S&W 686 4"-357 Magnum
S&W 686 4"-357 Magnum
ma niekto skusenosti s tymto revolverom? Chcel by som si to kupit.
no neviem, s tým taurusom...
mal som presne tento model v celonereze a potvrdzujem, že je to superpresná zbraň, ktorej nevadí ani streľba .38Special, ktorých som v rámci mierenky vystrieľal viac, ako .357Mag. nerobia mu problémy WC, SWC, FMJ... fakt bezproblémová presná krásna zbraň - ťažká ako krava
mal som presne tento model v celonereze a potvrdzujem, že je to superpresná zbraň, ktorej nevadí ani streľba .38Special, ktorých som v rámci mierenky vystrieľal viac, ako .357Mag. nerobia mu problémy WC, SWC, FMJ... fakt bezproblémová presná krásna zbraň - ťažká ako krava

- Yuri the GUN NUT
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
Od dnes som hrdým majiteľom tohoto krásavca aj ja
- hoci som z neho vystrelil zatiaľ len 1 krabičku nábojov S&B 357 Magnum FMJ, môžem povedať, že je to veľmi presná, dobre sa chovajúca a nádherná zbraň spracovaná s veľkou precíznosťou - skoro žiadne vôle a všetko chodí hladko a drží pevne - proste sen každého nadšenca krátkych zbraní 

Viete niekto poradiť či a ak áno tak kde sa dajú u nás kúpiť drevené pažbičky na SW686 ?
Ďík
Ďík
pre zaciatok tu: http://www.klinsky.cz/stranky/205.php
inak vyrobcov pazbiciek pre SW je plny internet a 686 je velmi rozsireny model. staci googlit "SW 386 wood grips".
inak vyrobcov pazbiciek pre SW je plny internet a 686 je velmi rozsireny model. staci googlit "SW 386 wood grips".
Áno, ale ako sa ukázalo mnohé ( hlavne tie najkvalitnejšie ) odmietajú posielať do EU.
Pozdravujem vsetkych. Je medzi Vami niekto, kto vlastni 686ku, konkretne CS-1? Je jedno ci 4" alebo 3". Dakujem.
To CS1 vyzera byt nejaka raritna edicia, cca 2500 ks, vacsina vydana ako sluzobna zbran pre nejaku "US Agency". Tolko internet. Co by ta zaujimalo?
Hej, je to raritny kusok, co to som o tom nacital. Zaujimalo by ma, ci ho niekto ma, najlepsie v kompletnom baleni aj s papiermi.