Psychotesty - psychológovia, odporúčania

Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Pena »

JOZO456 - Je tu ale jeden háčik- pri podaní žiadosti o ZP nemôže byť psychotest starší ako 3 mesiace. Je to pekné svinstvo, lebo ja som ho musel robiť ako vlastník "zlej" zbrane a budem ho musieť robiť opäť o tri roky, keď mi končí platnosť ZP...
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

jozo456,

Ak ti končí platnosť ZP, tak budeš musieť robiť nové testy ako píše Pena.

Ak spadáš pod §72d ods. 1 alebo si chceš kúpiť vz58 & spol, a posudok z roku 2008 máš na účel nosenia alebo držania zbraní a streliva, tak nové testy robiť nemusíš.
Používateľov profilový obrázok
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

Tak ked si matne spominam ja som ich robil uz asi tri krat takze hadam by mi to stacilo na tri zivoty . Predpokladam ze ma neminie ani stvrty .
Ked to zoberem realne v mojej zlozke zbrojaku to musi byt vsak som to odovzdaval tak nech si to vyhrabu ale urcite na karticku to stacit nebude...hmmm
Sigarms
prispievateľ

Príspevok od používateľa Sigarms »

Ked som si pozrel tu reportaz tak si nemozem pomoct pan Kleinmann by mal zjavne ist studovat este raz aby nerobil zavery zo svojich domnienok.
K tomu moze ist len asi masochista...
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

Takze ZP som robil v 2008 na skupiny D a E moja obvodova lekarka mi povedala ze bez psycho. posudku mi neda potvrdenie tak som siel na psychotesty zamerane na drazanie a nosenie zbrane. tento posudok som zaniesol obvodovej lekarke ktora mi vydala potvrdenie. Chcem pvoedat ze tie psychotesty trvali okolo 12 hodin spolu 2x6 hodin nakolko som to nestihal pracovne. takze z toho usudzujem, momentalne kosu nedrzim ale v dohladnej dobe o tom uvazujem
Peter Elektro
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Nože daj tip na toho masochistu čo Ta triznil dva krat 6 hodin :shock: nech sa mu všetci vyhnu velkym oblukom :)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

jozo456,

V tom prípade máš platný psych. posudok na základe § 4 vyhlášky 229/2011.

Jediné čo musíš urobiť je doniesť na OR PZ ten posudok (ja som im dal overenú kópiu, originál som si pre istotu nechal) aby ti ho mohli založiť do zložky.

Ja som robil psychotesty tiež v 2008 a pri kúpe vz58 mi posudok uznali. Vtedy som o tom zakladal aj novú tému. Ak sa rozhodneš kúpiť vz58, tak do tej témy napíš ako prebiehalo uznanie psych. posudku.
elegant_sammet

Príspevok od používateľa elegant_sammet »

Zdoverim sa aj ja so svojimi skusenostami. Po tom ako zacali ceny psychotestov rast a z pochopitelnych pricin nam bolo luto vyhodit 80 eur, dali sme sa dokopy skupina asi 7 ludi a operovali sme s argumentom "mnozstevnostnej zlavy" . Takyto pocet ludi je pre psychologa uz slusny prijem a tak bolo zjednavanie ceny lahsie.
Nakoniec sme skoncili u PhDr.Vlasty Kurucovej, velmi prijemnej flexibilnej pani, ktoru mozem len odporucat.
Testovanie trvalo asi 2h a nebol ziaden problem
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

berserker: dakujem za odpoved ja mam svoj posudok u obvodnej lekarky takze jej budem volat pojdem ho overit a zanesiem na ORPZ.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Wandemar
Tymto si nikomu nepomohol.Treba uviest mesto a adresu zariadenia.
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Wandemar/Electron: PhDr.Vlasta Kurucová, Ambulancia klinickej psychológie, Fedinova 9, 85101 Bratislava, Poschodie: 2., Dvere: 205., 02 / 638 101 39
BTW: už ju spomínal "ja som" na štvrtej strane tejto témy.
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa BTV »

Minuly tyzden v piatok, Reguly + Regulyova v Dolnom Kubine = 50€ (klubova zlava zo 70€), traja ludia, tri hodiny...

Casova objednavka, celkom v pohode pristup.

Testy boly - pohovor, vyplnanie tlaciv (sebanalyza za poslednych 5rokov), malovanie postav (obe pohlavia), skvrny (3ks), test rychlosti reakcii.

P.S.: Len pre info - karticka sa na ORPZ nemusi doniest osobne, staci ak sa posle postou, alebo ju prinesie za vas niekto iny.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

tema precistena
mamaro
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa mamaro »

Neviete niekto,kde sa dá stiahnuť čestné prehlásenie potrebné k psychotestom?
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa luke »

na konci vyhlasky mzsr v jaspi napr.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"