Písal ho CMK, čo je nickname známy aj mne a to české fóra nepozerám zas nejako často.
Inak o Lose mi hovoril jeden človek čo strieľa IDPA, že keď sa niekomu nepáči "realita" IDPA, nech sa ide pozrieť na LOS, že čo sa tam deje.
"Jsem aktivnim ucastnikem LOSu a nemám k němu téměř žádné výhrady... nicméně jednu zásadní ano - spousta střelců, se snaží stylizovat do "vyšší a sportovnější" střelecké soutěže - do IPSC. Takže v LOSu nastupují s dokonale vyladěnými a k běžnému nošení nepoužitelné hračky za 30k a více korun, s opaskovými pouzdry za 5k, se 3 a více zásobníky... S tímto se také zvyšuje občasný tlak na soutěžích, vrcholící spory o přiměřenosti, proveditelnosti a reálnosti dané "stage"..."
Presne toto som počul ako sťažnosť na IDPA, že príde maník s IPSC rýchlotasným púzdrom, zbraň nejaká FULL size CZ s rozšírenou šachtou zásobníka, strelecký opasok s nosičmi na zásobníky... a že cez to si len hodí tričko. A že usporiadatelia ho aj tak nepošlú sa prestrojiť, pretože tam nechodí asi toľko ľudí aby si mohli dovoliť niekoho naštvať aby nabudúce neprišiel.