Sa vz. 58

Používateľov profilový obrázok
pinoccio
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa pinoccio »

Nuz so suhlasom: http://imgur.com/a/t5gsd ... iba ten sikmy nabeh drazky kam zapada aretacia :idea:
V praxi: http://videobam.com/EUktn alebo lepsie tu: http://imageshack.us/clip/my-videos/46/ ... jeyae.mp4/ 8)
Naposledy upravil/-a pinoccio v 04 Sep 2013, 15:20, upravené celkom 2 krát.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

zial bod 1. a 3. to nijak neriesi...
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

ta stranka s videom sa zda byt zasrackovana nejakym malwarom
pinoccio
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa pinoccio »

jj, to je blbe ulozisko, v noci ma narychlo nenapadlo kam to dat, tak prve ulozisko co nasiel ... uz som tam doplnil link na ine

btw. keby to niekoho napadlo - sklopka sa samovolne neotvori, ani myknutim puskou, takze si neobruste prilis velky uhol :P
+ ta na videu ma zrovnavany sklon (keby sa niekomu zdalo nieco podivne a nevedel prist na to)
boris
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

ad AFG - pouzivam AFG od Gewehra a na rozdiel od neho AFG naopak vnimam velmi pozitivne nakolko mi umoznuje lepsi uchop a tym pevnejsie usadenie pazby v ramene a zaroven nemusim tolko chytat rozpalene predpazbie (nie ze by sa to nedalo zniest ale original predpazbie sa prehrievalo az to posobilo rusivo - bavime sa o "meditacnej" strelbe stylom vyzuty na koberceku - dotycni vedia :) ) Kombo AFG+FAB predpazbie na ktore nedavam optiku mi z tohoto hladiska plne vyhovuje.

ad sklopka - mal som. pouzival som ju s originalnym gumovym navlekom aby sa nesmykala v ramene. po case sa trochu rozbehala ale stale sla relativne tuho. naucil som sa jeden trik - pri vyklapani treba pritlacit rameno zablokovanej sklopky smerom k zaveru (staci palcom zatlacit v strede ramena) a sklopka potom pekne vyskoci. nahradil som ju vsak nesklopnou teleskopickou pazbou typu M4 commercial s hlinikovym tubusom a redukciou. vyhovuje mi ze sa da nastavovat dlzka pazby. M4 pazba nie je uplne in-line ale nie je ani skosena pod povodnym uhlom. uhol je kompromisny a to mi vyhovuje lebo nemienim pouzivat optiku ani kolim a zaroven povodny ohol mi v kombinacii s M4 pazbou nevyhovuje.

ad kompik - na kompiku mi vadi najma to ze pri pouzivani korozivneho streliva vyhniva kompik aj zavit hlavne. standardne kompiky bud menia nastrel alebo ich osadenie si nezriedka vyzaduje pomerne dost laborovania preto davat ich dole pri kazdom cisteni je o nervy. zatial kompik nemam a planujem v buducnosti kompik osadeny priecnymi svornymi spojmi ktory nie je treba uplne zlicovat s celom nosica musky a da sa lahko demontovat pri cisteni. mozno vsak ostanem pri lieviku. kosa s nim sice vyzera ako trumpeta ale mam pocit ze sa s nim chova kultivovanejsie. stat vedla romana ked spusti so svoho kompaktu vz.58 osadeneho kompikom od GP je fakt nasup - normalne mi z toho okoktavel sten... :D

PS. zabudol som dodat - rozhodne odporucam vymenu rukovate (pazbicky). volil som rovny typ m16 od arsenalu ktory presiel vojenskymi testami v Slavicine a som zatial maximalne spokojny. ergonomia zbrane sa tym rapidne zlepsila. vacsine vsak viac vyhovuju tvarovane pazbicky od FABu a pod. treba vybrat co sadne lepsie.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

co sa tyka AFG, ja osobne som ho zhodil. Nedokazal som cez kombinaciu FAB + Afg 1 spravit C-ckovy uchop na predpazbi. Keed na kose vymenim FAB za Troy predpazbie, tak AFGcko pojde naspet a co najviac dopredu, troy predpazbie je vpredu naozaj velmi tenucke.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Nemas zac :-)
Onedlho pride na trh 58 na luger a nie nebude to od madarov 8)
Viac info, ked dozreje cas, takze ziadne PMky :lol:
cubitko
častý prispievateľ

Ano ta 58-ma v 9x19 vyzera dobre, ked na tom vychyta posledne musky, bude to velmi lakave.
Rasto
expert

Muchy su vychytane a prechadza sa na seriovu vyrobu, pricom na hlaven bude zaruka 100 000 vystrelov :idea:
autogen
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 5 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa autogen »

Hej tigri, to si robite srandu nie? :shock: :shock:
58 v 9x19? a vieme aj nejaku pribliznu cenu, lebo idea je to famozna....
zena ma zabije....
Adrian
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

No Rasto, tak nas uz nenapinaj a napis nieco blizsie. :)
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

buducu sobotu bude na LT akcii moznost zastrielat si z vz58 v cal 9luger (ak sa zasa nic zle nestane)

nie je to ten prototyp na Glockove zasobniky, tento zerie banany z EVO3
Rasto
expert

Mam na tom podiel asi tak 1%, takze si pockajte a dockate sa podrobnej recenzie, s dojmami a pojmami + dake to videjko a kvalitne foto vratane nastrelu ...
A ked budete posluchat tak i daka ta ukazka na sutazi popripade stretnuti sa moze vybavit ;-)
cubitko
častý prispievateľ

Roman: zrejme vsetci traja hovorime o rovnakej verzii Vz.58 v 9x19, zerucej Evo3 zasobniky.

PS: ta idea nechat ju ludom ohmatat , pripadne si z nej aj strelit na nasej lvl 1 puske vobec nieje zla, ak to Noro schvali
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

neviem kto je Noro, tuto vyrobil Atilla s Robym
Napísať odpoveď

Návrat na "Samopal vz. 58 "