Koniec slovenskej armady

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

podla mna je vyspelost armady a vyspelost hlavne letectva zavisla od vyspelosti krajiny. Slovensko nie je vyspela krajina ani ekonomicky ani spolocensky, takze tak vyzera aj nasa armaada a letectvo.
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Z počtom obyvatelov sme jedným z najmenších štátov európy. A to keď z tých 5 milónov odrátame invalidov, dúchodcov, deti a inostrancov, ktorý okamžite zdupnú do svojho štátu, tak už vidím, ako tu stojí asi tak sedem statočných proti celému svetu.

Tí po prvej salve padnú, a s nimi padne celý slovenský genofond.

Náš štát nemá nárok bojovať. Nemáme tu na okolí žiadneho súpera. Ani proti švajčiarom by sme sa neubránili. Tak nevidím ani dôvod, aby sme gumám kupovali a vydržovali drahé a zbytočné hračky.

A na druhej strane, načo by komu bol náš štát? Na čo by komu bola naša vláda? A cigánske getá? A zhumplovaná príroda? A rozpredaný štát? A rozmrdané cesty?

:roll:
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

ZMAZAL SOM SI ZMAZAL Ťuháááája :)
Naposledy upravil/-a mototechna v 27 Apr 2011, 10:19, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

mototechna, strel si facku, a to s tymi zivymi tercami zmaz. zaloz si vlastne forum a tam si to kludne zaves na titulku.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

To bola iba sranda :wink: Takže klid a nohy v teple...
niko
častý prispievateľ

Noo povedal by som, ze luke ma pravdu. Nebol by som rad aby nejaky chytrak spajal moje meno s tym, ze chodim na forum, kde sa objavuju rasisticke vyroky. Mototechna fakt davaj pozor co pises. Dojem bezpecnej anonymity na webe je fakt len dojem.
Naposledy upravil/-a niko v 27 Apr 2011, 10:22, upravené celkom 1 krát.
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

2 Mototechna: Nam je jasne, ze to bola sranda ale nie vsetci to za srandu mozu povazovat. Zvlast na fore o zbraniach. Ak to nezmazes sam, poziadam o to modov. Bez srandy.

EDIT: Duso, Luke a ďalší, ďakujem, že ste suplovali prácu modov. Mototechnovi ste to vysvetlil rázne a presne. Nie je problém v tom, že by členovia fóra z kontextu nepochopili, že ide o viac či menej nepodarený pokus o vtip. Problém je v skupinách, pre ktoré sme tŕňom v oku a ktoré sú voči nám odhodlané zneužiť skutočne čokoľvek. Tak sa nesprávajme ako blbci a nedávajme im zbytočné zámienky!
S pozdravom Jack.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Hoši, niesom rasista, bola to vážne iba sranda... O nete a jej "anonymite" viem viac ako dosť.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Co to robi medzi udalostami ?? je to tu uplne mimo temy, ale iba ja nevidim suvislost z pouzitim zbrane ? ja tiez plne suhlasim z domoobranou, argumentacia ze ,,ved by sa vsetci postrielali ,, umna neobstoji.. ved nech sa hlupaci vystrielaju,aspon ich bude v republike menej , rozumny ludia po sebe strielat nebudu iba kvoli tomu ze maju doma full auto pusku
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 27 Apr 2011, 11:40, upravené celkom 1 krát.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

. . .
Naposledy upravil/-a Ja som v 13 Máj 2011, 10:56, upravené celkom 1 krát.
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

Turbiak - ziadne lepsie forum nebolo. ale spravne by to malo byt v Udalostiach , sekcii o Nepouziti zbrane, kedze ASR zachvilu nebude mat co pouzit.
Ja som - co tak USA? vdaka tomu ze ich zakonodarci mysleli na zadne kolecka prepasovali to do dodatkov ustavy
otazka stoji kam tecu tie peniaze na armadu, dane platime ako zeravi, stale je mocipanom malo, zadlzenie rastie, armada je v rozklade, zdravotnictvo tiez, skolstvo.... a z medii nam valia kaleraby ako maju malo
Inzo
prispievateľ

Kapo napísal:Z počtom obyvatelov sme jedným z najmenších štátov európy. A to keď z tých 5 milónov odrátame invalidov, dúchodcov, deti a inostrancov, ktorý okamžite zdupnú do svojho štátu, tak už vidím, ako tu stojí asi tak sedem statočných proti celému svetu.
v ziadnej vojne proti tebe nestoji cely svet, tazko sa dohodnu viac ako 3 staty, preto ked dostane utocnik nakladacku ihned, z ostatnych entuziazmus rychlo vyprcha
Kapo napísal: Náš štát nemá nárok bojovať. Nemáme tu na okolí žiadneho súpera. Ani proti švajčiarom by sme sa neubránili. Tak nevidím ani dôvod, aby sme gumám kupovali a vydržovali drahé a zbytočné hračky.
a co tak to, ze poliaci zbroja ako zeravi, madarom zacina zas j...t s megamadarskou risou? to co sa ti dnes zda ako uplna sprostost, moze byt zajtra smutne realita
Kapo napísal: A na druhej strane, načo by komu bol náš štát? Na čo by komu bola naša vláda? A cigánske getá? A zhumplovaná príroda? A rozpredaný štát? A rozmrdané cesty?
Hitlerovym generalom sa pacili napr Karpaty, ako prirodzena prekazka proti bolsevikom. no ked je nieco zadarmo a nestrazene kazdy si rad vezme
niko
častý prispievateľ

A dnes by boli nase Karpaty prirodzena prekazka proti komu ?
Inzo
prispievateľ

niko, Karpaty bol priklad co sa komu-kedy hodilo a potreboval to zrovna na nasom uzemi. dnes to moze, ale nemusi davat zmysel, aaaaaano?
niko
častý prispievateľ

Noo Karpaty boli inak najstabilnejsou-severnou hranicou Rakuska -Uhorska. Cize nejako extremne majitelov nemenili.
A samozrejme, ze to musi davat zmysel. Bavime sa o tom, aka ma byt nasa armada dnes. A zaroven tvrdime, ze dnes Karpaty nemaju vojenskopoliticky vyznam, ktory ale mozu nadobudnut v buducnosti. Tak ale v buducnosti mozeme aj my vybudovat silnejsiu armadu.
Osobne mi je smutno z toho v akom stave je nasa armada, ale treba si dat ruku na srdce a uznat, ze sme jedna chudobna, rozvojova krajina, ktora nema peniaze ani na dolezite rezorty ako zdravotnictvo, skolstvo, dopravu, atd. nie to este armadu. No a to malo, co ma, politici rozkradnu.
Tiez argumentovat ozbrojenymi silami na vlastnu obranu, kedze pocas druhej svetovej vojny to alebo tamto ... Pocas druhej svetovej sa neubranilo ani Francuzko, a takmer ani Anglicko a Rusko. A to mali armady velke jak svet.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"