K100 Mark6, seria F
K100 Mark6, seria F
Mate niekto skusenosti s K100 Mark6, seria F? Chcem si totizto hned po novom roku kupit novu kacenku a neviem ci radsej nepockat na Mark7.
Ja som sa stal prave dnes majiteľom mierne jazdenej MK6 seria F, predávajúci sa mi priznal, že 7,5g moc nemusí... ale to ma vôbec netrápi pretože 7,5g strtielať nebudem, aj keď ich mám v dobrej cene, neni nad 10g prebíjance od chalanov z KN, to keď som opačil tak aj 8g mi nechutia.
Ta pukačka mi veľmi sedí v ruke a striela sa mi z nej najlepšie .. nevydržal by som už čakať naďalšiu sériu.
Ta pukačka mi veľmi sedí v ruke a striela sa mi z nej najlepšie .. nevydržal by som už čakať naďalšiu sériu.
-
inspiring_bassi
-
inspiring_lederberg
Nechcem byt zly
prorok ale nove vzdy nemusi byt lepsie
Mam na mysli muchy musky musiska ktore sa mozu prejavit az pri pouzivani
Mk7
Nehovoriac o drobnostiach ktore sa ukazu az pri dlhodobejsom pouzivani ale to nemozno zazlievat vyrobcovi.
BALISTK napis radsej boom aby sa kolega bum neurazil
Mam pocit ze ti dam pri najblizsom stretnuti tricko ktore bude mat z predu GLOCK a vzadu GP aby si sa mohol otacat podla potreby
Mam na mysli muchy musky musiska ktore sa mozu prejavit az pri pouzivani
Nehovoriac o drobnostiach ktore sa ukazu az pri dlhodobejsom pouzivani ale to nemozno zazlievat vyrobcovi.
BALISTK napis radsej boom aby sa kolega bum neurazil
Mam pocit ze ti dam pri najblizsom stretnuti tricko ktore bude mat z predu GLOCK a vzadu GP aby si sa mohol otacat podla potreby
- Igoca
- častý prispievateľ
- Registered for: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som si doniesol novú Mk6 F sériu a stále sa s ňou hrám. Chce to doladiť pár drobností: páčka vypúšťania, spúšťák a kladivo STI, plochá spúšť. Len či nebude lepšie prehodiť hlaveň a záver na rám K100, Ktorý mám nový asi len 2 mesiace a je nestreľaný a mne osobne sa lepšie drží. Aj tak sú to mazlíci.
-
inspiring_ganguly
- Igoca
- častý prispievateľ
- Registered for: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
No nie, hlaveň a záver dám na vyladený rám K100 a máme vystarané. Časom nahodím na Mk6 rám plochú kolmú spúšť a dám si "maslovo" doladiť spúšť na dajakých 18-20N. A to vsjo. Len sa musia chlapi vrátiť z IWA. Potom si dám dorobiť zvyšok. Okrem vyladenia spúšte na "maslový chod" si ostatné veci dokážem spraviť aj sám / Jaro a p.Lihan ma to naučili /, ale som rád keď môžem ísť do GP. Oni sú fakt ústretoví a poradia Ti na čo si len zmyslíš. Nič nie je pre nich nemožné. Veľmi rád tám chodím aspoň na návštevu a popozerať sa a poslintať si. Môj posledný výčin bude dlhá hlaveň.
Naposledy upravil/-a Igoca v 06 Mar 2009, 00:42, upravené celkom 1 krát.