Psychotesty - psychológovia, odporúčania

cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Psychotesty Piestany a okolie
Tak som obsolvoval vysetrenie a som uradne normalny. Mladu pani doktorku mozem vrelo odporucit, 90 minut od zaciatku az po vydanie 3 karticiek (1 zalaminovana).
Test: osobnostny dotaznik, jednoduchy IQ test (iba na zistenie ci nieste uplny dement), roschakov test ( karticky s machulami), jednoduchy test na sustredenie. Pani doktorka je jemne pro-gun ( sama striela z dlhych zbrani) a velmi mila a profesionalna. Vysetrenie som si dohodol telefonicky, prisla na minutu presne. Test prebehol v jej ordinacii , na 3 poschodi mestkeho uradu v Sokolovciach pri Piestanoch.
Google map: 48.536254,17.843631

Cena 65€ (zlava lebo sme boli 2ja) standartna cena je 70€.

PhDr. Henrieta Tothpetiova Sokolovce pri Piestanoch

tel.c.: 0907 910 548 volat medzi 17:00 az 20:00 - male dieta v rodine

...kedze pracuje vo veznici, treba si dohodnut termin na psychotest, na druhu stranu oproti veznom, jej pripadame uplne normalny :)
Naposledy upravil/-a cubitko v 26 Jan 2012, 16:03, upravené celkom 2 krát.
vigorous_einstein

Príspevok od používateľa vigorous_einstein »

peterson napísal:Volal som do Šale tej p.Bekoovej a neni tam problém prijsť aj v skupine. Ak by sa jej ozvala skupina 10 a viac- vie pribrať dalsiu kolegyňu, aby sa testy v pohode zmákli.

Ja tam idem asi v pondelok. Ak sa chce niekto pridať, kludne sa ozvite a môžme ísť z BA spolu jedným autom.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa peterson »

gesto: ledva som rozlúštil tvoju správu- tá sa do predmetu nepíše :wink:

Daj koment, aké problémy si zažil a hlavne prečo?
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Nas klub bol v Trei minuly tyzden, vsetci to mame, test bol v pohode.
vigorous_einstein

Príspevok od používateľa vigorous_einstein »

neodporucam mgr.beata bekoova. SALA duslo!zbytocne problemi robi!!!! :cry:
dufi
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa dufi »

Tak už to mám aj ja za sebou a bolo to celkom v pohode. Trošku som mal problém s mojou úprimnosťou pri testoch,takže som musel po skončení testovania ústne vysvetľovať moje odpovede na tri otázky,ale všetko sme si s pánom doktorom vysvetlili a ja som dospel k presvedčeniu,že som v rukách seriózneho profesionála,ktory si poctivo robí svoju prácu. Mám z tohto vyšetrenia jednu cennú skúsenosť a to,že ak nechcete mať problémy,v niektorých veciach je lepšie zaklamať a odpovedať tak ako sa očakáva. Jednoducho držať sa verzie,že môj život je nádherný,bezproblémový,všetci ma majú radi,ja mám celý svet rád(aj moju susedu),nikdy v živote mi nikto neublížil a som stelesnený anjel. :)
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa R »

polovkáši na nič tlačiť nebudú, majú výnimku.
dufi
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa dufi »

Pokiaľ viem,poľovníci až nad 62 rokov nemusia ísť,hoci podľa mňa je to scestné.Práve oni by mali chodiť na testy ešte častejšie ako raz 10 rokov.Ostatní musia ísť pri predlžovaní platnosti zbrojáku a novožiadatelia tiež,takže postupne tam začnú chodiť aj všetci polovkáši a potom ich to začne podľa mna s*ať.Teraz do konca apríla odchytávajú zatiaľ len nás nebezpečných s 58-mou . :)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

S tými 62 rokmi je to aký paragraf?
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

§ 72d
Prechodné ustanovenia
k úpravám účinným od 1. mája 2011

(1) Držiteľ zbrane kategórie A uvedenej v § 4 ods. 2 písm. b) alebo kategórie B uvedenej v § 5 ods. 1 písm. f) je povinný prvýkrát podrobiť sa posúdeniu psychickej spôsobilosti podľa § 20 ods. 3 do 30. apríla 2012; nesplnenie tejto povinnosti sa považuje za stratu psychickej spôsobilosti.

(2) Držiteľ skupiny B, D, E alebo F zbrojného preukazu alebo držiteľ skupiny C zbrojného preukazu, ktorý má vydaný zbrojný preukaz na výkon oprávnenia podľa osobitného predpisu, ktorý sa do 30. apríla 2011 nepodrobil psychologickému vyšetreniu v súvislosti s vydaním zbrojného preukazu, nového zbrojného preukazu alebo v súvislosti s preskúmaním zdravotnej spôsobilosti držať alebo nosiť zbraň a strelivo, je povinný pri vydaní nového zbrojného preukazu podrobiť sa posúdeniu psychickej spôsobilosti podľa § 20 ods. 3; to neplatí pre osobu, ktorá v čase podania žiadosti dosiahla 62 rokov.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 8 months

Príspevok od používateľa yarco »

R, dufi:
Výnimka nad 62 rokov platí pre všetkých držiteľov ZP s výnimkou A-čkarov a časti C-čkarov, tak prečo tu prosím vás omieľate tie skazky o poľovníkoch?

Odporúčam nazrieť do aktuálneho zákona, ostatne D.Harry si už dal tú roboru a prilepil sem patričný paragraf.
mototechna
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

táááá webfórum bolo práve v správach na ojojojke v debate o psychotestoch, konkrétne nejaký Nomedov príspevok :)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Psychotesty budú srať "len"
- A-čkarov
- C-čkarov
- majiteľov zbrane uvedenej v § 4 ods. 2 písm b)
- majiteľov zbrane uvedenej v § 5 ods. 1 písm. f)

Ostatní budú robiť psychotesty iba raz.
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

Ak som robil psychotesty este ked neboli povinne cca 2008 mom. som povinny ich robyt znovu?

§ 4 Prechodné ustanovenia
Lekárske posudky a psychologické posudky vydané do 31. júla 2011 podľa doterajších predpisov sa považuje za lekárske posudky a psychologické posudky vydané podľa tejto vyhlášky.

Chapem to tak ze nemusim...
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"