630 a 634
-
inspiring_hopper
630 a 634
Mam otazku...bol som pripraveny kupit si S634 ale ujo mi zohnal 630 zadarmo rok vyroby 1977. Zda sa byt v dobrom stave , v hlavni ma 10 drazok. Akurat neviem ci mi bude stacit do buducna a kolko este vydrzi kedze uz ma takmer 30 rokov. A strielal som uz zo 634 a viac sa mi to paci s 634. Ale zas nechcem urazit uja kedze mi zadarmo zohnal vzduchovku...proste neviem ci si mam kupit novu alebo nechat staru. Ako to vydite vy?
-
inspiring_euler
-
inspiring_hopper
-
inspiring_euler
-
inspiring_hopper
-
inspiring_bell
Nic nekupuj ja viem ze 634 a 630 sa vo vykone nedaju porovnat ale zas ta 630 ak uz predomnou ti vydrzi este dost ....na plechovky a skorec a 20 metrov nemusis nic nove kupova.. tu pusku (kovove casti) pretri bud konkorom alebo WD 40 alebo nejakym konzervacnym olejom a pazba no: bud si kup olej na pazbu a pretri pazbu nim a bude leskla a viac vydrzi alebo si mozes kupit novu pazbu .a ten konkor do hlavvne nestriekaj!!!!!! pripadne by sa este zislo vymenit piest ked 30 rokov nic nebolo menene.tak by to vyslo cca : 10 euro priblizne olej na pazbu a konzervacny alebo nova pazba 30 euro potom este ak by si chcel tak piest a to : pruzina to je asi 6 euro a tesnenie tam asi 2 eura a vzduchna drzi este minimalne 5 rokov a tam to tazsie natahovanie skus na handricku nastriekat konkor alebo nejaky konzervacny olej a jemne to tam pretri ten namahaci "klb" a mala by to ist lahsie. a pri tom hrdzaveni zober odrhdzovaciu kefu a skus tam kde vidis prejst par krat alebo ale to je vyhadzovanie penazi ale na druhej strane zelezu sa nic nestane kup tekuty odhrdzovac a na tych miestach to stetcom pretri a hrdza zmizne..a potom to namaz konzervantom aby sa nevratila 
-
inspiring_hopper
-
inspiring_bell
-
inspiring_jemison
-
inspiring_herschel
Cavte
jaq mozem poradit vzduchovku tak rozhodne nie 630 631 a pod.ja vlastnim slaviu 634 a na co namierim v okruhu 20-30 metrov do 1-2 kg ide k zemi
aj tak sa mi vsak zda slaba a uvazoval som uz aj o niecom silnejsom ako napr.diana 5,5 atd.na bezne strielanie a zabavu vrelo odporucam 634-4,5mm.je to na vas.
-
inspiring_euler
Nesuhlasim z tvojim nazorom na 630 a 631. Pokial vies strielat tak aj z omnoho slabsou vzduchovkou ako je 630 tarfis a skolis. A pokial niekto nevie strielat tak mu ani gulomet nepomoze (myslim to vseobecne, nikto konkretny).
Ja som napriklad z 630 z ktorej som uz mal vystrielane nejake tie kila olova som bez optiky na asi 20-25 metrov pri bocnom vetre skolil skorca jednou strelou do hlavy...a uz bol jasny. Podla mna je 630 velmi slusna vzduchovka a ja by som ju odporucal an take domace strielanie.
Ja som napriklad z 630 z ktorej som uz mal vystrielane nejake tie kila olova som bez optiky na asi 20-25 metrov pri bocnom vetre skolil skorca jednou strelou do hlavy...a uz bol jasny. Podla mna je 630 velmi slusna vzduchovka a ja by som ju odporucal an take domace strielanie.
-
inspiring_herschel
vies ja som nepisal ze 630-631 je na zahodenie, ale uz som si tak zvykol na 634 ze by som nemenil .ak mas moznost skus 634.bratu pravdu urcite mas ze ak tam kmasnes optiku stava sa s toho zbran s dlhsim dosahom, sam som mal 631.nevedel som si ju vynachvalit.strielal som z nej 500 diaboliek tyzdenne a strielat som sa naucil obdivuhodne a veru sa mi zda ze strare skoly ako su 631 a 630 su presnejsie, lebo ak si niekedy vydel 634 ma kratsiu hlaven a bez optiky je to s nou horsie