K100 X-TRIM

deliqvent
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 5 months

Príspevok od používateľa deliqvent »

Ano, presne to training strelivo je to, co je na nom zle? je slabe a neda zaveru taku energiu, aby zasunul naboj poriadne, alebo co? A ake strelivo teda odporucate do X-trimu, s akym mate skusenosti? Samozrejme nejaky rozumny pomer cena/vykon :)
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

aleluja, takže máme odpoveď. Chyba neni v zbrani, ale v otrasnom strelive. Totiž strelivo training vykazuje rozdielne parametre medzi jednotlivými nábojmi. Ja som si skúšobne vysypal krabicu do dlane a našiel som lugerovú strelu nabitú v nábojnici vz.82, výnimkov neboli hrdzavé náboje a zápalky či rozdielna výška náboja.

Odporúčam ti vyskúšať hocijaké továrenské strelivo, prípadne strelivo od spoľahlivého prebíjača.
V inzercií som videl MFS a aj ZVS za prijatelné ceny
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

deliqvent: ak ide o SB Training, tak aké konkrétne? Ja som mal k dispozícii 8 gramové s pozinkovanou (striebornou) strelou a tie išli bez problémov v HSku, v niekoľkých Glockoch a aj v ďalších zbraniach (viac strelcov ich označilo za veľmi príjemné, čo môžem potvrdiť), tie čo hovorí Peterson boli zas nejaké 7,5 gramové (pamätám si to z jeho staršieho príspevku).
boris
expert
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

deliqvent napísal:Ano, presne to training strelivo je to, co je na nom zle? je slabe a neda zaveru taku energiu, aby zasunul naboj poriadne, alebo co? A ake strelivo teda odporucate do X-trimu, s akym mate skusenosti? Samozrejme nejaky rozumny pomer cena/vykon :)
to strelivo je suteren. ma mimoriadne zlu kvalitu a robi problemy v mnohych pistoliach vratane K100. je to stara znama vec a o problemoch s tymto strelivom je na vsetkych streleckych forach popisanych vela stranok takze to tu nebudem rozpisovat, staci pohladat (heslo SB training pripadne SB ocelove nabojnice). dostrielajte a zacnite pouzivat nieco standardne.
deliqvent
prispievateľ

zatial dakujem pani, ked si najdem cas, kupim nieco kvalitnejsie, pojdem buchnut a napisem, ci to bolo sposobene tym strelivom 8)
deliqvent
prispievateľ

takže, dámy a páni, včera na strelnici vystrielané 2 krabičky ZVS a bez závady, takže problémy robili tie sypané S&B :)
mabo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa mabo »

Tak už som aj ja čerstvým majiteľom K100 X-TRIM na ráme mk7... môj vianočný darček...
eager_franklin

Príspevok od používateľa eager_franklin »

Cavte pani, mate niekto nejake dlhodobe skusenosti s touto zbranou? Vyberam moju prvu a x-trim je najvaznejsi kandidat :). Chcem ju hlavne na strelnicu (90%) a nosenie (10%). Ma vobec nejake nevyhody oproti klasickej k100? Pripadne mozte poradit aj nieco uplne ine do tej ceny ( musi byt nova, luger a do cca 620€ ). Dakujem pekne.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Nevyhoda x-trimu oproti klasickej je vtom, ze pri noseni sa ti do vybrani drbka špina,obcas si na potulky veznem xcalibur a je zasrany v rebrach dostatocne.
eager_franklin

A ta spina v rebrach vadi len esteticky alebo aj funkcne?
BALISTIK
moderátor

Funkčne nie,len esteticky.Odporučam klasu mk12+svetlovodnu muchu a mas zbran na šport aj nosenie,ale to je len moj nazor,ked tužis po xtrime ber ho a nenehaj sa odradit.Ja ti radim lebo par pluvatok som mal :wink:
eager_franklin

Sak to je to. Rozum hovori klasiku k100 a srdce x-trim :D. A spolahlivostou su na tom cca tak isto? Lebo to je u mna uplna priorita.
BALISTIK
moderátor

Nejdem preberat veci na fore lebo sa to tu zvrhne kto ma vačši,napis pm tam ti odpoviem.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

X-trim je predovšetkým dizajn. Chytil aj mňa a dal som si v GP tie drazky urobiť. Na funkci to vplyv nema, ale je to krajšie 8)
eager_franklin

A veris v jej spolahlivost tak, ze by si ju kludne pouzival na nosenie? Mne ide hlavne o tu spolahlivost aj ked nosena bude minimalne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"