APSS - strelnica Lipovník 24.3.2012 100-300m max kal.7,62x39

duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

APSS - strelnica Lipovník 24.3.2012 100-300m max kal.7,62x39

Príspevok od používateľa duros »

Paráda , strielať 300m sa len tak bárz kde nepodarí a ešte k tomu ked sa tie sklopné terče stavjú na povel, paráda !!! Jednoznačne odporúčam.. super !
Naposledy upravil/-a duros v 20 Mar 2012, 15:29, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

duros: Pocasie vyzeralo byt dobre, bolo vela ludi? A ako ste sa umiestnili?

Kazdopadne som rad ze vam to vyslo, a dufam ze nabuduce uz sa pripojim aj ja :twisted:

Gunslinger
duros
častý prispievateľ

Pocasie super, pan Kmotorka je fajn chlapik bolo nam potesenim ho spoznat. Bol aj pan Valachovic z Levic a ten nam odmenezoval mierenku. Bolo nas asi 12. A da sa povedat ze sme si to boli obzret a na buduce to uz bude riadne aj s propoziciami, nam sa to velmi pacilo a splocne z toho urobime casom dobry pretek. Z naseho klubu kssk sme boli styria, kamarat si otestoval nove ARko, a skusili sme si po prvy krat tych 300m. Je to vzacna prilezitost ist si strelit na takto vybavenu strelnicu. Jednoznacne mozem odporucit vsetkym majitelom sa58. Sranda bola ked nam dali volnu ruku v zostrelovani figur. Palilo sa tam ako namanevroch :) .
PS : tajne sme dufali ze ta tam uvidime takze mohol by si na buduce, len to sa nachystaj budes tam ako na autogramiade.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

duros: Hahhahha, dufam ze zartujes (nemyslim ze by som bol az tak popularny :shock: :lol:

Kazdopadne som rad ze sa vam pacilo, skoda len toho obmedzenia (od tohto roku uz sa na Lipovniku 308mami strielat nemoze takze UASa tam neprevetram), ale Lipovnik nemam daleko a nabuduce sa tam dufam uvidime :wink:

Dalsia sutaz je o tyzden v nedelu 30ho na DPSke v Senici (takticka strelba 30-700m), uz teraz sa tesim :twisted:

Gunslinger
LtTT
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa LtTT »

Obrázok

fotene len telefonom a naslepo ......
duros
častý prispievateľ

A teraz ťa už mám identifikovaného :) .. ten kameň čo je vidieť v hneď na lavo od tej stojacej figúry (300m) dostal co proto z tejto pušky. pekné náradie :) idem ja na škrdliť na V-AR.
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Vcera vecer som pridal propozicie na Lipovnik

su na stranke www.apss.sk

Bolo by fakt skoda keby tam prislo len par ludi lebo ta strelnica je dobra a budu tam sklopky . takze to pojde celkom rychlo .

Pocasie by malo byt super tak to treba vyuzit .
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Ja predbezne idem, oslovil som aj chalanov od nas z klubu...
Ak sa niekto chce zucastnit z TT dajte vediet este by bolo volne miesto u mna v aute.
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Pisal mi Martin K . mam dat vediet na znamost ze ta sutaz je pre vsetkych , nieje to klubova sutaz APSS .. tusim taku ani nemame .. vsetky su for all . neviem ako Devicany ale to mozem zistit .
3500korun
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Tak tak, treba využiť. Pekné prostredie, dobrá organizácia, zaujímavé vzdialenosti. Bol som tam minulý rok, prvý krát v ruke som tam držal (Hrochovu) .58 a za výdatnej pomoci a podpory APSS kolegov z južných krajov som to dotiahol až na pekné 3. miesto... (myslím, že sme boli 3 v mojej kategórii) :twisted:
Odporúčam vyskúšať aj pre rekreačných strelcov.
eager_hamilton

Príspevok od používateľa eager_hamilton »

Zdravim vsetkych, urcite sa oplati prist. Sme dohodnuty s veducim strelnice, ze budeme moct pouzit vsetky padacie terce. Tesime sa na Vasu ucast.
duros
častý prispievateľ

Ja pridem aj so synom, istotne na brigade mi hadam chlapci zanechaju ulohy, ktore splnim v iny den takze na Lipovnik sa idee!
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

Z Ba ideme zatial dvaja ako Aki spominal. Takze este nejakych pocestnych cestujucich vieme pribalit :-)
A tesim sa teda velmi. Mam ale taku nesmelu otazocku... bude mozne na zaciatku overit nastrelenie na 300 metrov? Lebo sa obavam, ze ked moja kosa uvidi terc na 300 metroch, psychicky sa zruti...
duros
častý prispievateľ

Mozem potvrdit ze to funguje jednoduchych posunutim mieridla a dokonca na to gulometnom dvojcati staci namierit na vrch a ide to dole, terac sa nestriele s 58mou na 300 metrov len padaca figura a to nemaj obavu to ide dole ako nic.
eager_hamilton

Príspevok od používateľa eager_hamilton »

Na 300m budu na terc strielat len open-aci(s dalekohladom), ti co dalekohlad nemaju staci aby figurinu trafili a kedze mate viac-menej neobmedzeny pocet striel na to v standarte tak sa to v pohode da. (Mame overene z predchadzajucich sutazi :wink: ). Nejak sme to vyvazili oproti minulemu roku aby to bola vacsia vyzva pre open ale aj pre standart.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"