Protestujúcich dopravcov vytláčajú kukláči
-
inspiring_bose
Ale aj tak je to sila prečo obmedzujú dopravcovia ostatných ľudí čo chcú a musia pracovať a nemajú čas sa niekde ťahať v kilometrových kolónach. Prečo sa nepostavia okolo parlamentu a nepustia tých k.... až kým niečo nevyriešia. A asi ani veľa nezarobia týmto štýlom dopravcovia keď budú postávať na cestách.
-
inspiring_proskuriakova
ano, mierne protesty su zjavne uspesne, napriklad ten dochodca co protestoval s tym transparentom... uz umrel a nic sa nevyriesilo... ja dufam ze po Triblavine zajdu aj dalej, vsetkych vodicov co su na Facebooku a su aj v skupine "podporujem autodopracov v strajku", preventivne odstavit na dialnici uprostred nicoho, co keby chceli blokovat dopravu v BA?... vsak ich tam nezadrzia, mozu ist po oracine domov
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 10 months
- Kontaktovať používateľa:
Pockaj ked to nacapu do osobnych a budu chcet, aby si platil za kazdu rozj*banu polnu cestu.Kotuc napísal:Ale aj tak je to sila prečo obmedzujú dopravcovia ostatných ľudí čo chcú a musia pracovať a nemajú čas sa niekde ťahať v kilometrových kolónach. Prečo sa nepostavia okolo parlamentu a nepustia tých k.... až kým niečo nevyriešia. A asi ani veľa nezarobia týmto štýlom dopravcovia keď budú postávať na cestách.
Potom tam budes stat aj ty a budes sa cudovat preco sa cyklisti jeduju
-
inspiring_nobel
2 Kotuc : to je postoj pravych oviec. Frfles preto, lebo mas pocit, ze konkretne teba sa to netyka. Co je samozrejme mylny dojem. Pretoze to myto nakladnej dopravy v zavere nezaplatia spediteri, ale my vsetci, ako konecni spotrebitelia. Bo na konci bic plieska
V ramci zivnosti prevadzkujem 2 osobne vozidla, dokopy rocne najazdia cca 100000km. Prijem statu z mojej dopravy :
- 73€ dialnicne znamky
- 265€ cestna dan
- 3250€ spotrebna dan z PHL
- 1180€ DPH z PHL
Spolu 4768€ je rocny prijem statu len z dopravy v takej garazovej firmicke. A stale to nestaci! A ani nebude, pretoze pri tomto tempe kradnutia, na ake sa nabehlo, nikdy nebudu stacit ziadne prijmy.
Som zvedavy, ako sa na to ludia zacnu pozerat po roku 2013, ked stryc v nedelu rano vytiahne zo sopy favoritku, ometie z nej slepacince, zapne palubnu jednotku a vyrazi do susednej dediny s rodinou do kostola a spat. A za tento vylet mu pride zaplatit statu nejake to ojro.
Ale co uz. Volby jasne ukazali, ze narod chce socialny stat, tak ho ma.
V ramci zivnosti prevadzkujem 2 osobne vozidla, dokopy rocne najazdia cca 100000km. Prijem statu z mojej dopravy :
- 73€ dialnicne znamky
- 265€ cestna dan
- 3250€ spotrebna dan z PHL
- 1180€ DPH z PHL
Spolu 4768€ je rocny prijem statu len z dopravy v takej garazovej firmicke. A stale to nestaci! A ani nebude, pretoze pri tomto tempe kradnutia, na ake sa nabehlo, nikdy nebudu stacit ziadne prijmy.
Som zvedavy, ako sa na to ludia zacnu pozerat po roku 2013, ked stryc v nedelu rano vytiahne zo sopy favoritku, ometie z nej slepacince, zapne palubnu jednotku a vyrazi do susednej dediny s rodinou do kostola a spat. A za tento vylet mu pride zaplatit statu nejake to ojro.
Ale co uz. Volby jasne ukazali, ze narod chce socialny stat, tak ho ma.
-
inspiring_bose
...socialny stat...
...ludia v dobrom myslia na casy KSC, ale v trhovej ekonomike to nie je nic ine ako zlodejina z firemnych uctov...ani sa necudujem, ze sem nikto novy nechce investovat a stary odchadzaju...hlavne ked si precitam nejake tie prispevky, tak sa veru necudujem, ze to tu ide dolu vodou...