Walther P22 - názory, skúsenosti?

inspiring_mcclintock

Príspevok od používateľa inspiring_mcclintock »

Vcera som cital dlhodoby test z US o zdokonalenej P22 2.generacie (ktora sa vyraba od 1.2.2006) a zastrielavali ju podla odporuceni vyrobcu 500 ks strelivom cci velocitor.

link:
http://www.associatedcontent.com/articl ... iauto.html

Asi v tej 2.generacii su uz nejake konstrukcne zmeny zaveru???
Ale tato verzia je asi o cca. 150 dolarov drahsia.
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Zrejme ide o SP22 - to by mala byť už športová zbraň...
elegant_feynman

Príspevok od používateľa elegant_feynman »

Prosím vás, mohli by ste mi odporučiť vhodné opaskové púzdro pre P-22?
Poprípade, kde sa dá kúpiť.
Ďakujem!
majac
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

andydul: ked prebrowsujes sekciu o fotkach asich zbrani, tak najdes fotky mojej P22 vo fobuse. nie je to sice uplne opaskove puzdro, lebo ma padlo, ale ja si ho neviem vynachvalit(nemusis vyvliekat opasok). Kupil som ho v airsoftovej predajni v obchodaku Europa v BB.
Igrlik
častý prispievateľ

elegant_feynman

Príspevok od používateľa elegant_feynman »

Ďakujem chlapi, ale nevedeli by ste prosím vybrať nejaké vhodné púzdro odťiaľto?

www.zbrane-frano.sk

Mám to k nim kúsok...
infallible_margulis

Príspevok od používateľa infallible_margulis »

ako je to s prerabkou P22 s kalibrom 9 mm P.A.K na kaliber .22, respektíve na muníciu .22?
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to ronnie

1. Si v zlom vlákne, pretože toto je o ostrej P22, nie o plynovke. Plynovky sa riešia tu: http://www.webforum.sk/viewforum.php?f=35

2. Prerábanie plynovky na "ostrú" zbraň kal. 22 je trestný čin nedovoleného ozbrojovania.

Ber to ako prvé upozornenie.
inspiring_mcclintock

Tak dneska som si bol kukat novu P22. To je vam taka mala pekna hracicka za 11.400,- SK s dlhou hlavnou. Ked som sa pytal ci je druhej generacie, kukali na mna ako na puka. No nic nemusi byt kazdy inforovany. Snad to znese aj tie CCI velocitory a aquily. Buduci tyzden idem po NP a budeme skusat pukat :D
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ronnie, ak chceš "ostrú", bež si vybaviť papiere. Jediná dobrá a použiteľná rada, jak prerobiť P22 9mm PAK na "ozajstnú" je predať ju, doložiť peniaze, vybaviť si papiere a kúpiť si "ostrú".
:idea:
Igrlik
častý prispievateľ

2 83Sajmon: Tá "druhá generácia P22" sa datuje tuším od r.2004, kedy Walther spravil nejaké úpravy na vyhadzovači, vyťahovači, poistke, zásobníkoch a t.ď. Rok výroby (posledné dvojčíslie) je kódovaný písmenkami, 2000 je AA, 2001 AB až 2007 AH - na bloku komory z pravej strany. Napriek všetkému, čo sa o "nemeckej precíznosti" hovorí, waltrík je dobré trošku "poladiť" čo najskôr, aby sa v prípade potenciálnych problémov tieto podchytili čo najskôr. A potenciálny problém sú predovšetkým packy hore na tiahle spúšte. Tiahlo je vyrazené z plechu a ohnuté, pričom tolerancie sú dosť veľké a hrany ostré, niekedy s otrepmi. Na webe je dosť info o tom, kde čo treba prihladiť a zaobliť, aby packy "nerašpľovali" záver zospodu v mieste šikmej rampy.
Tak dobrú zábavu :!: :D
inspiring_mcclintock

Ok diky. Este mam otazku ze kde v BA a okoli (aj sirsom) maju Walthery P22 okrem Hermesu este? Kam sa vybrať, poraďte dik...
Igrlik
častý prispievateľ

Spýtaj sa u Fraňa:
Bratislava , Dr. V. Clementisa 10, telefón: 00421 2 43411030
Fax: 00421 2 43411030
Email: bratislava@frano-zbrane.sk
Otváracie hodiny: Po - Pia: 9:00 - 17:00
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

Ja mam kozenne opaskove puzdro. P22 maju aj v Polovnikovy na Vajnorskej a aj v DEASe na Dolezalovej 5 Moja ma uz nabehane hodne a pouzival som aj Stingery, Velocitory a aj raptory a musim povedat ze je dost vybehana.
Mirco
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa Mirco »

Chcem sa opytat pre vas mozno smiesnu otazku ale aky je rozdiel medzi P22 a P99? Myslim ze je tam rozdielny kaliber ale este nieco? Napr velkost alebo vaha? Diky :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Walther"