Rocna uctovna zavierka
Rocna uctovna zavierka
Kedze mame ukonceny rok 2011 myslim, ze nie len mna by zaujimalo, ako sa Grand Poweru darilo minuly rok. Kuro nepotrebujem detajlne cisla, ktore su samozrejme internou zalezitostou. Skor ma zaujima ako sa dari trhu v USA, alebo na Slovensku. Ci bol narast produkcie, ci naopak stagnacia v dosledku krizy. Investicne zamery atd atd. Skor ci neskor sa to aj tak zverejni, tak nam daj nejaky sumar. 
tržby za 2010 boli 2.9 miliona Eur
tržby za 2011 boli 3.4 miliona Eur
Kupili sme 2 staršie haly a 10 000 metrov zeme.
haly sa budu toho roku rekonštruovat, dakže bude kde umiestniť dalšiu výrobnú technologiu.

tržby za 2011 boli 3.4 miliona Eur
Kupili sme 2 staršie haly a 10 000 metrov zeme.
haly sa budu toho roku rekonštruovat, dakže bude kde umiestniť dalšiu výrobnú technologiu.
-
inspiring_ganguly
-
Lovely Equalizer
- občasný prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
Kuro blahozelam k zvysenemu obratu o vyse 11 % ! Peknee, len tak dalej.
Mna by este zaujimal napr. americky trh. Videl som totiz na stranke GP trzby za 2010, tak by ma zaujimalo ci to v 2011 porastlo, pripadne naopak. Pripadne jak sa spolupracuje so STI.
Ozon prostim ta schlad hlavu. Jaka konkurencia ? Proste asi vsetci tuto bereme GP jak "slovenske rodinne striebro" a kazdeho zaujima jak sa mu vodilo minuly rok. Mimochodom tieto udaje budu skor ci neskor tak ci tak zverejnene v rocnej uctovnej zavierke a neskor v zbierke listin obchodneho registra.
Mna by este zaujimal napr. americky trh. Videl som totiz na stranke GP trzby za 2010, tak by ma zaujimalo ci to v 2011 porastlo, pripadne naopak. Pripadne jak sa spolupracuje so STI.
Ozon prostim ta schlad hlavu. Jaka konkurencia ? Proste asi vsetci tuto bereme GP jak "slovenske rodinne striebro" a kazdeho zaujima jak sa mu vodilo minuly rok. Mimochodom tieto udaje budu skor ci neskor tak ci tak zverejnene v rocnej uctovnej zavierke a neskor v zbierke listin obchodneho registra.
-
Euronymus81
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 3 months
-
Lovely Equalizer
- občasný prispievateľ
Turbiak: no zlomkové, ako zlomkové. Kdesi na fóre (tu, alebo na grandpower), som čítal, že marža (to jest pridaná hodnota k výrobným nákladom) býva okolo 20%. Ak teda dáme túto dole a rátame s cenou 350 EUR, blížime sa k hranici 10 000 kusov (predaných bez marže). Ak by som predpokladal, že výrobná cena je 250 EUR a predávame opäť bez marže, sme na 13 600 kusoch...
Pre porovnanie som sa snažil zistiť, v akých počtoch predáva "úhlavný priateľ J.Kuracinu" Glock, nedopátral som sa k ničomu, okrem hrubej dedukcie z WIKI (že predali 2500 000 búchačiek za 30 rokov, čo je nejakých 83 000 za rok).
Pokiaľ to nie je tajné, možno by p. Kuracina (ktorého týmto pozdravujem a gratulujem k testom poruchovosti) mohol uviesť, koľko ročne predá.
Pre porovnanie som sa snažil zistiť, v akých počtoch predáva "úhlavný priateľ J.Kuracinu" Glock, nedopátral som sa k ničomu, okrem hrubej dedukcie z WIKI (že predali 2500 000 búchačiek za 30 rokov, čo je nejakých 83 000 za rok).
Pokiaľ to nie je tajné, možno by p. Kuracina (ktorého týmto pozdravujem a gratulujem k testom poruchovosti) mohol uviesť, koľko ročne predá.
-
Lovely Equalizer
- občasný prispievateľ
Turbiak: hehe, mudrlant, tu máš, čítaj: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... ght=prekop
Konkrétne: ...na akciu sa výnimka nevsťahuje. ved 330Eur s DPH by už bolo pod výrobné náklady. Takže bohužial neviem , kde nastala chyba, ale pan Lihan postupoval v zmysle platného cenníka
Konkrétne: ...na akciu sa výnimka nevsťahuje. ved 330Eur s DPH by už bolo pod výrobné náklady. Takže bohužial neviem , kde nastala chyba, ale pan Lihan postupoval v zmysle platného cenníka