Povodne som mal v plane kupit Glock 26. Kedze nemam skusenosti, rozhodla hlavne dobra povest zbrani Glock. Ale pocas citania recenzii na Glock, som zistil, ze je az moc casto porovnavany prave so zbranou Springfield XD. A musim povedat, ze niektore funkcie ma zaujali. Najviac dlanova poistka.
Takze vo finale boli nakoniec dve hore uvedene zbrane. Rozhodoval som sa az v predajni, podla toho, ako mi zbran "sadla" do ruky. A vybral som HSko
Prve dojmy su zatial velmi dobre. Vystrelil som 100 ks nabojov Geco 8,0 g FMJ. Spolahlivost 100%. Co bolo hlavne ocakavanie a to sa naplnilo.
Prekvapilo ma, ze sa mi dobre strielalo s kratkym (13 ranovym) zasobnikom. Co ma tesi, lebo pri noseni mam vzdy iba kratky zasobnik. Inak by nemalo zmysel kupovat subcompact. Ale obaval som sa, ze budem na strelnici vyuzivat hlavne predlzeny a na nosenie kratky, co by nebolo zrovna idealne.
Inak sa nic vynimocne nekonalo. Zbran je presna. Sice mi vsetko lietalo o 10 cm nizsie, ale to asi nebude zbranou.
Este aj prilozene puzdro Falco je celkom dobre a zatial ho pouzivam na nosenie v meste. Inak mam Fobus s padlom. A na poste ma uz caka vnutorne puzdro Falco...
Zaver nerobim ziadny. Nie po prvej strelbe. Iba som chcel napisat svoje prve dojmy. Mozno niekomu pomozu, tak ako mne ine recenzie a nazory.
A zdravym vsetkych, toto je moj prvy prispevok. Zatial som iba cital
brano