Steyr Mannlicher S9 A

inspiring_hamilton

Steyr Mannlicher S9 A

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Chcela by som sa opýtať či niekto má M verziu a či naozaj pravda, že zásobník z M verzie na 15 sa dá použiť aj do S-ka .
ďakujem
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Bude to tak. Dovolim si to tvrdit na 99,95%. Ak chces istotu zavolaj do Nitry ku Fraňovi. Bolo by to riesenie tvojho nedostatku streliva na sobotu. A kup si rovno styri. Aspon ja by som to urobil. Aj ked neviem ci to dovoluju pravidla IPSC. Ale aspon ich vyuzijes na takych akciach, ako v sobotu. Alebo na inych volnejsich sutaziach, ako napr. Oravska liga IPSC.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

kamarat co bude na akcii ma pistol od siga tak jej moze pozicat,este mu zavolal ci pojde snou. :wink:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 8 months

Príspevok od používateľa yarco »

DUSO napísal:Aj ked neviem ci to dovoluju pravidla IPSC.
Pokial viem, tak na Level1 ziadny problem. A vlastne ani na inych leveloch, len s tym samozrejme nemoze strielat Production.

Bud ju daju do Modified (ci kam), alebo bude Bionda v divizii pre neregistrovanych/WFC, ako to bolo vcera v Komarne.
V kazdom pripade si konecne zastriela, a o to myslim ide. :)
inspiring_hamilton

Príspevok od používateľa inspiring_hamilton »

Duso ja som sa pýtala a nevedeli mi to povedať- ale asi som sa pýtala diletanta čo tam bol - v meste v predajni, chcel byť veľmi fundovaný a nevedel ani ho....o - akurát ma len rozladil!
Chlapci ja nechcem nejako extra šPECI- ako kropič strieľať, mne stačí , aby som trafila :D čas nie je dôležitý- aspoň ostatní stihnú nabrať sily :D:D:D:D.
Ja som uvažovala , že ten jeden 15ranový- ak by bol OK, Balistoil ďakujem ak dovlečieš kámoša a budem môcť si to skúsiť či je to vyhovujúce.....by mi postačoval, veď mám ešte dva 10r.
Zo mňa profesionál nebude :D:D:D
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 8 months

Príspevok od používateľa yarco »

Bionda napísal:Ja som uvažovala , že ten jeden 15ranový ..... by mi postačoval, veď mám ešte dva 10r.
Na tvojom mieste by som kupil 2.

S jednym 15r zasobnikom to (aj s nabojom v komore) mas len 36 ran. Najdlhsie stejdze mavaju tak 32-35 ran, cize budes uplne na hrane, bez moznosti opakovat strelbu napr. na neposlusny poper (vid. Komarno v nedelu :roll: ). Navyse budes musiet prebijat len vtedy, ked uz bude zasobnik prazdny, nie ked sa ti to bude najviac hodit (napr. takticke prebitie pri dlhsom presune).

Nejde o kropenie, ale ak budes mat v zasobe viac municie, budem sa moct sustredit na ine veci a nie pocitat kazdu ranu.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

najdhsie stejdze maju 32 ran
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"