Glock 26
OK,teda naspäť k téme. G26 je v pohode,ale skôr by som prijal nejaky superkompakt na spôsob G36 s jednoradovym zasobnikom. Keď totiž porovnám G19 a G26,veľký rozdiel v nositelnosti nevidím. Problém totiž nerobí výška či dĺžka,ale šírka. Podľa mna by sa nejaký placaty Glock XY 8+1 9Luger či 7+1 40S&W mohol kľudne uchytit na trhu.
Blue, presne ako hovoríš. Napríklad taký Walther to pochopil už skôr a s PPS robí celkom slušný kšeft.
G 26 som skúšal na strelnici a dosť mi nesedí. Vzhľadom na šírku to nebude asi terno ani na nosenie, ale to vy majitelia viete posúdiť lepšie ako ja. V každom prípade, z PPS som nadšený. Dobrá ergonómia a... a tá zanedbateľná šírka! Glock by mohol skúsiť zabodovať aj v tomto segmente trhu.
G 26 som skúšal na strelnici a dosť mi nesedí. Vzhľadom na šírku to nebude asi terno ani na nosenie, ale to vy majitelia viete posúdiť lepšie ako ja. V každom prípade, z PPS som nadšený. Dobrá ergonómia a... a tá zanedbateľná šírka! Glock by mohol skúsiť zabodovať aj v tomto segmente trhu.
Plny suhlas s Jackom!
Ked som sa rozhodoval co do vrecka, tak do uzsieho vyberu isiel G26 a W-PPS - kapacita dvojradoveho zasobnika vs. uzsi a nositelnejsi profil.
Vyhralo PPS-ko a dosial plna spokojnost 6/7 ranovy zasobnik je uplne postacujuci a sirka ja na nositelnost super....
Glock v tomto trosku zaostal...
Ked som sa rozhodoval co do vrecka, tak do uzsieho vyberu isiel G26 a W-PPS - kapacita dvojradoveho zasobnika vs. uzsi a nositelnejsi profil.
Vyhralo PPS-ko a dosial plna spokojnost 6/7 ranovy zasobnik je uplne postacujuci a sirka ja na nositelnost super....
Glock v tomto trosku zaostal...
BKSL
Nie neni to to co hladam,ani Kahr,Walter.Kel-Tec,ci nieco podobne... Lebo to neni Glock,ale len nieco podobne
Skratka,kto podlahol Glocku,chce Glocka. Maslim ze prave koli oblube a rozsirenosti tejto znacky by aj toto malo dost velku sancu na uspech. Preco by som mal mat hlavnu zbran Glock 34,17 a zaloznu Kahr ci Kevin?
Ked na opasku Glock,v ponozke tiez Glock.
A takto myslim zmysla vacsina Glockarov.
Nie neni to to co hladam,ani Kahr,Walter.Kel-Tec,ci nieco podobne... Lebo to neni Glock,ale len nieco podobne
Skratka,kto podlahol Glocku,chce Glocka. Maslim ze prave koli oblube a rozsirenosti tejto znacky by aj toto malo dost velku sancu na uspech. Preco by som mal mat hlavnu zbran Glock 34,17 a zaloznu Kahr ci Kevin?
Ked na opasku Glock,v ponozke tiez Glock.
A takto myslim zmysla vacsina Glockarov.
To neni len o napise. Ide aj o rovnaku charakteristiku spuste,rovnaky sposob manipulacie,zhodne suciastky a podobne...
Dalsie dovody:
Mas dostupny a rychly servis. (narozdiel od inych vyrobcov)
Ku Glockom sa vyraba velke mnozstvo prislusenstva. (narozdiel od inych...)
Ceny nahradnych dielov su nizke. (narozdiel od inych...)
Dalsie dovody:
Mas dostupny a rychly servis. (narozdiel od inych vyrobcov)
Ku Glockom sa vyraba velke mnozstvo prislusenstva. (narozdiel od inych...)
Ceny nahradnych dielov su nizke. (narozdiel od inych...)
-
inspiring_liskov
-
friendly_lichterman
tango wrote: Ja som zazil ze nam raz kupili takticke okuliare, neviem co to stalu faktura sa mi do ruk nedostala...myslim este na VP....ale na okuliaroch bolo z vnutra napisane DO NOT USE FOR WAR GAMES tak co ti poviem...najdem doma foto a to tu zavesim. Niekto sa len zase nabalil. To je zbytocne o tom pisat lebo by padol server tolko toho je.
Aj ked kupis bryle od ESS splnajuce nejake americke balisticke normy bude v prilozenych papieroch napisane presne to iste!! Ide o právnu ochranu firmy, ktorá nebude niest ziadne pravne nasledky pri zlyhani balistickej ochrany!
Aj ked kupis bryle od ESS splnajuce nejake americke balisticke normy bude v prilozenych papieroch napisane presne to iste!! Ide o právnu ochranu firmy, ktorá nebude niest ziadne pravne nasledky pri zlyhani balistickej ochrany!
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler