AR-15 all about
a co riesis? tam to ti neni treba ani BCG. treba ti len a len hlaveň .
duros: chcem to aj s komplet upperom, raz a nafurt zlozene a spasovane, aby som to mohol preklikavat podla nalady. Hlaven si doma srobovat sice mozem, ale nechcem.
Nemecky brownels : lauf 300BLK 10,5" s gasblockom a trubkou 210e (do dnes v akcii za 190), upper od stovky vyssie, plus bolt, nosic atd celkom tak do 500-600e
Nemecky brownels : lauf 300BLK 10,5" s gasblockom a trubkou 210e (do dnes v akcii za 190), upper od stovky vyssie, plus bolt, nosic atd celkom tak do 500-600e
len som nepochopil na čo taký kaliber je ?
nemas hilzne, musís ich robit z 223rem,
treba ti drahú 308 gulu
nedáva to nič viac, balistika des, nevystreliš a už pozeráš kde ti padla hilzňa, nemá to žiadne využitie u nás pokým nemáš výjnimku na tlmič, a aj tak je to na prd, v maďarsku som pozbieral pár hilzní, ale to boli spravené z 223, strielal s tym nejaký tam z hora, nor alebo fin a bol v majore.
ale srdcu nerozkážeš, je mi to jasné.
nemas hilzne, musís ich robit z 223rem,
treba ti drahú 308 gulu
nedáva to nič viac, balistika des, nevystreliš a už pozeráš kde ti padla hilzňa, nemá to žiadne využitie u nás pokým nemáš výjnimku na tlmič, a aj tak je to na prd, v maďarsku som pozbieral pár hilzní, ale to boli spravené z 223, strielal s tym nejaký tam z hora, nor alebo fin a bol v majore.
ale srdcu nerozkážeš, je mi to jasné.
tak kup tu najsprostejsiu AR a tam si to supni.
nejaky sig, alebo SWMP15, alebo Radical, alebo ja neviem RUGER 556do tisícky a treba ti len hlaven a gastubu dokonca skratiľ a mas dve krty zbrane , na flintu a na hlaveň.
na otazku "naco" je jedina pravdiva odpoved : "lebo chcem" ziaden extra racionalny dovod za tym nie je
na vymenou hlavne v nejakom lowcoste som samozrejme uvazoval tiez, vid vyssie debata o Norincu, celkovo sa to vsak vysplha cez 1000 a to je uz strop za hracku ktoru nepotrebujem
tych 600 za upper s hlavnou by som este prezil
na vymenou hlavne v nejakom lowcoste som samozrejme uvazoval tiez, vid vyssie debata o Norincu, celkovo sa to vsak vysplha cez 1000 a to je uz strop za hracku ktoru nepotrebujem
tych 600 za upper s hlavnou by som este prezil
Ziaden zmysel, uplny nezmysel...
Jediny vyznam dava 6,5 grendel na presnu strelbu, kolega to striela uz nejaky ten rok..
Jediny vyznam dava 6,5 grendel na presnu strelbu, kolega to striela uz nejaky ten rok..
vyhodu 300AAC vidim v tom, ze na plinkanie to staci hnat laufom pod 500m/s a to vydrzia aj Aresacke strely za par centov
To uz dava zmysel aky taky , ale.... 223rem kombinovat s 9mm alebo 22 lr. Bohhate staci na vsetky ucely.
je na Slovensku niekto (puškár myslím) kto je schopný dodať a dopasovať hlaveň na AR 15?
Ano chlapci , teraz chystam dve 18 a jednu 20 palcovu, 1:8, rifle lenhgt gas system , nitridovane budu vsetky , ale da sa aj 16 palec , disipator. Akomile to dojde z vyroby testujem a po overeni presnosti budu k dispozicii. Komorované 223 wylde , to znamená aj 223 aj 556, prechodový kužel je niekde medzi...
chalani z IPSC, aky magwell, a aku spust pouzivate/odporucate?
Novinka na Slovenskom trhu http://www.zbranepresov.sk/zbrane/ar-15 ... ufacturing
Najväčší USA výrobca AR15 s materiálom RF85 zbrane netreba vôbec mazať, materiál RF85 znižuje trenie materiálu, až o 85%. RF85 nie je len povrchová úprava je to celý materiál. Hlaveň je odolnejšia ako tvrdochrómovaná hlaveň.
Najväčší USA výrobca AR15 s materiálom RF85 zbrane netreba vôbec mazať, materiál RF85 znižuje trenie materiálu, až o 85%. RF85 nie je len povrchová úprava je to celý materiál. Hlaveň je odolnejšia ako tvrdochrómovaná hlaveň.