Tiecť by ti nemalo nič, ak mäso po vybratí z marinády poriadne vysušíš. Teda aspoň mne zatiaľ nekvapla na plech ani kvapka. Marinádu som dával len by očko. Trochu frcnúť worcester, trochu sójovej omáčky, dve nakrájané šalotky, mleté čierne korenie a trocha oleja. Naložil som to do sklenenej nádoby, na vrch položil doštičku a na to tri taniere ako záťaž a dal som to do chladničky.-Tommasino- napísal:Len pri tej sušičke sa obávam, že z toho bude moc tiecť šťava a zasviní ju to kompletne. ...
Ozaj akú marinádu si nakoniec zvolil?
Najväčší problém bolo nakrájať mäso na čo možno najtenšie a rovnako hrubé kúsky. Mal som mäso dosť mäkké, aj keď bolo hodku v mrazničke a tak sa mi nepodarili práve najlepšie rezy . Nabudúce ho viac primrazím.
to roman
Rúru používam len preto, lebo sušičku zatiaľ nemám. Plánujem ju však kúpiť a preto by ma zaujímalo, ako poznáš, kedy je sušenie v sušičke "vo finálnej fáze"?