Glock 43

Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Malo by to "akoze pomoct" k radosti. Clovek moze robit v zivote veci len tak, alebo pre radost, alebo z akych kolvek pre teba mozno nepochopitelnych dovodov.
MRBLUE
častý prispievateľ

Pred Vianocami som si kupil G43. Tak pisem par prvych dojmov.
Pri nakupe, este v predajni som si nechal nahodit 2Kg stojinu od Glocku a dokupil dalsie dva zasobniky s predlzovaciou botkou.
Hned som kupil aj 300 nabojov roznych znaciek a hmotnosti striel a siel skusat na krytu strelnicu Hunter Club v Bratislave.
Pouzite strelivo: 50ks SB 115 gr, 50ks SB 140 gr, 50ks Geco 124 gr, 50ks Fiocchi 115 gr, 50ks Fiocchi 123 gr, 50ks Fiocchi 158 gr,
Strielal som na 5 a 10 metrov.
Aj napriek tomu ze som mal znizeny odpor spuste, musel som si na nu chvilu zvykat. Problem mi na zaciatku robil prudky narast odporu tesne pred odpalenim.
Zbran bez problemu fungovala so vsetkymi nabojmi s vynimkou SB 140 gr, kde mi dva krat nedovrelo zaver. V oboch pripadoch to bol druhy naboj v zasobniku.
Subjektivne sa zbran najlepsie chovala s nabojmi Fiocchi 158 gr a Geco 124 gr. Ovladat zbran a zasahovat terce sa da v pohode aj s nepredlzenym zasobnikom, ale lepsie sa drzi s predlzenym.

Dalsia strelba prebehla predvcerom. To som si doniesol na skusanie aj dva zasobniky s +2 botkami od Strike Industries a zbran vybavenu novym 2 kg konektorom od Ghost Edge. So strelivom som uz neexperimentoval a zobral som len 150 ks nabojov Geco 124 gr. S novou stojinou sa charakteristika spuste zlepsila. Prirovnal by som to k chovaniu spuste na mojom starom zabehnutom Glocku 34 gen.3 Opat som strielal na 5 a 10 metrov bez jedinej zadrzky. Nakup G43 je dobra volba.
+2 botky zasobnika ma nejako nenadchli, moc mi nesadia. Cakam na +1 botky od Pearce Grip.
hornet
častý prispievateľ
Registered for: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa hornet »

Kde si zohnal edge?
MRBLUE
častý prispievateľ

V glockshop.cz , za tri dni od objednavky som ho mal.
inspiring_hugle

Príspevok od používateľa inspiring_hugle »

Ahojte,

G43 som nikdy nezvazoval az do momentu, kym som ju nedrzal v ruke..
Super mi sadla do ruky a aj ked bude strelba s nou narocnejsia/menej presna, na skryte 24/7 nosenie je dokonala..

Chcem sa spytat ako funguje nakup Glocku so zlavou pre policajta/vojaka.
Predajcovi danu zlavu Glock nasledne refunduje? Mate s tym skusenosti?
Zda sa mi, ze to spravi cca 100eur, co je uz zaujimava ciastka.

@MRBLUE - co ta stala a kde si kupoval?

vdaka za info
PeeT
stefan
prispievateľ
Registered for: 13 years 8 months

Príspevok od používateľa stefan »

K tej zlave...
To mas ako kde. Niekde treba potvrdenie o tom ze policajt napr. Hermes, ale niekomu staci len ofoteny sluzobak, musis sa opytat
MRBLUE
častý prispievateľ

Kupoval som v Hermese v BA za beznu cenu. Nie som policajt tak to nesledujem, ale zda sa mi ze na tieto vreckove Glocky policajna zlava neplati (G36,G42,G43).
stefan
prispievateľ

No neviem ako v Hermese ale neviem preco by nemala, kupoval som v Dunajskej strede ( nepo.sk) a zlava bola, pristup ukazkovy
MRBLUE
častý prispievateľ

Neviem ani aka je situacia v Hermese. Ako som pisal, tak som sa o to nezaujmal, lebo niesom policajt. Ale niekde som zachytil ze zlava sa vztahuje len na sluzobne modely. Ze na tieto vreckove zbrane ani na sportove specialy neplati. Ale ak ti zlavu dali v DS, tak asi bude vsade.
skuki
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa skuki »

Ja som kupoval v SNV v OC Madaras, obchod Traper a tiež som dostal zľavu. Po zľave ma vyšla na 466€.
luco
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luco »

Na všetky modely GLOCK dáva zľavu pre príslušníkov. Treba len predložiť "potvrdenie" z personálneho, že je dotyčný v služobnom pomere.

G43 po zľave stojí 465,- čiže to čo iné Gčka 3gen.

K tým prefoteným služobákom radšej nebudem ani komentovať, už som sa nato vyjadril tu v inej téme :shock:
inspiring_hugle

dik za info.. 465e namiesto 580 je fajny rozdiel :D
erebos
expert
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa erebos »

Zlavy na Glock platia na vsetky modely. Pokial to predajca nedava tak jedna proti politike firmy, alebo je len neochotny, popripade si vyfabuloval vlastne pravidla.

K prispevku od "Stefan" :

Dufam, ze sa tu nenachadza tak retardovany policajt, alebo clen ineho ozbrojeneho zboru, ktory si necha prefotit sluzobak a odovzda to predajcovi :shock: . Potom sa necudujte ked Vam zaklope navsteva z jednej specialnej sekcie, alebo odboru - v zavislosti na tom u koho sluzite!!! :idea:
stefan
prispievateľ

Presne preto som tam napisal aj potvrdenie aj sluzobak..len som spomenul moznosti, nic viac
inspiring_hugle

tak nakupne uz je doma, len sa rozhodnut.. G19, ci 43..

K tej 43 -- ake mate puzdra? Skusenosti? Odporucania?
Vzhladom na rozmer by som mozno siel do opaskoveho kydex puzdra. Prekryt trickom, ci mikinou by to nemal byt problem.. Vnutorne ma akosi odradza, kvoli komfortu nosenia..

Dik
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"