Strelivo 22LR
Nie je to tak strasné pred rokom sme tam boli dvaja s ZKM 452 a skoncili sme v strede.
V lete sme tam boli a jeden skoncil druhy. Skoncil by som lepsie ale vzdy jedna polozka je lotereia. Napr som bol so synom do prvej trojky ale prisla polozka 75 m trefit poplasnak. Mal si tri vystteli prvý 100 b, druhy 70, treti 30 a ked si netrefil -100b. Jeden polovnik ktory bol na konci trefil a bol si v .... Ostatné polozky mali do 50 bodov
Ale inak sa dá v pohode a nesvidlujú.
V lete sme tam boli a jeden skoncil druhy. Skoncil by som lepsie ale vzdy jedna polozka je lotereia. Napr som bol so synom do prvej trojky ale prisla polozka 75 m trefit poplasnak. Mal si tri vystteli prvý 100 b, druhy 70, treti 30 a ked si netrefil -100b. Jeden polovnik ktory bol na konci trefil a bol si v .... Ostatné polozky mali do 50 bodov
Ale inak sa dá v pohode a nesvidlujú.
No ved prave nesvindluju, ale co nie je zakazane je povolene a nepotrebujem po dostrielani pozerat na dakeho koktajuceho "ale, ale, ale" poukazujuceho na moje inteligentne vyriesenie handikepu pri strielani.
Dal si mi chrobaka do hlavy
Tercove malorazky by som nechal doma a prave koli strielaniu z roznych poloh som si poskladal tuto hracku
Ako to bude s presnostou zistim zajtra a mozno sa i podelim, ked bude cim

Dal si mi chrobaka do hlavy
Tercove malorazky by som nechal doma a prave koli strielaniu z roznych poloh som si poskladal tuto hracku
Ako to bude s presnostou zistim zajtra a mozno sa i podelim, ked bude cim

Pena ani nehovor vazil a dopredu som vedel, ze to bude apokalipsa 
Je tvrda ako slak, len na take pukanie nevadi, ale na presnu strelbu dokopy s chodom spuste no proste horor.
Bol som ju dnes prevetrat a nepredstavitelne mi ulietavali zasahy.
Skusim ju vycistit a zopakujem i s inym strelivom, lebo som tomu nechcel verit.
Vsetko bolo mierene na hlavu, pricom sa mi velakrat stalo i pri zastrelovani puskohladu, ze mi to lietalo par cisel nizsie, ako keby ta strela stracala dych na tu vzdialenost

Je tvrda ako slak, len na take pukanie nevadi, ale na presnu strelbu dokopy s chodom spuste no proste horor.
Bol som ju dnes prevetrat a nepredstavitelne mi ulietavali zasahy.
Skusim ju vycistit a zopakujem i s inym strelivom, lebo som tomu nechcel verit.
Vsetko bolo mierene na hlavu, pricom sa mi velakrat stalo i pri zastrelovani puskohladu, ze mi to lietalo par cisel nizsie, ako keby ta strela stracala dych na tu vzdialenost

Rasto: myslel som to tak že keď tlačíš spúšť, niekde v jej dráhe dôjde k vypusteniu kladiva a spúšť potom ešte má pár mm priestor kam sa dá ešte dotlačiť, no a ak je velký odpor tak nestrhneš pri spúšťaní ale pri domáčknutí. Preto majú športové spúšte regulovatelný doraz. Skús na sucho niekam zamieriť cez optiku...
Tiez stoji za pozornost podavanie naboja do komory. Odsleduj si ci nedochadza k nejakym tlakom na projektyl a na nabojnicu pri zavadzani naboja zo zasobnika do komory. Tie malorazkovce nemaju velku tuhost v ulozeni projektilu v nabojnici. Staci maly tlak a dojde k uvolneniu zasrtenia nabojnice co byva pricinou nevysvetlitelnych rozptylov. Aj preto nemozes cakat od poloautomatov rovnaku presnost, ako od jednoranovych tercovnic, ktore ladujes rucne.