2 súťaž na Horárni v Novom Tekove 13.septembra 09

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

no a co ked netrafime?? ale zato ako rychlo !!!
Používateľov profilový obrázok
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

To máš pravdu sme rýchli ako májová sračka ale ten super efekt netrafím ale zaženiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

roman ja som sa dnes usulal aj s partou ked vas clen Hinderburg hodil pekny ksicht do slnka a vyhrieval sa :lol: tymto ho pozdravujem,ked je tam on je o zabavu postarane :twisted: Robo999-ja viem aj chvalit :lol: Drzim vam palčáky,aby vam v Komarne islo,ja uz makam cez vikendy ale susit budem.Najblissie asi u mna az oktober,Jelenec,Cachtice.
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Chcem poprosiť strelcov čo my nahlasovali tričká aby mi poslali PM lebo ja hlava drevená som stratil papier. :lol:
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No co dodat.
Dakujem za prijemnu spolocnost, lebo co sa strielania tyka tak to bolo velmo narocne a z mojej strany nezvladnute, ale aspon ste sa pobavili, cim dakujem za mexicke vlny :twisted:
Videjko z mojho skveleho nezabudnutelneho parkuru postnem neskor.
Cafte decka
friendly_beaver

Príspevok od používateľa friendly_beaver »

chalani a damy bolo velmi dobre ako som pisal pred styrmi dnami , ze sa musime samansky snazit, aby nam vysiel cas, tak vyssiel a dokonca nas troska pred zaciatkom jesene poopalovalo
fakt bolo super az na tie parkury, ktore mne osobne nesedeli, nakolko my chlapi z turca sme nauceny na akcnost, ale vsetko bolo ako ma byt a akcnost aj ked troska kratka ako myslim na cas bola na LADE 2105, tak tam som bol ako doma
chcem podakovat vsetkym, ci uz organizatorom, rozhodcom za ich trpezlivost s nami, umiestnencom na prvych troch miestach, hlavne ucitelovi balistikovi a v prvej rade vam ostatnym zucastnenym za dobru naladu po cely den a chut strielat:D
co k tomu vsetkemu dodat?uz asi nic len DAKUJEM
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

síce to s mojimi výsledkami ide od desiatim k piatim, ale fajne bolo... parkúry vymyslené a postavené krásne, počasie super (už dlho mi pri rozhodovaní tak nepleštilo na hlavu) a nálada presne taká, ako má na pretekoch WFC byť. ukončenie súťaže bolo nad očakávanie a to vdaka robiemu a bionde, ktorí nás zobrali do Beladického kaštiela (hradu, zámku, čo ja viem, čo to je?) a dobrú hodinku sme sa schuti zasmiali pri kávičke. už som len čakal, či mi robie povie: pšímeš moji rúži? (natáčala sa tam neviestka pre magora, či milionára?) krásny deň s krásnou bodkou. dakujeme.
P.S: akosi tu ustala debata o baleťákovom Norincu. kto z vás si pamätá jeho poslednú závadu??? zdá sa, že už to chlapcovi bude šlapať, tak držím palce
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Héééj crocop545, Balistika nevolajte učiteľ Balistik, ale pádre Balistik. Význam ten istý a ešte sa to aj hodí :lol: :lol:

Baleťáka budeme vidieť strieľať vtedy, keď nebude musieť s Marekom rozhodovať.

P.S. Marečku, dúfam že sa vám doma na stoličke dobre sedká :twisted: :lol:
BALISTIK
moderátor

asi konecne vyrobili pre neho specialnu seriu nabojov,keby sme sa pozerali vtedy by mu norinco od strachu seklo.
BALISTIK
moderátor

crocop je rychly len zabuda terce a aj s Durim neprebijaju s predstihom ale az ked im dojdu pre tercom naboje,ale ja im to vtlciem do hlavy.budu slapat ako hovori samam ako Bejk.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

tá stolička je zatial iba krásnym módnym doplnkom :twisted:
ale to sa zmení :)
noacoak začína mútiť vody wfc, celkom sa rozbehol (pod mojou taktovkou samozrejme) :)
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

... no a na mňa ste sa včera zase chvapci .... vypierdolili... :twisted: ( zase ste boli za rozhodcov -a to bolo sľubov - akú skupinku vytvoríme :!: ... :twisted: :twisted: ...... ( ja som vás už nevidela strieľať ani nepamätám... a možno sa baleťákov norinco hanbí a tak keď je veľa ľudí, tak sa seká- to akože koktá :lol: :lol: ....
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Zdravim vsetkych !

Pretek bol paradny a chlapci a pochlapili.
Vysledok ma az tak nepotesil, ale tesi ma to, ze som Miraklesa predbehol s jeho pistolou, bez toho aby som znej niekedy strielal :!: :lol: :lol: :lol:

Mirec zacni nieco zo sebou robit :!: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: Dakujem Miraclesovi za zapozicanie celej vybavy, nakolko som nemal strielat a on bol tak zlaty, ze mi secko pozical a aj vcielky na sekeru dal.

PS2:
Dobra to dusa, len strielat by sa este mal naucit :!: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_tereshkova

Príspevok od používateľa inspiring_tereshkova »

Všetkým chcem poďakovať za účasť a domácim a RO za obetavosť.
Z môjho pohľadu to bol dobrý pretek, lebo neboli žiadne problémy...až na nedorozumenie, keď sme čakali na "palacinkárov"...samozrejme, že je vždy čo zlepšovať a tak nabudúce budeme zasa o niečo skúsenejší...

Kua...aj tak najlepší zážitok bol v sobotu na stage 5 :lol: :lol: :lol: taký dlhý aplaus a srdečný rehot nemá žiadna celebrita...raz darmo...vo WFC sa nik nenudí a rozosmejeme aj koňa :lol: :lol: :lol:
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Tak na to sa asi tak dlho nezabudne :!: :lol: :lol: :lol:
Skoda ze sme to netocili. :cry:

No ale ako potom cumeli, ked si drzal K100 v rukach :!:
To sa uz tolko nerehotali :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"