Zbrojak skupiny A.menej ako 21 rokov

eloquent_herschel

Príspevok od používateľa eloquent_herschel »

vdak vsetkym co sa mi snazilo odpovedat a pomoct.Nic ine my nezostava len cakat.Sa tak uz tesim na 21 hned si vybavim zbrojak A.Co myslite zbrojaky kategorie B a C su celkom zbytocne vsak?
Používateľov profilový obrázok
igoros
moderátor
Príspevky: 967
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa igoros »

Skupina C nieje zbytocna, pretoze s civilnym nosenim zbrane nema moc spolocne. Pretoze je to na vykon povolania. A nechcem ti brat iluzie, ale fakt si myslis, ze dovrsis 21r. poziadas o A-cko a hned ho aj dostanes? :?
inspiring_carver

Príspevok od používateľa inspiring_carver »

atila,

no B-čko maš na držanie zbrane a streliva. Teda zjednodušene povedané zbraň môžeš mať iba a doma a na strelnici. A taktiež pri jej transporte ju nesmieš mať v stave "umožňujúcom okamžité použitie", teda po slovensky nesmie byť nabitá.

C-čko je zase na výkon zamestnania. Napr. keby robíš strážnika, čo preváža peniaze alebo vrátnika v nejakom moc dôležitom podniku (atomová elektráreň a tak).... Ale v prípade tejto skupiny ZP môžeš zbraň nosiť iba pri výkone zamestnania, inak nie......

Takže by som ti odporučil počkať do 21 a potom si podať žiadosť normálne o A, a potom si to podľa možnosti dobre zdôvodniť......
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"