Grand Power obvinil Kaliňáka z ohovárania
-
inspiring_nobel
MRBLUE klidek, tu nejde o zivot 
V mnou spomenutom obchodnom pripade Gates nepriniesol ziadnu viziu, len predviedol obchodnicku zrucnost. Operacnych systemov bolo predtym dostatok, tak ako pistoli pred Kuracinom. Gates kupil jeden z mnohych operacnych systemov od dnes uz neexistujuceho lokalneho vyrobcu, oprasil mu kabat a jeho licencie zacal predavat IBM. Nic novatorske, nic vizionarske, ale obchodne genialne.
Aky typ podnikatelskeho subjektu (resp. jeho vlastnici) cim vsetkym rucia v zavislosti od pravnej formy si precitaj v Obchodnom zakonniku.
V mnou spomenutom obchodnom pripade Gates nepriniesol ziadnu viziu, len predviedol obchodnicku zrucnost. Operacnych systemov bolo predtym dostatok, tak ako pistoli pred Kuracinom. Gates kupil jeden z mnohych operacnych systemov od dnes uz neexistujuceho lokalneho vyrobcu, oprasil mu kabat a jeho licencie zacal predavat IBM. Nic novatorske, nic vizionarske, ale obchodne genialne.
Aky typ podnikatelskeho subjektu (resp. jeho vlastnici) cim vsetkym rucia v zavislosti od pravnej formy si precitaj v Obchodnom zakonniku.
BKSL: uz dost dlho som držal s tebou mier, čo sa týka polemiky K100 vs Glock.
Ale bez urážky- preferuješ tu Glock pre OZ a pritom sám máš vraj G26. Pre OZ prichádza do úvahy G17 prípadne G19. Ak budeš mať dosť odstrielané s G17- potom tu preferuj takú zbraň.
Ako tu už niekto spomenul- ty si mal jednu negatívnu skúsenosť s K100 a odvtedy z tvojich úst ide len kritika na adresu GP a K100.
Ak som dobre študoval toto fórum- niekedy na jeseň r.2008 si požiadal forum o rady ohladne zbraní- nakolko si uviedol, že so zbranami začínaš.
DNES v r.2010 - t.j.po 2 (slovom dva) rokoch sa tu tváriš ako znalec v odbore zbraní. Cápeš sem erudované príspevky ohladne zbraní, vyjadruješ sa sebavedomejšie ako J.Zemenník z KEU (znalec- balistka) a ja nevychádzam z úžasu...
Ja som ozbrojený a manipulujem so zbranami 14 rokov a nepasujem sa tu za takého odborníka ako to robíš na fore ty.
---------
Neber to ako osobný atak- ale tvoje niektoré príspevky ma k teto reakcií donútili.
Ja vlastním aj K100 aj G17 a nepociťujem potrebu kydať tu na negatíva obidvoch zbraní.
Poviem ti jedno tajomstvo- každá zbraň na svete pozná poruchy .
Ale bez urážky- preferuješ tu Glock pre OZ a pritom sám máš vraj G26. Pre OZ prichádza do úvahy G17 prípadne G19. Ak budeš mať dosť odstrielané s G17- potom tu preferuj takú zbraň.
Ako tu už niekto spomenul- ty si mal jednu negatívnu skúsenosť s K100 a odvtedy z tvojich úst ide len kritika na adresu GP a K100.
Ak som dobre študoval toto fórum- niekedy na jeseň r.2008 si požiadal forum o rady ohladne zbraní- nakolko si uviedol, že so zbranami začínaš.
DNES v r.2010 - t.j.po 2 (slovom dva) rokoch sa tu tváriš ako znalec v odbore zbraní. Cápeš sem erudované príspevky ohladne zbraní, vyjadruješ sa sebavedomejšie ako J.Zemenník z KEU (znalec- balistka) a ja nevychádzam z úžasu...
Ja som ozbrojený a manipulujem so zbranami 14 rokov a nepasujem sa tu za takého odborníka ako to robíš na fore ty.
---------
Neber to ako osobný atak- ale tvoje niektoré príspevky ma k teto reakcií donútili.
Ja vlastním aj K100 aj G17 a nepociťujem potrebu kydať tu na negatíva obidvoch zbraní.
Poviem ti jedno tajomstvo- každá zbraň na svete pozná poruchy .
Vyssie som logicky odovodnil,preco si myslim ze najhorucejsi kandidati su CZ a Glock,pripadne mozno este HK. Nikto to nevyvratil,ale sa tu dotahujete ako deti na pieskovisku,kto ma lepsiu pistol. Pritom o to vobec nejde. Vsetky pistole,ktore pripadaju do uvahy su kvalitne a pre vykon sluzby vhodne.
Kuro kedze sledujes tuto temu,vyjadri sa prosim uprimne,co by bolo s firmou GP,keby si zajtra vsetko povesil na klinec?
Ty si hybna sila,rozum GP. To u velkych firiem neni. Tam neni vsetko tak velmi zavisle od jednoho cloveka.
Kuro kedze sledujes tuto temu,vyjadri sa prosim uprimne,co by bolo s firmou GP,keby si zajtra vsetko povesil na klinec?
Ty si hybna sila,rozum GP. To u velkych firiem neni. Tam neni vsetko tak velmi zavisle od jednoho cloveka.
-
inspiring_payne
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
Nikto tu mudro poznamenal ze vsetko je lepsie ako CZ82 a mal pravdu.... osobne si myslim ze by sa mala podporit slovenska firma a tym padom aj slovenska ekonomika, a nie podporovat cechov a rakusakov !! nie dost ze tam chodime otrocit ? este aj zbrane mame od nich kupovat ?? nerobme si iluzie o nejakych poziadavkach na zbran,,,bezny PZ nevyuzije potencial ani CZ 82 a nie spekulovat a riesit neviem aku spickovu drahu zbran ... je to o proviziach... kedy dalo cinske norinco najvacsiu proviziu tak by boli schopny kupit aj to
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
prezradte mi prosim, ako vznikol glock - nire nahodu one man show podla povesti. a tiez, ci ma niekto spravy zo zaciatkov glocku a cz vz 75 - nikto, vtedy nebol net.
a pokial ide o k100, pocul som o "ladenych" kusoch zo zaciatkov, ktore boli ladene podla vzoru 75 a dodrbane, lebo sice to robili puskari, ale nenastudovali konstrukciu a teoriu.
aj moj kamos mal take neg. referencie z prvej ruky, ale po vysvetleni si veci s dotycnymi osobami si ju sam kupil.
a pokial ide o k100, pocul som o "ladenych" kusoch zo zaciatkov, ktore boli ladene podla vzoru 75 a dodrbane, lebo sice to robili puskari, ale nenastudovali konstrukciu a teoriu.
aj moj kamos mal take neg. referencie z prvej ruky, ale po vysvetleni si veci s dotycnymi osobami si ju sam kupil.
-
inspiring_kepler
To znamena, ze ked ma moj otec okolo 60-ky tak ovela lepsie rozumie IT ako ja vo svojich 32 rokoch, lebo ma viac rokov odpracovane s pocitacmi ako ja ?
A okrem ineho mal som aj G19
Vies niektori ludia na urcite veci pridu skor, ini neskor a niektori nikdy.
A o spolahlivosti a tech.rieseni K100 ma uz nebavi diskutovat, lebo to vzdy skonci pri tom istom: "Nesiahaj nam na nas idol, lebo budene zli !!!"
Tu to niekde zacina :
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... 0&start=63
A tu to niekde konci uz aj pre mna ohladom K100 na tomto fore
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... 0&start=77
Pre lenivych staci len ten druhy odkaz.
A okrem ineho mal som aj G19
Vies niektori ludia na urcite veci pridu skor, ini neskor a niektori nikdy.
A o spolahlivosti a tech.rieseni K100 ma uz nebavi diskutovat, lebo to vzdy skonci pri tom istom: "Nesiahaj nam na nas idol, lebo budene zli !!!"
Tu to niekde zacina :
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... 0&start=63
A tu to niekde konci uz aj pre mna ohladom K100 na tomto fore
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... 0&start=77
Pre lenivych staci len ten druhy odkaz.
podla mna by sa nic neudialo aj keby sa p. Kuracina rozhodol skoncit tak dobre zabehnutu firmu nie je problem predat inemu investorovi v oblasti zbrojneho priemyslu co bude mat zaujem rozsirovat svoje imperium.
Ale clovek co firmu vybuduje vlastnou hlavou a huzevnatostou z hovna a praca ho bavi taketo cosi neurobi. Staci si vychovat spravnych loajalnych ludi vo vedeni aj vyrobe a firma moze ist dalej aj bez svojho zakladatela.
Aj tak sa raz pan Kuracina bude musiet zacat riadit starym znamym
DIVIDE ET IMPERA /rozdel a panuj/
Ale clovek co firmu vybuduje vlastnou hlavou a huzevnatostou z hovna a praca ho bavi taketo cosi neurobi. Staci si vychovat spravnych loajalnych ludi vo vedeni aj vyrobe a firma moze ist dalej aj bez svojho zakladatela.
Aj tak sa raz pan Kuracina bude musiet zacat riadit starym znamym
DIVIDE ET IMPERA /rozdel a panuj/
Naposledy upravil/-a rado74 v 14 Nov 2010, 19:15, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_payne
Glock vznikol tak, ze Rakuska firma vyrabala predmety z plastu, napr. cvicne granaty. Rakuska armada vyhlasila konkurz na prezbrojenie, nakolko potrebovali nahradit stare pistole. Glock mal zaujem o zakazku, tak vyrobil G17 Gen. 1, ktora prevysovala poziadavky armady, nebola poruchova, tak vyhrala. Oznacenie G17 nie je podla kapacity zasobnika, ale bol to ich 17sty patent.
EDIT: Mna by skor zaujimalo, ako je to s tym, ze sa p. Kuracinovi vyhrazali s tym, aby firmu prepisal na niekoho ineho. cca pred rokom. Ci sa to zaklada na pravde
EDIT: Mna by skor zaujimalo, ako je to s tym, ze sa p. Kuracinovi vyhrazali s tym, aby firmu prepisal na niekoho ineho. cca pred rokom. Ci sa to zaklada na pravde
Naposledy upravil/-a inspiring_payne v 14 Nov 2010, 19:18, upravené celkom 1 krát.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
prosim, uz sem nepiste o kvalite CZ. Preco musia vymienat cele serie co dodali polici CR?
Lebo CZ75D Compakt je materialovo odflaknuta, chodte aj na ceske fora, tam sa docitate
ze policajne compakty vydrzia do 4000Vystrelou, potom im praskaju.
A je smutne ze nepraskaju len zachyty uzaverou (u CZ75,85 bezne) ale
aj o ramy a uzavery.
A o ich modernych konstrukciach a inovaciach co vsade vypisuju poviem len jedno.
Na IDETe v inchebe som ich nastval ked som sa opytal ci odkupili slovenske Laugo.
Zacal byt pan dost nervozny a zvysenym hlasom ma upozornil ze to je Skorpion evo.
Tak som sa ho spytal ze kde vidi medzi tymito dvoma neaky rozdiel a odpoved?
emmm eeee,nooo my sme kupili Laugo, ALE CELE SME HO MUSELI PREKONSTUOVAT A ZFUNKCNIT
Lebo CZ75D Compakt je materialovo odflaknuta, chodte aj na ceske fora, tam sa docitate
ze policajne compakty vydrzia do 4000Vystrelou, potom im praskaju.
A je smutne ze nepraskaju len zachyty uzaverou (u CZ75,85 bezne) ale
aj o ramy a uzavery.
A o ich modernych konstrukciach a inovaciach co vsade vypisuju poviem len jedno.
Na IDETe v inchebe som ich nastval ked som sa opytal ci odkupili slovenske Laugo.
Zacal byt pan dost nervozny a zvysenym hlasom ma upozornil ze to je Skorpion evo.
Tak som sa ho spytal ze kde vidi medzi tymito dvoma neaky rozdiel a odpoved?
emmm eeee,nooo my sme kupili Laugo, ALE CELE SME HO MUSELI PREKONSTUOVAT A ZFUNKCNIT
BKSL: nikto tu nerobí z JK boha.
Ale prečo by sa tu mali dookola omielať niake individuálne negatíva, ktoré sa vyskytli pri K100kach.
Linky sem dávať nemusíš. Radšej buď trošku pokornejší a priznaj si, že ohladne zbraní si začínajúci laik.
2ročná skúsenosť so zbraňou je trochu málo na tvoj sebavedomý postoj.
-------------------------------
Uzavriem to- ja by som môj život kľudne zveril i v službe K100ke.
V súkromí môj život chránia K100, G17 a CZ75. A každá jedna postačuje i na sebaobranu i na služobné použitie.
Ale prečo by sa tu mali dookola omielať niake individuálne negatíva, ktoré sa vyskytli pri K100kach.
Linky sem dávať nemusíš. Radšej buď trošku pokornejší a priznaj si, že ohladne zbraní si začínajúci laik.
2ročná skúsenosť so zbraňou je trochu málo na tvoj sebavedomý postoj.
-------------------------------
Uzavriem to- ja by som môj život kľudne zveril i v službe K100ke.
V súkromí môj život chránia K100, G17 a CZ75. A každá jedna postačuje i na sebaobranu i na služobné použitie.
-
inspiring_kepler