Ruger Mk.III kal. 22LR
Keď si uvedomíš, čo má taký motorový olej za robotu, tak zbraň je pre neho čajíček! Musí mazať, tesniť, chladiť, nešpiniť/nekarbónovať, odplavovať usadeniny, chrániť proti korózii... 
P.S.: Tiež mám občas dakde "prázdnu fľašku" od oleja a tých pár kvapiek (aj viac) vždy ešte vytečie... akurát som sa stretol s názorom, že napríklad také ľahkozliatinové vecičky by sa nemali mazať olejom, ktorý s obrusom a spalinami z prachu vytvára "lapovaciu pastu" a obrusuje - treba vraj používať suché mazivá na báze molyky alebo teflónu. Ale to sa Rugera netýka - kus železa!
P.S.: Tiež mám občas dakde "prázdnu fľašku" od oleja a tých pár kvapiek (aj viac) vždy ešte vytečie... akurát som sa stretol s názorom, že napríklad také ľahkozliatinové vecičky by sa nemali mazať olejom, ktorý s obrusom a spalinami z prachu vytvára "lapovaciu pastu" a obrusuje - treba vraj používať suché mazivá na báze molyky alebo teflónu. Ale to sa Rugera netýka - kus železa!
Presne tie deje v motore som mal na mysli tak som čakal, kto povie čo proti, ale ako tak pozerám plná syntetika 5w-30 to istí
odkedy kapem na záver malorajdy motorový olej, tak páka záveru chodí krásne hore dole a nedrhne sa pri napínaní uderníku pri ťahu smerom hore.
odkedy kapem na záver malorajdy motorový olej, tak páka záveru chodí krásne hore dole a nedrhne sa pri napínaní uderníku pri ťahu smerom hore.
Igrlik napísal:Keď si uvedomíš, čo má taký motorový olej za robotu, tak zbraň je pre neho čajíček! Musí mazať, tesniť, chladiť, nešpiniť/nekarbónovať, odplavovať usadeniny, chrániť proti korózii...
odporúčam, super sa to drží!!!
[/list]
[/list]OZNAM
Dovoľujem si vo všetkej skromnosti
oznámiť a pochváliť sa
cteným príslušníkom tohoto streleckého fóra ,
že od dnešného dňa som vlastníkom
Ruger Mark III™ / MKIII4 , 22 Long Rifle

http://www.ruger-firearms.com/Firearms/ ... 4&return=Y
Dovoľujem si vo všetkej skromnosti
oznámiť a pochváliť sa
cteným príslušníkom tohoto streleckého fóra ,
že od dnešného dňa som vlastníkom
Ruger Mark III™ / MKIII4 , 22 Long Rifle

http://www.ruger-firearms.com/Firearms/ ... 4&return=Y
- strelec122
- prispievateľ
- Registered for: 18 years 5 months
-
inspiring_ganguly
bum
OBSAH kufríka :
- zbraň
- 1 ks zásobník
- 2 ks kľúčik na uzamykanie a rozoberanie
- manuál engliš
- návod preklad na 1 1/2 stránky formát A4 ....
- formulár Help contact
- nábojnica z kontrolnéhovýstrelu z OTK výstupom + podpis ...
- záručný list na 2 roky samozrejme
Pre info , cena 320 € po zľave 5 % z pôvodnej ceny
OBSAH kufríka :
- zbraň
- 1 ks zásobník
- 2 ks kľúčik na uzamykanie a rozoberanie
- manuál engliš
- návod preklad na 1 1/2 stránky formát A4 ....
- formulár Help contact
- nábojnica z kontrolnéhovýstrelu z OTK výstupom + podpis ...
- záručný list na 2 roky samozrejme
Pre info , cena 320 € po zľave 5 % z pôvodnej ceny
Naposledy upravil/-a arminius v 27 Jún 2009, 17:07, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_bose