I. kolo Komárňanskej ligy v praktickej streľbe
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
- pištoľníčka
- prispievateľ
-
inspiring_wu
- pištoľníčka
- prispievateľ
Dnesny pretek znova dokazal rozdiel posudzovania strelcov viac a menej skusenych. Ak sa to bude uberat tymto smerom, budem strielat serial WFC vo velmi obmedzenej forme. Ti co ste boli dnes Komarne v nasom squade viete o com hovorim a bohuzial som sa nechal niekolkokrat uniest, ale bohuzial stali sa veci nad ktorymi sa nedalo nepozastavit.
Dovolim sa opytat skusenejsich strelcov ktori boli donedavna len strelcami WFC a odisli do SAPS (alebo tam uz boli), preco ste v tabulke medzi neregistrovanymi strelcami WFC? Nechapem preco nie ste medzi strelcami SAPS. Ja som si myslel ze ste dospeli do levelu ked sa chcete porovnavat so strelcami SAPS a stale vas vidim v tabulke kde sa ku menam pridava 111.
Pretek bol aj podla mojho skromneho mienenia pekne postavenym treningom aj ked som posudzovania rozhodcu niekedy nie celkom chapal. Toto nas ako strelcov iste neposuva dalej ale skor znechucuje.
Dovolim sa opytat skusenejsich strelcov ktori boli donedavna len strelcami WFC a odisli do SAPS (alebo tam uz boli), preco ste v tabulke medzi neregistrovanymi strelcami WFC? Nechapem preco nie ste medzi strelcami SAPS. Ja som si myslel ze ste dospeli do levelu ked sa chcete porovnavat so strelcami SAPS a stale vas vidim v tabulke kde sa ku menam pridava 111.
Pretek bol aj podla mojho skromneho mienenia pekne postavenym treningom aj ked som posudzovania rozhodcu niekedy nie celkom chapal. Toto nas ako strelcov iste neposuva dalej ale skor znechucuje.
-
inspiring_hamilton
Ja som na vlastné oči videla a zažila s Petrou , že sme stáli na našom parkúre a z vedľajšieho parkúru pri presune na nás mieril strelec ! Vypleštili sme oči ... ale našťastie náhoďák nebol , ale ani rozhodca nezastavil strelca..... nuž neviem , neviem, ja mám doma deti a nemala som dobrý pocit a ako každý z vás sa aj ja chcem vrátiť domov!
Uvedomme si, že sa nezabávame s guličkami , ale s niečím , čo môže mať fatálne následky pri zanedbaní bezpečnosti!!!!!
Uvedomme si, že sa nezabávame s guličkami , ale s niečím , čo môže mať fatálne následky pri zanedbaní bezpečnosti!!!!!
Bionda: Ak sa stalo niečo ako hrubé porušenie bezpečnosti a vy ste toho boli svedkom, je vždy vhodné aby ste protestovali u organizátora priamo na súťaži. Nehambite sa!! Nikto Vám to nebude zazlievať skôr Vám bude každý organizátor za to vďačný. Nie je moc účinné o tom písať po funuse...
Rob999: Standard je divizia Standard, dohodnite sa pre zadelenie do inej divízie, bo standard strielajú aj registrovaní strelci, ak je to chapané správne neregistrovaní strelci WFC majú tie jednotky pri mene ako bolo už pred tým zvykom.
Na to sme tam všetci v danom čase, aby sme sa všetci dohodli, povedať si veci na mieste je účinnejšie ako potom pisať sem, aj keď toto tu má iste svoje čaro. ( M.Gahír - radový člen klubu kssk)
Rob999: Standard je divizia Standard, dohodnite sa pre zadelenie do inej divízie, bo standard strielajú aj registrovaní strelci, ak je to chapané správne neregistrovaní strelci WFC majú tie jednotky pri mene ako bolo už pred tým zvykom.
Na to sme tam všetci v danom čase, aby sme sa všetci dohodli, povedať si veci na mieste je účinnejšie ako potom pisať sem, aj keď toto tu má iste svoje čaro. ( M.Gahír - radový člen klubu kssk)
duros, to bolo myslene do nasich radov WFC a nie organizatorovi (o tom ze niektori SAPS strelci sa dali zaradit medzi nas obycajnych grmbalov WFC).duros napísal:Bionda: Ak sa stalo niečo ako hrubé porušenie bezpečnosti a vy ste toho boli svedkom, je vždy vhodné aby ste protestovali u organizátora priamo na súťaži. Nehambite sa!! Nikto Vám to nebude zazlievať skôr Vám bude každý organizátor za to vďačný. Nie je moc účinné o tom písať po funuse...