ZVS P20
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 8 months
-
inspiring_jennings
Hari odpoveď máš na strane 6 tejto témy:
Hari, zrejme nemáš predstavu ako je náročné zaradiť do výroby ďalší (užší) rám, záver, atd, naviac ta neistota návratnosti finančných investícií do takéhoto projektu úplne novej zbrane (viz. Grand Power)Igrlik napísal:Myslím, že bez klasickej služobnej zbrane v 9x19 pre uniformované zložky nemá žiadny európsky výrobca zbraní šancu! Musí ísť do tendrov a predať stovky či tisíce, z jednotlivcov-hobíkov nevyžije v žiadnom prípade
Jasne,jasne,uvedomujem si ake je narocne vyrabat hocico,najst tomu odbyt atd.......ale som len zakaznik,co kupuje.Vyrobit len tak zrazu nejaku zbran,dajme ze 9x19 ako sluzobnu,prist s nou na trh a zacat predavat nieje take jednoduche,to mate pravdu,setko je biznis,no ak chce nejaky vyrobca na trhu aj fungovat,myslite ze mu staci vyrobit jednu zbran a spoliehat sa le na statne tende?????Ved je tu napr Glock,masovo vyrabany,overeny a super....to len ako priklad,ja byt minister alebo co,urcite nezoberiem do armady ci policie nejaku novinku co sa neodskusala a navyse ak sa ukaze ze cena je niekde inde ako overene znacky,preco sa neobjavy niekto kto vyroby nieco sikovne,male,ucinne na dennodenne nosenie pre tisice civilov po celom Svete.......co by bolo llacnejsie ako Walter PPK napr,a splahlivejsie ako CZ 70......ale kazdy sa hrnie hned robit pre tendre a masovo.....hm?
precital som si aj stranu 6.ja neprajnik niesom,som raz ze sa nieco robi aj nas a ak sa to osvedci tak dufam ,ze kupia aj par pistoli do armady,lebo nase 82-dvojy su uz sroty.Uvidime co ukaze cas a ci nezhasnu lebo mozu byt aj najlepsi na Svete setko zavisi od ludi co tahaju nitky,taka je doba a ked bude odbyt bude aj vyroba,tak to je realita.Ale prajem im setko dobre a ked si budem moct niekde na strelnici vyskusat ich zbran budem rad,len nech nezabudnu ze Bratislava nieje Slovensko a aj na vychode su strelci.
-
vigorous_wilbur
prečo su 82 sroty ?? mam kus na ktorom uz mam 28kilo ran, jedna oprava - neslo spolahlivo DA, teda pretlacanie-pri 12kilo, no od vtedy bez zavad, aj Jaro vam potvrdi ze 82 nie je az taky srot, jak ostaneme vo vyzbroji sa tesim na K9MHari napísal:precital som si aj stranu 6.ja neprajnik niesom,som raz ze sa nieco robi aj nas a ak sa to osvedci tak dufam ,ze kupia aj par pistoli do armady,lebo nase 82-dvojy su uz sroty.Uvidime co ukaze cas a ci nezhasnu lebo mozu byt aj najlepsi na Svete setko zavisi od ludi co tahaju nitky,taka je doba a ked bude odbyt bude aj vyroba,tak to je realita.Ale prajem im setko dobre a ked si budem moct niekde na strelnici vyskusat ich zbran budem rad,len nech nezabudnu ze Bratislava nieje Slovensko a aj na vychode su strelci.
-
inspiring_austin
Prosim necitat, neobjektivne a od zaciatku som skeptik voci tomuto zelezu!
vyskusal som konecne. nic prevratne pod slnkom, vynasli koleso aby som to tak sarkasticky zhrnul. ta zbran ma potencial byt dobrym sluzobakom pre tych co radi vidia bici kohut, nic viac, nic menej.
mozem zhrnut viz. nasledovne moje subj. pocity, pojmy a dojmy trosku popletem:
klady: vzhladovo ciste spracovanie ako aj ocel. tak aj plast. dielov/bez otrepov a preliskov/
velke ale zaoblene ovladacie prvky/vhodne pre ovladanie v rukaviciach/
znacny priestor vnutri luciku spuste/opat vhodne pre rukavice/
znacne dlhy/bezpecnost/ ale prijemny chod spuste a ala HaKa
citatelne mieridla
dostatocne presna
obojstran. ovlad. poistka
zapory:
pre vacsie ruky mala rukovat ale da sa urcite zvyknut
zasobnik na velmi ostre hrany
cena/600 je vela/
rychly 2strel bol cca 30cm od seba/este stale mam co trenovat
/
zly marketing na mojej predvadzacke na moskite/chybal mi tam niekto iny ako dve usmievave pitchky co o tom presne tolko vedeli a jeden chlap co mal toho celeho dost
Na sport urcite nie ale pre vsetkych policajtov/kde vacsina z nich ju bude mat hodenu v supliku/ je to mozno bohova volba ako podporit slovenske strojarstvo. Len si myslim, ze tie pluhy by isli viac na odbyt...
vyskusal som konecne. nic prevratne pod slnkom, vynasli koleso aby som to tak sarkasticky zhrnul. ta zbran ma potencial byt dobrym sluzobakom pre tych co radi vidia bici kohut, nic viac, nic menej.
mozem zhrnut viz. nasledovne moje subj. pocity, pojmy a dojmy trosku popletem:
klady: vzhladovo ciste spracovanie ako aj ocel. tak aj plast. dielov/bez otrepov a preliskov/
velke ale zaoblene ovladacie prvky/vhodne pre ovladanie v rukaviciach/
znacny priestor vnutri luciku spuste/opat vhodne pre rukavice/
znacne dlhy/bezpecnost/ ale prijemny chod spuste a ala HaKa
citatelne mieridla
dostatocne presna
obojstran. ovlad. poistka
zapory:
pre vacsie ruky mala rukovat ale da sa urcite zvyknut
zasobnik na velmi ostre hrany
cena/600 je vela/
rychly 2strel bol cca 30cm od seba/este stale mam co trenovat
zly marketing na mojej predvadzacke na moskite/chybal mi tam niekto iny ako dve usmievave pitchky co o tom presne tolko vedeli a jeden chlap co mal toho celeho dost
Na sport urcite nie ale pre vsetkych policajtov/kde vacsina z nich ju bude mat hodenu v supliku/ je to mozno bohova volba ako podporit slovenske strojarstvo. Len si myslim, ze tie pluhy by isli viac na odbyt...