni,doslova je nemozne kupit na SK prostriedky na profi udrzbu zbrani a tak sa maze , cisti a konzervuje cimkolvek a tak to aj vyzera 8) rovnako nie kazdy ma ochotu ziskavat informacie a samotne prostriedky z poza hranic ..
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

harry: už to bolo popísané aj tu na fore aj na GP fore- namazanie klzných častí zbrane novým motorovým olejom je veľmi účinný krok.

Ako dávnejšie Jaro Kuracina písal- pri výstrele vzniká krátkodobá teplota okolo 2500 ´C , pri ktorej sa väčšina sprejových mazadiel odparí. Kdežto motorový olej je na takú záťaž omnoho lepšie disponovaný a zanecháva na zbrani jemný film.
dirty.harry
častý prispievateľ

jasne, len zo zbrane od jej posledneho mazania (par dni pred) nebolo strielane.. ale uz som pouceny na vlastnej .. chybe/realite :roll:
friendly_pascal

Príspevok od používateľa friendly_pascal »

TURBIAK napísal:Kedy si vedel kolko % vody obsahuje Brunox tak ho zahodis :) na konzervaciu treba pouzit olej z vacsou hustotou , najlepsie olej na baze CLP napr. Break Free - ja ho pouzivam a nemam problem z hrdzou ani na puske z roku 1970 , alebo aspon Konkor , ak chces natom setrit tak motorovy olej, ale proste nie riedke ,,oleje,, tipu WD 40

polopatisticky , ten Brunox a pod. super speciality sa ti odparia z povrchu za par minut takze tam nemas ziadnu ochranu :lol:
Osveta na SK co sa tyka udrzby zbrani ci uz cistenia alebo mazania je bohuzial na velmi nizkej urovni,doslova je nemozne kupit na SK prostriedky na profi udrzbu zbrani a tak sa maze , cisti a konzervuje cimkolvek a tak to aj vyzera 8) rovnako nie kazdy ma ochotu ziskavat informacie a samotne prostriedky z poza hranic ..
To by ale znamenalo, ze vedomosti p. Lihana su na "velmi nizkej urovni", kedze odporuca jednoznacne Brunox :)
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

O odbornych vedomostiach p.Lihana nepochybuj. Je to clovek na mieste.
friendly_pascal

Príspevok od používateľa friendly_pascal »

Ved prave o tom bola pointa mojho prispevku...
vigorous_villani

Príspevok od používateľa vigorous_villani »

Tak kúpil som K-100 a môžem povedať že sústrel mám lepší ako z G-17 ale je to možno tým že kačena mi lepšie sadla do ruky,len ma zaujíma čím by bolo vhodné mazať ,mám ešte doma olej z armády čo sme používali na 58-čky myslím že tým by som asi nič nepokazil,brunoxu, WD a pod. veľmi nedôverujem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"