RUGER LCP .380
Ked som si to bol obchytat v obchode, tak som predavacovi povedal, ze mi to pripada ako nepodarena airsoftka... tusim som odhalil aj asociacie, o ktorych som netusil
Inak na mna ta zbran posobila odstarasujucim dojmom hlavne dimenzaciou hrubky materialu hlavne a zaveru, ale hovorim si, sak ruger vie co robi. Zacinam mat pochybnosti o tom, kam zbrane spolahlivostou smeruju vobec, jediny gun, ktory som nemusel nikdy reklamovat je HK... aj to STI sa zopsulo.
Inak na mna ta zbran posobila odstarasujucim dojmom hlavne dimenzaciou hrubky materialu hlavne a zaveru, ale hovorim si, sak ruger vie co robi. Zacinam mat pochybnosti o tom, kam zbrane spolahlivostou smeruju vobec, jediny gun, ktory som nemusel nikdy reklamovat je HK... aj to STI sa zopsulo.
-
inspiring_ganguly
-
eager_mestorf
o nejakych asociaciach by som nehovoril,na strelnici sa kver spraval uplne super, bol som velmi prijemne prekvapeny spravanim,presnostou a aj velmi zvladnutelnym spatnym razom vhladom na velkost pistole. strelba od zaciatku uplne bez problemov,ziadne zasekavanie ani nic podobne. a osobne s myslim,ze ta prasklina vznikla najskor tak, ze pri baleni padol kver na zem nejakemu mexickemu nadennikovi,co maka 16-ky u rugera. mozno to bola nejaka vyrobna chyba,skusal som to vygooglit,ale nic podobne som v ziadnom fore nenasiel. preto myslim,ze to vzniklo bud padom,alebo narazom(napr pri prevoze). pri strelbe to urcite vzniknut nemohlo, lebo vsak predna cast pistole je viac-menej na ozdobu,ako na funkciu. ta prasklina sice na fotke vyzera velka, ale v skutocnosti je to zvonku taka nepozorovatelna vlasocnica(to ze tam je,som zistil jedine kvoli tomu,ze sa mi v nej zachytilo vlakno z cistiacej handry),takze zrejme tam bola uz pri kupovani pistole,len bola taka drobna. ze som ju asi prehliadol.
no a keby som sa s nou mal branit, tak sa asi najskor pokusim najprv vyuzit strelecky potencial pistole, a az potom ten uderny
v takom pripade by fakt asi bola ucinnejsia plna europenazenka ako 280 gramovy kver 
no a keby som sa s nou mal branit, tak sa asi najskor pokusim najprv vyuzit strelecky potencial pistole, a az potom ten uderny
-
eager_mestorf
-
inspiring_ganguly
Na zivotnost zbrane sa robia testy, ako klasicke - teda striela sa zo zbrane a postupne sa sleduje jej opotrebenie, ale daju sa robit aj urychlovane testy s vyuzitim prepoctu opotrebenia.
A zistit ci si strielal tovarenske, alebo prebijane sa prakticky neda, teda pokial si si nenalaboroval nieco zle a nevznikli tam z toho dovodu extremne tlaky ktore by zbran poskodili, co by sa u tovarenskych stat nemalo.
A zistit ci si strielal tovarenske, alebo prebijane sa prakticky neda, teda pokial si si nenalaboroval nieco zle a nevznikli tam z toho dovodu extremne tlaky ktore by zbran poskodili, co by sa u tovarenskych stat nemalo.
-
inspiring_kepler
Tak prikladam na foto ciastocne "skoseny" hribik tycky po ktorej chodia vratne pruziny zaveru. Po 150 ks streliva. Dalej podla vybuchania zaveru (bez farby) a ocelovej casti ramu je jasne ze zaver nezastavi jemne na pruzinach a vracia sa naspat, ale zastavi sa az ocel na ocel alebo co je to za zliatinu 
Napisem po dalsich strielaniach.

Napisem po dalsich strielaniach.

-
eager_mestorf
-
eager_mestorf
-
eager_mestorf