Aké púzdro používate na nosenie?

Aké púzdro najčastejšie používaš?

Fobus
34
11%
Opaskové
100
32%
Opaskové vnútorné
146
46%
Podpažné
9
3%
INÉ
27
9%

Celkom hlasov: 316

Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

tycho28:
Ak by puzdro bolo zvonku opasku, bolo by to klasické OWB puzdro a tento koncept typu KingTuk alebo MTAC - kombinácia kydex/koža a tuckable svorky - by stratilo svoj význam. Na vonkajšom puzdre je ti ten veľký plát kože zbytočný, takisto zabezpečovať svornosť puzdra kožou aj plastom asi nie je dôvod, sú na to lepšie a hlavne jednoduchšie riešenia.

Alebo som ťa zle pochopil a myslel si niečo iné než vonkajšie puzdro s koženým pádlom a zároveň aj s klipmi?
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 17 Okt 2013, 20:55, upravené celkom 1 krát.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

tycho28: chcel som napísať presne to čo Yarco. Z toho druhého príspevku mi nie je jasné, či chápeš význam tej kože na tom púzdre, tá je tam kvôli rozloženiu siluety a lepšiemu pohodliu... žiadnu kožu nebudeš mať tak pevnú aby ti plnila funkciu pádla, Galco Kingtuk nie je pádlové púzdro, drží normálnálnymi klipmi k opasku.
inspiring_sutherland

Príspevok od používateľa inspiring_sutherland »

yarco
momentalne mam toto
http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 402-1.html

spokojnost, nezavadza a je plne funkcne
ale niesom uplne spokojny kvoli tomu ze ked mam kratsie tricko tam mi sem tam vykune hlaven,ale stale ide o skryte nosenie.... uz nosim 3 tyzdne a nikto v mojom okoli nema sajnu ze neco mam,ani policajti nepovedali pol slova a to som bol od nich na pol metra, ale chcelo by to nieco este lepsie aby sa kazdych okolnosti nebolo mozne identifikovat ze nieco nosim,
pisem len tak aby som zistil co sa najviac osvecilo
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Na mojom Galco King Tuk sa mi najviac pozdáva, že sa dá doň zapraviť aj tričko alebo košeľa, takže len ten, kto si všimne kovové klipy by mohol vytušiť, že pod tričkom zasunutým v nohaviciach je zbraň.
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Mal uz niekto moznost vyskusat toto puzdro, resp. ine z tohto noveho radu? http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... -4905.html
inspiring_panini

dirty.harry: ja som to obzeral vo Falcu, čo sa týka materiálu, nie je to trvácnejšie ani nič také, je to proste nové designovo. Páči sa mi, že tú retenčnú skrutku urobili cez kožu, keďže na nylóne by to malo vážne iba placebo efekt (ani cez kožu to nefunguje tak 100% ako u plastu, ale ako tak hej).

To púzdro sa mi páči, ale 30 eur mi príde moc za prevažne nylón, za tú cenu už mám toto: http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 24-92.html a tipujem že vydrží dlhšie.
dirty.harry
častý prispievateľ

dik. potvrdil si moje tusenie, mam zalusk trochu na ine, len som nevedel, ci toto nie je nejaky tajny falco zazrak, sice z ineho sudka, ale pozri : http://www.alliancze.cz/pouzdro-opaskov ... k/d-71380/
inspiring_panini

Je to fakt z iného súdku, nemám s tým vôbec skúsenosti (Yarco a MarekZ vyskúšali dosť plastových samosvorných), ale to čo sa tam píše, že je to absolútne bez nutnosti mať opasok, tak tomu moc neverím... aj Blackhawk Serpa s pádlom si viem dať do krátkych gatí bez opasku (iba na šnúrku), ale potom to aj tak "funguje".
dirty.harry
častý prispievateľ

Tomu noseniu bez opasku ani ja neverim, skor mam zaujal ten poistny system, je bezpecnejsi ako pri Serpe, ale urcite vyzaduje vela drilu, aby bol clovek schopny rychlo tasit v strese...
limo222
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Ja som sa s niecim podobnym stretol na jednom kurze, no zdalo sa mi to neprakticke a v strese aj nebezpecne. Naozaj bez poriadneho drilu moze clovek ostat prekvapeny, ze preco pri taseni mu zbran ostava stale v puzdre, nech ju taha ako silno chce. Je to neprirodzene, tasit s tym, ze vytacate zbran namiesto jej vytrhnutia. A natocit si ju hlavnou k sebe... Ale kazdemu vyhovuje nieco ine ;-)
matus69
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa matus69 »

chcel by som sa opytat na radu, ako nosit zbran pri turistikovani s ruksakom, ktory je uplnuty cez bederny popruh = zbran nemoze byt na pase. Zaroven ale by som chcel aby som mal zbran poruke aj ked dam dole ruksak, t.j. nechcem aby puzdro bolo pripevnene na ruksak.

dakujem
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Skus normalnu komercnu ladvinku a prevesit ju cez krk.
Ja som tu svoju kupil v Exisporte. Vola sa tusim Balno 3 a je to taka kapsa so sponami a pasom. Pas nie je priamo na nej prisity.
limo222
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Ja na turistiku k batohu pouzivam toto:
http://www.falco.sk/e-obchod/puzdra-a-t ... 4-518.html
Cez plece pod popruh batohu a uchytit k opasku aby neplandalo....
shooti747
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shooti747 »

Ja používam do hory a na turistiku toto
http://postimage.org/image/8uo60fygn/ht ... epn362fh1/
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."