Rocna uctovna zavierka

niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Rocna uctovna zavierka

Príspevok od používateľa niko »

Kedze mame ukonceny rok 2011 myslim, ze nie len mna by zaujimalo, ako sa Grand Poweru darilo minuly rok. Kuro nepotrebujem detajlne cisla, ktore su samozrejme internou zalezitostou. Skor ma zaujima ako sa dari trhu v USA, alebo na Slovensku. Ci bol narast produkcie, ci naopak stagnacia v dosledku krizy. Investicne zamery atd atd. Skor ci neskor sa to aj tak zverejni, tak nam daj nejaky sumar. :wink:
Používateľov profilový obrázok
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

tržby za 2010 boli 2.9 miliona Eur
tržby za 2011 boli 3.4 miliona Eur
Kupili sme 2 staršie haly a 10 000 metrov zeme.
haly sa budu toho roku rekonštruovat, dakže bude kde umiestniť dalšiu výrobnú technologiu.
:lol:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

:D
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 18:34, upravené celkom 1 krát.
ozon
expert
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa ozon »

a nechcet este bvediet kolko prdov urobili pracovnici GP za zmenu?

Ale ten udaj by uz konkurencia tazko mohla vyuzit.
Lovely Equalizer
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Lovely Equalizer »

keď tipnem priemernú cenu 400 - 450 bez DPH, vychádza mi počet predaných zbraní okolo 8 000 za 2011. Či to je veľa alebo málo netuším...
niko
častý prispievateľ

Kuro blahozelam k zvysenemu obratu o vyse 11 % ! Peknee, len tak dalej.
Mna by este zaujimal napr. americky trh. Videl som totiz na stranke GP trzby za 2010, tak by ma zaujimalo ci to v 2011 porastlo, pripadne naopak. Pripadne jak sa spolupracuje so STI.

Ozon prostim ta schlad hlavu. Jaka konkurencia ? Proste asi vsetci tuto bereme GP jak "slovenske rodinne striebro" a kazdeho zaujima jak sa mu vodilo minuly rok. Mimochodom tieto udaje budu skor ci neskor tak ci tak zverejnene v rocnej uctovnej zavierke a neskor v zbierke listin obchodneho registra.
Euronymus81
prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Euronymus81 »

no pekne :) a drzim len palce Kuro :) xixi
mondo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa mondo »

niko napísal:blahozelam k zvysenemu obratu o vyse 11 %
upresním - 17%

2,9 + 17% = 3,4
2,9 + 11% = 3,2
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Lovely Equalizer : take ceny su mozno pre bezny MO, ak sa nakupuje vo velkom tj, USA, Rusko tak predajne ceny su zlomkove z toho co si napisal , co je samozrejme logicke, je rozdiel ak si niekto objedna par kusov alebo par tisic kusov
niko
častý prispievateľ

Hop sorrac. Diki mondo.
Lovely Equalizer
občasný prispievateľ

Turbiak: no zlomkové, ako zlomkové. Kdesi na fóre (tu, alebo na grandpower), som čítal, že marža (to jest pridaná hodnota k výrobným nákladom) býva okolo 20%. Ak teda dáme túto dole a rátame s cenou 350 EUR, blížime sa k hranici 10 000 kusov (predaných bez marže). Ak by som predpokladal, že výrobná cena je 250 EUR a predávame opäť bez marže, sme na 13 600 kusoch...
Pre porovnanie som sa snažil zistiť, v akých počtoch predáva "úhlavný priateľ J.Kuracinu" Glock, nedopátral som sa k ničomu, okrem hrubej dedukcie z WIKI (že predali 2500 000 búchačiek za 30 rokov, čo je nejakých 83 000 za rok).
Pokiaľ to nie je tajné, možno by p. Kuracina (ktorého týmto pozdravujem a gratulujem k testom poruchovosti) mohol uviesť, koľko ročne predá.
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Lovely Equalizer: neuraz sa ale vies velky prd o vyrobnych nakladoch , 250 € ? to si ako k tomu dosiel prosimta ??? lebo si s tou sumou uplne mimo
niko
častý prispievateľ

Noo hlavne vyzeni nam Kuro napisal vysku trzieb. To znamena, ze to nemusia byt len trzby z predaja vlastnej produkcie. Aj ked tie budu asi najdolezitejsie. Preto si myslim, ze na zaklade toho udaju pocitat produkciu zbrani je "smisne". Kuro ked chce, tak nam ju napise.
Lovely Equalizer
občasný prispievateľ

Turbiak: hehe, mudrlant, tu máš, čítaj: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... ght=prekop

Konkrétne: ...na akciu sa výnimka nevsťahuje. ved 330Eur s DPH by už bolo pod výrobné náklady. Takže bohužial neviem , kde nastala chyba, ale pan Lihan postupoval v zmysle platného cenníka
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

To su dristy ,330 pod vyrobne naklady ? :lol: nezmysel
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"