Plynovka Bruni Glock 26 + rada + Voltran TUNA

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
Používateľov profilový obrázok
pogi
občasný prispievateľ
Registered for: 19 years 1 month

Plynovka Bruni Glock 26 + rada + Voltran TUNA

Príspevok od používateľa pogi »

Ludia viem, ze nemate radi plynovky a vseci vieme preco, ale potreboval by som nieco na obranu proti psikom a v nutnom pripade aj cloveku, ale ozaj, ze nutnom (na cloveka by som to radsej netahal) ,ale no drzme sa toho ,ze chcem nieco proti psom ma niekto skusenost s BRUNIi Glock 26? Prosim napiste.
Obrázok

Prosim poradte mi ci je pravda, ze plynove revolvery su na **** ? Nestacil by mi len nejaky BRUNI Olympic 380?
Obrázok

Ocenim rady tych co maju plynovky a vedia to porovnat kedze s tym maju skusenosti. Dakujem

O BRUNI UZ NEMAM ZAUJEM. VIE NIEKTO NIECO O VOLTRAN TUNA
Naposledy upravil/-a pogi v 05 Júl 2008, 22:34, upravené celkom 3 krát.
inspiring_goodall

Príspevok od používateľa inspiring_goodall »

S Bruni nemám skúsenosti ale od každého je počuť, že je to na nekvalitná značka. Už to tu niekto písal, že pri revolveroch uniká plyn medzi bubnom a hlavnou a tým sa zmenšuje účinok plynu. Ja mám Walther P22 a s tým som max. spokojný. Inak na psa ti stačí kasér a nemusíš vláčiť plynovku.
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

pogi : Ja som mal Bruni mod85. Už som tu aj písal, že som s ňou mal problémy a to také, že asi každý 15-20 náboj nevyhodil s komory. Ale, ako tak čítam iné príspevky na túto tému, tak u Bruni je to asi bežný jav. Napokon, za tú cenu sa asi nedá ani viac čakať.
Čo sa týka revolverov plyňákov , môžem ti povedať len to, čo som počul nakoľko s ním skúsenosti nemám. A to,že na streľbu s plynovými nábojkami nie je vhodný, pretože vraj dochádza k úniku plynu a to medzi valcom a hlavňou. Čo je na tom pravdy, neviem.
(no niekto ma obehol ako vidím ) :D
pogi
občasný prispievateľ
Registered for: 19 years 1 month

Príspevok od používateľa pogi »

No ok od BRUNI som upustil, ale nejaky kompakt by sa mi zisiel pozna niekto Voltran TUNA 8mm ??? (vem ze je to mini vecicka, ale stacit by mala)
Obrázok

INAC LUDIA JE TATO VECICKA AJ NA CS NABOJE LEBO NIEKDE CITAM ZE JE TO STARTOVACIA / SIGNALNA A A PRI TYCH BRUNI BOLO PLYNOVA:
inspiring_goodall

Je aj na CS ale skôr by som doporučil niečo 9mm. Voltran toho vyrába viacej a je to určite lepšie ako Bruni. http://www.blank-pistol.com/eng/
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Mám Walther P22 - je to kráska a v pohode. Bruni Px4 df Beretta Px4 Storm. Nemal som s Px4 problémy žiadne ale vystrelil som len po 3-4 zás. z každej bez záseku. Obe sú na predaj. Skús www.detex.cz. Ekol zbaví páči sa mi tiež Ekol Volga. /Voltran Agent je krajší /, ale povrchovka u Voltran je lepšia - podľa mňa. Ale to som obe porovnával nie naraz.
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Ja som s plynovkami nemal nikdy zásek, i keď som nevystriľal ani 100 nábojov za 4 roky, ale párkát mi pomohli. Lenže... je to skôr imidž, preto mám ZP A,E

Na detex.cz majú najnižšie ceny. Skús: http://sebeobrana.atlasobchod.cz/atlaso ... e-pistole/

http://eshop.jsa.cz/launch.php?s=catego ... bd912a360e

http://eshop.jsa.cz/launch.php?s=catego ... bd912a360e

http://www.internetovypredaj.sk/index.p ... &m2=0&o=67
inspiring_goodall

Ešte pre porovnanie Walther P22 a Voltran Ekol dicle

http://img182.imagevenue.com/img.php?im ... _363lo.JPG
inspiring_khayyam

Príspevok od používateľa inspiring_khayyam »

to igoca
vies co u tychto malych typov by som nehovoril o imagei. image je ked si niekto kupi plynovku napodobeninu koltu 1911tky. pokial sa jedna o male plynovecky ako je ten voltran tak je mi jasne ze majitel chape ze to splna funkciu kaseru a nie strelnej zbrane a nebude sa s tym pretrcat. prose nieco male, skladne , nenapadne co dokaze pustit zo seba PV 120mg a urobi aj trocha tresk . u kaseru sa predsa len neda ratat s tym dosahom a ani nevyrabaju kasery s PV korenim pokial viem , takze takuto malicku preco nie? mne vadia len kapovia s plynovkami ktore kopiruju velke zbrane to je pre mna samovrah. pretoze si to kupil na machrovanie
friendly_cori

Príspevok od používateľa friendly_cori »

Ahojte ,chcem len povedat ze naozaj ohladom plynovky je vhodne vybrat nieco co Vam neodtrhne opasok na nohaviciach. Ja osobne nakupujem na www.afg.sk Da sa bud osobne alebo cez internet. Zatial som nemal ziaden problem. Je tam vyber malych lahkych plynoviek za super ceny.
inspiring_khayyam

to palenasp
ano to schvalujem malinka plynovka plus povedzme teleskop a nevyhrazat sa tou zbranou proste. naboj v komore pripravena k strelbe. ked ta napadnu povedzme nejaky opalení spoluobcania uvalit do nich pol zasobnika PVčiek a popripade dorazit teleskopom alebo prchnut... ale opakujem plynovka ktoru schvalujem ma byt velksoti ako tak VOLGA AGENT pripadne BRUNI G26tka. vacsie plynovecky pokladam za machrovinu ktora je zbytocne tazka neskladna a proste na nist
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

pogi: jednoznacne najlepsia plynovka na trhu je Walther P22 9mm P.A.Knall so 120mg Nonivamidom :wink:. Nemozem si to odpustit, nerozmyslal si radsej nad poriadnym OC sprejom?
inspiring_khayyam

to co8r4
mne sa zda ten waltrik aj tak velky na to ze to ma plnit funkciu silnejsieho kasera. myslim si ze pogi uvazuje spravnym smerom pokial chce nieco hentak malicke. predsa len uchop je lepsi ako u kaseru ale je to malinke . pritom waltrik uz skutocne vzbudzuje u mna dojem echt buchacky ale tamto malunke si v noci grazlik ani nevsimne ze to mas v ruke heh a naraz puk a 120mg PV v ksichte plus povedzme supa teleskopm k tomu -:)))
inspiring_kalam

Príspevok od používateľa inspiring_kalam »

Zdravim.. mal by som par otazociek.. rozmyslam ci bola dobra volba co som spravil..

Mal som Walther P22.. krasna lahka.. ale problem rovnaky ako som cital vsade mozne pri ostrej verzii.. zasekaval sa druhy naboj v komore.. municiu som mal umarex.. a obranna zbran, ktora sa zasekne mi moc nepomoze a ked jej nemozem doverovat tak naco ju nosit.

Tatko ma "ostry" glock26.. a tak som rozmyslal nad plynovkou jediny ju vyraba Bruni.. ale hned som ostal nemilo prekvapeny.. ked na stranke pisali kapacitu zasobnika 7+1.. v manuale bolo 9+1.. a nakoniec som sa preguglil k 5+1.. kedze mi neslo do hlavy ze som tam ledva ledva narval 5 P.A. nabojov 9mm.. ale kaslat na to ze ich je o dva menej..

celkom dost ludi sa stazovalo ze bruni plynovky sa zasekavaju ale niektori boli max spokojny.. no o tomto modeli som nikde nic poriadne nenasiel preto ak mate niekto skusenosti s tymto konkretnym modelom poprosim neaku "recenziu"

Vdaka
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"