1.KOLO LOS-SK Žilina 16.06.2012

RisoP
prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months

1.KOLO LOS-SK Žilina 16.06.2012

Príspevok od používateľa RisoP »

Pozývam širokú streleckú verejnosť na pretek podľa pravidiel LOS. Pretek sa koná v sobotu 16.6.2012 v Žiline - strelnica Považský Chlmec. Začiatok preteku: 9,45 po predchádzajúcej prezentácii. Počet parkúrov: 5, Štartovné: 11 euro.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Super rad pridem :lol:
SIG1
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa SIG1 »

Dúfam, že sa mi podarí prísť aj mne :lol: :lol: :lol:
yarco
moderátor
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa yarco »

Chlopi, odporúčam si dobre prečítať pravidlá, obzvlášť časti o vybavení strelca (skryté nosenie, puzdrá, ...).
Aby ste až ráno v Žiline nezistili, že strieľať budete len na dobré slovo organizátora (v rozpore s pravidlami) alebo vôbec.
To samozrejme myslím v dobrom ako priateľské upozornenie, LOS má dostatok odlišností voči IPSC.

A len doplním, že slovenská verzia pravidiel (nie preklad) bude k dispozícii onedlho.
BALISTIK
moderátor

Niekto ma boba ze tam zas aj s troma procedurami a 5-misami vyhrame :twisted:
RisoP
prispievateľ

Čo sa týka skrytého nosenia, tak zbraň musí ostať skrytá aj pri predpažených rukách. Zbrane nesmú byť nosené na súťaži vpredu a vzadu na nohaviciach, alebo za pásom. Myslím na apendixe na bruchu. Ak ľadvinka, tak iba v stave zásobník v zbrani komora prázdna. Podpažné je vylúčené úplne. Žiadne rýchlotasné púzdra. Dôraz sa bude klásť na správne krytie a streľbu spoza krytov a prepážok, okien a podobne.
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa DUSO »

A ake su poziadavky na zbran ? Co sportove specialy ? Napr., taky lievik na pazbe, ten je povoleny ?
BTV
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa BTV »

A kapacita zasobnikov?

Vies sem hodit aspon nejake zakladne naroky/pravidla?
RisoP
prispievateľ

RisoP
prispievateľ

Rozšírená šachta zatiaľ podĺa CZ pravidiel nie je povolená. Viac menej by mali byť surové zbrane ako z obchodu (production). Vhodné na skryté nosenie.
Naposledy upravil/-a RisoP v 22 Máj 2012, 13:26, upravené celkom 1 krát.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa niko »

Zbran surova z obchodu moze byt aj Tanfoglio, STI alebo SVI atd. Cize zbran nesplnajuca podmienky pre LOS. Vysvetlim to zjednodusene. Pistol je rovnaka ako v divizii Production v IPSC ale neje obmedzena kapacita zasobnika a je povoleny aj iny bici mechanizmus ako SA/DA. Sicko.
Naposledy upravil/-a niko v 22 Máj 2012, 14:39, upravené celkom 1 krát.
Snypo
prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa Snypo »

Verím že čoskoro bude LOS závod aj na východe.
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years

Príspevok od používateľa niko »

Sak Presov robi sutaze IDPA ako som pocul uz celkom bezne. To mas skoro to iste.
yarco
moderátor
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa yarco »

BALISTIK napísal:Niekto ma boba ze tam zas aj s troma procedurami a 5-misami vyhrame :twisted:
Stretli sme sa v Žiline (bohužiaľ) len raz a čo si pamätám výsledky ... :twisted: :lol:

Ale vážne, upozorňujem len preto, lebo LOS nie je to isté ako IDPA, podľa ktorého (modifikovaných) pravidiel zvykla Žilina fungovať.

Čo sa mňa osobne týka, pointou LOSu nie je vyhrať za každú cenu - napr. so súťažnou (IPSC) výbavou, ktorá síce ešte ako-tak spĺňa pravidlá súťaže, ale ktorú bežne nenosím von pod tričkom. Skôr to beriem ako možnosť vyskúšať si bezpečnou formou a "skoro naživo" nejakú obrannú situáciu a trocha si to precítiť.
Týmto sa samozrejme nechcem nikoho dotknúť, je to len môj súkromný pohľad.
BALISTIK
moderátor

yarco-nič ma nesralo len ze si ma bez hlavne vtedy vybuchal :lol: jasne treba doriesit veci,kazdy bude dokonale penalizovany.Je to uplne insie ako IPSC čo som si skusil pri airsofte ked som stal ako ch** a na druhy den som bol modry.Takze rad pridem,pokecame skusime niečo realne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"