Makarov PM

marksman2
prispievateľ
Registered for: 21 years

Príspevok od používateľa marksman2 »

igoca napísal:Ak si z BB v Ruské zbrane majú originál strelivo do PM
...podľa mojich informácii slovros predáva dovezené prebytky zo skladov. Pochybujem, že nosia novú muníciu z polovice 90-ich rokov kedy sa výroba PMM rozbehla. V Rusku je PMM vo výzbroji a pri dnešnej ekonomickej situácie i takého gigantu aký je Ivan ťažko niekto vyskladní na komerčné účely toto pre nich "aktuálne" strelivo. Radšej sa zbavujú štandardných 9x18 mm narobených ešte za studenej vojny. Tým chcem povedať, že zohnať u nás oficiálnou cestou včely laborované do PMM bude problém.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ja som mal moznost kupit ked som mal Maka po 2,50sk naboje este s Povazskych strojarni :wink: celoplaste :!:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

to venet: neviem, ale skús vygoogliť, trochu ma ešte koncom týždňa ponaháňaj a ja tam zavolám
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Dik za rady,ale bohuzial mam zaujem len o origos 9mm PMM. Viac v teme CZ vz.82
eager_bell

Príspevok od používateľa eager_bell »

okolo akej ceny sa pohybuje Makarov PM ???prosím??
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

200-300 Eur
eager_bell

fajn dik ale preco ho ty panzer volas makarón ?
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

Marek Mičuda napísal:fajn dik ale preco ho ty panzer volas makarón ?

lebo niekedy sa v nazvoslovi ujme tzv. ludova slovesnost - makaron (PM9), pumpicka (samopal 24/26), kosa (vz58) atd. ja som svoje PPK zacal volat pepek a zda sa mi ze sa to tiez ujalo :)
eager_bell

vidis ale Makarov Pm vlastne vychádza z Waltheru modelov PP a PPK

Walther PP
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... her_PP.jpg

a PPK
http://world.guns.ru/handguns/walther_ppk_ud.jpg

určitá podobnosť tam je
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

U nás v Nitre u Fraňa majú teraz nádherné uloženky Makarov PM aj s puzdrom a náhradným zásobníkom za 232 € - bože kde nájsť tých peňazí? :lol: - dnes som si kúpil revolver a keď som videl ten makarov tak som skoro išiel znova na poštu pre kolky :lol: ale tí policajti by na mňa už čudne kukali tak asi počkám kým sa dokotúľajú nejaké € a prejde nejaký čas. Koniec koncov mám predsa novú hračku už :wink:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Fuha ale si ma prekvapkal,nove Makarovi za tu cenu :?: Joj keby som nemusel tak by som sa mojho byvaleho nevzdal,len ja som ho kupil v GP za 9500sk :roll: Makarov je u mna ako glock,len starsí :wink:
inspiring_sanderson

Príspevok od používateľa inspiring_sanderson »

Chlapi kde sa da zohnat alebo kupit hlavna pruzina resp. pero na Mak.
Kotuc
prispievateľ

Príspevok od používateľa Kotuc »

Xader: chcel som sa opýtať či tie PM-ka z Deasu sú tiež s nejakou výbavičkou alebo len holá zbraň a jeden zásobník. Lebo Panzer písal že k tomu od Kuracinu mal dva zásobníky, púzdro na zbraň a ešte aj čistenie. Celkom ma to láka že by som ho kúpil tiež a to som si teraz zohnal CZ 70 a ešte som z nej nebol ani streliť.
Xader
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

No v DEASe som dostal len zbran s 1 zasobnikom a to je vsetko...ani usmev na rozlucku sa mi neusiel :)
Ale na druhu stranu mozem povedat, ze zbran bola nejaka ulozenka, lebo hlaven bola v 100% stave a taktiez cela zbran. Mal som ju velmi rad na kazdodenne nosenie, bolo to prijemnejsie ako tahat za opaskom Shadow-a :twisted:
Kotuc
prispievateľ

Príspevok od používateľa Kotuc »

Tak to verím. Ja by som to riešil cez poľovníctvo u nás a tam to mám s úsmevom. Tá cena je tam lepšia aj keď s výbavou sa dostanem na to čo to predáva Kuracina. A zatiaľ mám z DEASom dobré skúsenosti už mám od nich TT33 a to okrem trochu chytenej hlavne nemalo žiadny problém. Ste mi dali zase chrobáka do hlavy :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"